Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@swarley

 

Herkese merhaba ana karakter Nazlı. Kitaba biraz hızlı olaylı yerden giriş yapacağım ve yavaş yavaş ilerleyeceğim. Keyifli okumalar..

 

Mesaiden çıkmış hızlı adımlarla arabama yürürken telefonumun ısrarlı çalışına dayanamadım ve kimin aradığına bile bakmadan telefonu açtım.

 

-Efendim?

 

-Oh sonunda açtın Nazlı, acil sana ihtiyacım var lütfen hayır demeden önce beni bir dinle.

 

-Dinleyip mi hayır diyeyim yani onu mu diyorsun?

 

- Hayır hayır dur şimdi kafamı karıştırma. Çok özel bir müşteri gelecek ama ben dükkandan çıktım anahtar sende var lütfen beni kırma müşteriyle sen ilgilen VIP adam.

 

- Murat abi daha yeni çıktım işten eve gidip yatma hayalleri kuruyorum senin bana dediğine bak, kırmayacağımı biliyorsun diye böyle yapıyorsun dimi?

-Ama sen köpekleri çok seversin kırma abini lütfen git ilgilen. Ne istersen alacağım sana söz.

-Peki abicim, pekiii.

Sonunu uzatarak telefonu kapattım ve arabaya binip Pet kuaföre doğru yola çıktım işten geç saatte çıktığım için trafik yok denecek kadar azdı bu yüzden dükkana randevudan erken vardım. İndirilen kepenkleri tek tek açtım, ışıkları yaktım ve tüm gün yemek yemediğimi fark edip en sevdiğim dönerciden gece dürümü söyledim dürümün ve çok özel ve önemli müşterinin gelmesini beklerken de söylenerek malzemeleri ayarlamaya başladım.

-Paşamın keyfi bu saatte gelmek istemiş, dükkan açtırıyor vay be kimsen artık sen de..

Söylene söylene malzemeleri çıkarırken bir boğaz temizleme sesi ile kelimelerim bölündü ve hafif bir irkilme ile kendimi geriye attım. Arkamı döner dönmez onunla karşılaştım: "Barış Alper Yılmaz" Elini uzatmış bana bakıyordu.

+ Tanışalım ben Barış, Barış Alper Yılmaz.

Loading...
0%