Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm “ Günlüğün Ne Kadar”

@sweetblue55

Bu benim ilk kitabım arkadaşlar umarım beğenirsiniz sizi seviyorum yorum ve beğenileri bekliyorum.


Ben Umay Uğurlu

Sabahı zor etmiştim hayatımın en uzun gecesiydi sanırım karnımda ağrı uyuyamıyordum sabah annemin odaya gelmesiyle yataktan sıçradım. Uyuya kalmışım annem hadi kalk kahvaltı hazır demesiyle yataktan doğruldum ve elimi yüzümü yıkamadan bilgisayarın başına geçtim bugün atama sonucum açıklanacaktı karnımda inanılmaz bi ağrı var heyecandan. Umarım istediğim yerlerden biri Ege bölgesi sahil kasabasında bir yer çıkardı. Doğu görevimi Bingöl de tamamladım o yüzden Ege bana iyi gelecekti. Yoğunluktan olsa gerek sistem açılmıyordu cinayet büro istiyordum o sıra annemde yanıma oturdu ve ufak bi çığlık atmıştım evet istediğim yer olmuştu ama farklı bi branş olsun görev görevdir sonuçta annem ile sarıldık yanağına bi öpücük kondurdum sofraya geçtik. Bir sürü hayal kurdum bu arada Muğla Dalaman trafik şube ye çıktı tayinim annem babamı akrabalarımızı aradı tebrik eden edene bu günlere zor geldik annem temizliğe giderek okuttu bizi.

Bir hafta sonra...

Babamla Muğla ya geldik ev bakmaya uzun uğraşlar sonucu emlakçının götürdüğü evlerden birini tuttum çok heyecanlıyım deniz gören minik müstakil bi ev 2+1 bana yeterdi. İşlerimizi halledip Ankara ya geldik 1 hafta sonra göreve başlayacaktım o süreçte anca yerleşirdim eve eşyalarımı topladım çok kışlık almadım sıcak memleketler sonuçta.

Bilen bilir Aşti nin soğunu sevdiklerimizden ayrılıyoruz diye mi bu soğukluk valizimi muavine verdim annemle babamla kardeşimle sıkı sıkı sarılıp vedalaştık otobüste yerimi aldım çok kalabalık değildi hadi bismillah başlasın yolculuğumuz uzunca hayal kurdum nasıl yerler iş arkadaşlarım nasıl hep hayal kurdum sonrasında uyuya kalmışım. Dalaman otogarına daha 3 saat vardı gün daha yeni doğuyordu şimdiden içimi bi mutluluk kapladı ve sonunda indim temiz havayı içime güzelce çekip taksi durağına doğru yol aldım eve varıp mobilya alışverişi yapmam lazımdı taksiden inip evimin kapısını açtım ev bomboş ilkönce mobilyacıya gidip 2 koltuk yatak odası takımı birde masa sandalye halı vs aldım Allahtan kredi kartı var yoksa onları da alamazdım eve dönüşte markete uğrayıp temizlik malzemesi alıp hemen temizliğe giriştim evi dip köşe temizledim çöp atmaya giderken biri seslendi arkamı döndüm takım elbiseli uzun boylu hatta baya yakışıklı adam bana günlüğün ne kadar diye sordu afalladım günlük derken dedim adamı orada öldürebilirdim ters ters baktığımı görünce yanlış anladınız temizliğe birini arıyordum sizi görünce sormak istedim dedi şöyle bi üzerime baktım çamaşır sulu tişört yırtık pijama saçım rastgele toplanmıştı adam haklı temizlikçiye benziyordum bende temizlikçi değilim kendi evimi temizledim dedim. Açtım sinirliyim daha fazla uzatmadan “temizlikçi değilim beyefendi iyi günler “diyip eve doğru yol alırken bileğimden tutup kendine çekip çok para veririm demeye varmadan tokat ı yanağına indirmem bir oldu siz laftan anlamıyormusunuz beyefendi dedim hızlıca evime girdim kala kaldı adam.


Loading...
0%