Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@swordnoob

Yeniden hepinize merhabaaa

Bu bölüme 2. bölümü yazdığım günün gecesi yazıyorum bölümü yazmak içi çok heycanlıyım normalde aklımda bir şeyler oluştururdum ama şimdi direkt ne geliyorsa yazıcam yani mantık hataları olursa takmayın daha sonra daha ayık bir kafayla yazacağım.

Şimdi iyi okumalarrr

***

6 gün sonra

Baloya bir gün kalmışı.Önceki haytımda hep bir baloya gideceğimi düşünüp pinteresten elbise bakmıştım ve bir elbiseye resmen aşık olmuştum. Az kalsın bir moda tasarımcısını arıyordum ki çok yakın olmayan bir arkadaşım bunun saçmalık olduğunu söylemişti. Haklıydı da ama bu benim her gece elbisenin detaylarını incelemediğim anlamına gelmez. Ve tabii ki de elbiseyi ben tasarlamıştım.

Not:Arkadaşlar biliyorsunuz ki görsel koyamıyoruz bunun için bir çözüm buldum istersenız elbiseyi google bunu yazıp bulabilirsiniz zaten betimlemesini yapıcam ama kafanızda canlandıramayabilirsiiz https://tr.pinterest.com/pin/1127448087952703546/

Aslında diktirmememin bir diğer sebebi de böyle bir elbise çok çağ dışıydı ve giyinebileceğim bir yer yoktu. Şimdi ise elbise ellerimin arasındaydı.Muhteşem görünüyordu,hayallerimden de güzeldi. Aslında şuan ki döneme aykırıydı bu dönemde rengarenk yani sarı,pembe ,yeşil,mavi gibi renkler popüler; tüller ise ercih edilmiyordu ki zaten fazlasıyla pahalıydılar. Kadınlar saçlarını açık bırakmaz illa toplayıp bir şeyler yaparlar. Ama açık bırakmazlardı.Elbiseyi dikkatli bir şekilde dev dolaba astım.

Kitapta Veliaht'ın doğum günün de Agathayı dansa kaldıracağı,Diana'nın tabiri caizse kenarda çatladığı yazıyor ama yarın böyle bir şey olmayacak planım hazır.

Agatha balo'ya geç kalır-normal ana karakter girişi- zaten girdiğinde direkt saçlarıyla dikkat çeker.Veliaht Prens ondan gözlerini alamaz tabi bunu fark eden 2.prens-hikayenin diğer bir kötü karakteri kendisi.-kendisi tahtı istemekte bu yüzden Veliahtın açıklarını aramakta. Onun bakışların görünce aklında bundan sonra gidecği yolu çizmişti. Veliaht ilk dansına Agatha'yı kaldırır. Herkes onları hayran olmuş bir şekilde izler. İlk dans bitince Diana öfkeli bir şekilde diğer düklüklerin birinin varisiyle dans etmişti.Aslında Diana'nın masum bir tarafı vardı.Annesiz büyümüştü,babasından gelen ilgi onu iyi etkilememişti,kimse beni sevmez mantığıyla ilerliyordu. Veliaht prens Diana'yı bir gaspçıdan korumuştu ve Diana o günden beri-yani 2 aydır- takıntılı bir şekilde ortalıkta geziyor.Bir çok kişini haberi olsada halk tabakasına ulaşamadı ve Prensin gittiği yerler Diana kılık değiştirerek gittiiği için bir kanıt yok sadece kanıtlanamaz bir şekilde bazı insanlar gördüğünü savunur.

Uyumak için yatağıma geçtim.Fazlasıyla heycanlıydım ama toplantı da ne yapacağım hakkında bir fikrim yoktu.Keşke Diana'nın hafızası bende olsaydı.Kitaplardan bir çok şey öğrendim ama birisi önemli kişiler,popüler yerler ve dedikodular sorarsa ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ve şimdiden bir çok çay partisi davetiyesi dolmuştu ve neredeyse bir haftadır hiç biri ne cevap vermemiş,katılmamıştım.

Gözlerim bugün yaptığım hazırlıkları yorgunluğuyla kapanmıştı.

*

Gözlerimi açtığımda mavi bir odadaydım etrafta hiç bir şey yoktu.Üzerimdeyse momonun geceliğine benzeyen bir elbise vardı.Önümde beliren kadınla yere düşüp çığlık attım. Kadınsa buna korkunç bir şekilde kıkırdadı.Şuan tek sorun ise bu kadının Diana Astrid Shadow olması.Ellerimi önüme gelen saçlarıma götürmüştim ki kahverengi saçlarımla bir şok daha yaşadım.

"N-nasıl buradasın ve ben nasıl bedenimdeyim."dediğimde Diana sanki komik bir şey söylemişim gibi kahkaha attı.

"Ahhh tatlı kız seni ben seçtim o kadar insanın içinden sen ilgimi çekebildin.Zekisin,yetenklisin ve en önemlisi umutlusun yerimi alabilecek sayılı kişilerden birisin.Böylede seni övmüş oldum bu kötü kadın imajıma uymuyor."dedi sırıtarak.

"Soracağım bir kaç sorunun cevabını verdin ama ben hayla neden senin yerine birisini geçirme ihtiyacını anlamadım."dedim ürkmüş bir şekilde. Korkum biraz azalmıştı,belli ki amacı kötü değildi zaten benim yaşamamı sağlamıştı.İkinci bir şans vermişti.

"Bunun sebebi ben kitabın içinde olduğum sürece kötü sonla bitecek ama benim yerime başka birisi geçerse iyi bitme şansı var ayrıca kötü biteceğini biliyorum ve neden bilmeme rağmen kendimi astırayım ki?. O aptal prens yüzünden canımı bir kez daha yakamam."dedi.

"Bir kez daha derken ne demek istiyorsun birden çok kez mi öldün?"

"Bunu da kendin öğren çocuk neyse zamanım az kaldı bir daha seninle iletişim kuramam. Gelme amacım zorlanmaman için hafızamı sana vereceğim,önce ki hayatından kalan anıların yavaş yavaş silinir buraya adapte olabilmen için. Bedenime iyi bak.Başarılar yavrucak."deyip bu sefer içten bir gülücük gönderdi.Siliniyordu,yok oluyordu.

"Her şey için teşekkürler Diana."dedim tebessüm ederek.Bende siliniyordum. Son kez saçlarıma dokundum ve kayboldum.

*

Sabah Mariana beni uyandırmadan önce kesitler halinde Diana'nın anılarını görüyordum.Mariana beni banyo'ya soktu onu gönnderip tek başıma yapmaya başladım. Diana akıllı bir öğrenciydi kendini Veliahta layık oldurmaya çalışıyordu ayrıca kendini geleceğin imparatoriçesi olarak görüyordu. Ama savunma ve dövüş derslerine girmiyordu ona göre kadınlar zarif ve güzel görünmeli;dövüşmemeli erkekler onları kurtarmalı. Ne kadarda kısıtlı bir bakış açısı.Çocuklu yalnız geçmişti, insanlar ondan uzak duruyordu.

Banyodan çıktım güzel bir elbise giyindim ve aşağı indim. Yemek odasına gidince muhafızlar kapıyı açtı. Babamın yanına gidip ona sarıldım.

"Babacım yaptığım şımrıkça haraketler yüzünden çok özür dilerim artık her şeyi hatırlıyorum görevlerimi yerine getireceğim."deyince oda bana daha sıkı sarıldı.

"Tamam kızım sorun yok sana her zaman inandım,hafızanın geri gelmesine çok sevindim."deyince ondan ayrıldım.Tebessüm edip yerime geçtim. Kahvaltıda biraz sohbet ettik,benim hızlı yemem gerekiyordu kızlar ve Mariana beni hazırlamak için bekliyorlardı.

*

Odama gidince kızlar beni yine banyo'ya atmıştı.Onlara hatırladığımı söylediğimde şaşırmış ve korkmuşlardı ama onlara zarar vermeyeceğimi ve kızmayacağımı söyleyince neşeli hallerine geri dönmüşlerdi.Hizmetli kızların ikisi benimle yaşıt-Mariana da yaşıt- biri benden iki yaş büyük;bende 17 yaşındayım, bu dünya da 16 yaşında reşit oluyorsun,18 yaşında sosyeteye taktim ediliyorsun yani ben seneye taktim edileceğim.

Banyoda Mariana her yerime zambak çiçeği özünü sürdü, mis gibi kokuyorum. Saçlarımıda zambaklı bir şampuan kullandı,bir yandan masaj yapıyor.Bunları yaparken 3 saat geçti,baloya 2 saat kaldı ama ben oldukça rahattım sonuçta assolistler en son gelir.

*

Saçlarıma serbest bir şekilde su dalgaları yapmışlardı,göz makyajımı hafif tutmuş,dudağıma bordo bir ruj sürmüştük.Şimdi ise büyülendiğim elbisemi giyiniyordum yani çalışıyordum.Benim ortaya attığım fikirle ben yatağın üstüne çıktım, kızlarda elbisenin kenarlarından tutmuş içine zıplamamı bekliyordu.Tamam biraz saçma olabiir ama elbisede tek bir kırışıklık olmaması lazım ve bende bunun için en mantıklı çözüm olarak bunu buldum.

"Kızlar 3 diyince atlıyorum.Sıkı tutun elbiseye zarar gelmesin.1-2veeee-3" kendimi ayarladığım yere attım. Tam elbisenin içine girmiştim.Kızlarla birlikte kahkaha atmaya başladık.

"Leydim bu çok iyiydii hahahaaa"Elimle hafif bir şekilde Mariana'nın kafasına vurdum.

"Benimle nasıl böyle konuşursunuz ben bu dünyanın kraliçesiyim."dedim sesimi inceltip. Bu daha da gülmelerine sebep olunca koltuğa oturup elbisemle uyumlu ayakkabılarımı giyindim.Aynanın karşısına geçtiğimde karşımda gördüğümden emin olamadım cildim resmen parlıyordu.Elbisem zaten müthişti,tamamlayıcı takılarımla gerçek bir tanrıçaya benziyordum.

Elbisem lacivert renkliydi-kumaşı zor bulunur ve pahalıdır-kenarına konulan broşürün olduğu yerden kat kat iniyordu;katların üstünde olan lacivert renkli tüller,özel olarak kat kısımlarının kenarlarına işlettiğim değerli taşlar ve zincir gibi elbisenin bazı yerlerinde olan taşlar uyum içerisindeydi. Güzel bir göğüs dekoltesi vardı,kol kısımları sırtımdan başlayarak kollarımı ve ellerimi bir eldiven gibi sarıyordu.Taktığım değerli taşlardan oluşan bilekliğim,kolyem ve küpelerimle elbisemde olan taşlarla aynı renkte olan takılarım muhteşem görünüyordu.Topuklu ayakkabılarımda lacivert renkliydi ve üstü parlak taşlarla süslenmişti-ne kadar görünmesede güzeldi- Elbisenin kuyruğu uzundu yeri süpürüyordu.

Artık çıkma vaktim gelmişti.Odamdan çıkınca koridordakilerin büyülenmiş bakışlarla karşılaştım. Düklükten çıktım ve at arabasına arabacının yardımıyla bindim.

*

Sarayın önünde indiğimde-gözümü alamıyordum- büyük ihtimalle Agatha içeri girmişti, ben babamı geç geleceğim için erkenden yollamıştım.Normalde geç gelenler alınmazdı ama Agatha soylu aileden geliyordu, bende zaten ülkenin en güçlü ailelerinden biriydim.Muhafızlara kapıyı açmaları için işaret vermiştim.

Kapıları açıp"Diana Asrid Shadow, Shadow düklüğünün varisi" dedi.

Ben kırmızı halının üstünde yürürken insanlar konuşmayı bırakmış beni izliyordu.Kraliyet ailesinin önüne gelince revansımı yapıtım ve "İmparatorluğumuzun yıldızının doğum gününü kutlarım "dedim ve babamın yanına geçtim.Babam bana hayranlıkla karışık üzüntülü bakıyordu."Canım kızım benim aynı annen olmuşsun bana eski günleri hatırlatıyorsun."

"Babacım beni ağlatacaksın." dedim buruk bir tebessümle.

Böyle olduğuma bakmayın heycandan neredeysen elim titriyecek baş karakter cidden çok yakışıklıyı, Diananın neden takıntı yapığını şimdi daha iyi anlıyorum.Ama ben sarışın severdim şansını kaybettin Veliaht. Bana göre 2. Prens daha yakışıklıydı.Sarışın,altın gibi parlayan sarı gözler ve kaslı uzun bir vücut.Büyüleyiciydi,siyah pelerinli takımın içinde nefis görünüyordu.

Belli ki en merak ettiğim kişiyi birazdan görecektim.İmparator ayağa kalktı,elindeki kadehe kaşıkla vurdu ve konuşmaya başladı.

"Öncelikle buraya geldiğiniz çok teşekkür ederim Veliaht Prens Harold bugün 18 yaşına giriyor.Tahtımın sahibine hediyeleriniz ve tebriklerinizi danstan sonra vermeniz için söyleyeceğim.İlk dansı için Veliaht prens bir kişiyi dansa kaldır hadi."dedi ve oturdu bunu demesiyle Veliaht yerinden kalktı,bir gözü bende de olsa dümdüz gidip pembe saçlarından anladığım üzere Agathayı kaldırmıştı.

Agatha saçlarıyla uyumlu pembe bir elbise giyinmişti,prensle uyumlu gözüküyorlardı-aklıma blacpink geldi hani biri pembe biri siyah ya-kısa uzun ilişkilerini çok severdim. Agatha fazlasıyla güzeldi bir prenses gibi gözüküyordu.

Daha fazla onlara bakmadım,bazı kişiler dedikoduları duymuş benden bir tepki beklercesine bakıyorlardı.Ama bn öyle yapmadın bana bakan bir çok adama gülümsedim onlar gözlerini kocaman açınca, gözlerimi onlardan çektim.Dansı izliyordu ki tahtından kalkıp gözlerimin içine bakarak buraya doğru gelen 2. prensi görünce ona şaşkınlıkla baktım. Kitapta kimseyle dans etmeyip yerinde oturduğu yazıyordu.

Önüme gelip elini uzattı"Leydim bu dansı bana verir misiniz?" muhteşem ses tonuyla kendime geldim."Tabii ki prensim"deyip elimi verdim.Herkes şaşkınlıkla bakıyordu, prens bu zamana kadar kimseyle dans etmemişti ayrıca ilk dansa bizim katılmamamız gerekiyordu.

Dans pozisyonu aldık,bedenim sanki her gün bunu yapıyormuş gibi her hareketi hata yapmadan yerine getiriyordu."Prensim umarım bunun bir saygısızlık olduğunu biliyorsuzdur. Beni kaldırmamalıydınız."

"Biliyorum leydim ama bu sizin güzelliğinize karşı koyabileceğim analmına gelmez."dediğinde tepki vermedim.Biliyorum tatlım karşı koyulmazım.

"Mütevaziliğiniz de üsünüzde leydi Astrid ama fark etmediğimi sanmayın bana bakışlarınızı aslında oldukça şaşırdım dedikodular prense takıntılı olduğunuzdan bahsediyor."dedi.

"Aslında yalan değil sadece hoşlantıydı ve geçti ayrıca beni size bir teklifim olacaktı 5 kere ard arda dans etmeye ne dersiniz."dediğimde yüzüde koca bir şaşkınlık oluştu."Benimle nişanlanmak mı istiyorsunuz ama neden?"dedi 5 kere ard arda dans ederseniz nişanlanmış sayılıyorsunuz sonra nişan törenleri falan.

"Çünkü tahtı istiyorum sizin gibi"dedim 2. prens ne kadar yakışıklı olursa olsun acımasızdı insanlar ondan korkarlardı."Leydim bu ayak üstü konuşulacak bir konu değil.Büyük ihtimalle babanız bu isteğinizi bilmiyor ve karşı çıkar. Bana katlanamazsınız."kulağıma yaklaştı "Yapacaklarıma da dayanamazsınız."dedi. Arsız adam, bu sefer ben onun kulağına yaklaştım"Emin olun sizde benim yapacaklarıma dayanamazsıznız."dedim ve geri çekildim. Dudağımı yaladığımda bakışları oraya kaydı."Yanlış yoldasınız leydim"dedi değişen sesiyle.

"Ben gayet doğru yoldayım ayrıca benimle nişanlanınca Shadow düklüğünün desteğide sizinle olacak eminim ki dostumuz olan bir çok kişide sizi desekler bu fırsatı bir daha bulamayabilirsiniz."Babam bana fazlasıyla kızacaktı ama planım hazırdı nişanlanacaktım devamına sonra bakarız.

"Kabul ediyorum Leydim ama ben gerçek bir nişanlılık-belki evlilik- yaşamak istiyorum ve nişanlanınca sarayda aynı oda da kalacağımızı biliyorsuznuzdur umarım.Yani koşullarımı karşılr mısınız?"3. dansa geçmiştik ve artıksoylularda dansa kalkıyordu.

"Evet prensim ve evet aynı odada kalacağımızı biliyorum"dedim

*** 

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR

Ellerim klavyede kendi kendine hreket etti bunlar nişanlandırmak gibi bir amacım yoktu ama iyi oldu. Bir tık cürretkar oldu gibi neyse ben çok sevdim. Bana göre uzun bir bölümdü.

ŞİMDİ SİZE KARAKTERLERİ GÖSTERİCEM BUNLARI GOOGLE ARAMA ÇUBUĞUNA KOPYALA YAPIŞTIR YAPARSANIIZ DİRREKT KARŞINIZA ÇIKAR CANLARIM

Diana

https://tr.pinterest.com/pin/1127448087952703947/

normalde profilim buydu ama burda yapamıyorum

 

2.Prens Felix

https://tr.pinterest.com/pin/6685099440409065/

daha sarışın düşünün

 

Veliaht prens Harold

https://tr.pinterest.com/pin/422281209574955/

 

Agatha

https://tr.pinterest.com/pin/2392606046983899/

 

Lütfen karakterlere bakın 2. prense anca bunu buldum daha iyisini bulursam paylaşırım canlarım

Yazım hatalarım varsa affınıza sığınırım canlarımm

Loading...
0%