Yeni Üyelik
1.
Bölüm

giriş

@swordnoob

Merhaba umarım beğenirsiniz.

Bölümler çok uzun olmaz.

***

Aynada son defa kendime baktım.Siyah uzun elbisem derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteliydi.Belime taktığım korse beni nefessiz bıraksada fiziğimi muhteşem gösterdiği için sorun yoktu. Belimden aşağı sarkan uzun kan kırmızısı saçlarım resmen parlıyordu. Benim tekıntımda güzelliğimdi,vücudumda olan bir çiziğe-kusura-dahi tahamülüm yoktu.

Hazırlığım bittiğinde odamdan çıktı.Annem ve babam ateş krallığını kral ve kraliçesiydi.Annem beni doğururken ölmüştü,babam azandığı bir savaşta zaferini kutlarken karşı krallığın-hava krallığının- bir askeri yaralı bir şekilde uzanırken birden babamın kalbine bıçak saplamıştı.O zaman daha 3 yaşındaydım çok bir şey hatırlamıyordum,birden hava krallığının askerleri saraya dalınca dayım beni alıp uzaklarda bir köşke götürmüştü. O gün ateş kullanıcıları ölmüştü,halkın ateş gücü yoktu olsada çok güçlü değillerdi. Yaşayanlarsa hava krallığı dışıda bütün krallıklara dağılmıştı.O yaştan beri yavaştan eğitilmeye başlamıştım. Olanlara aklım ericek yaşa gelince yemin etmiştim hava krallığını bitirecektim.Şimdi ise bu yolda ilk adımı atıyordum. Büyücüler için olan akademiye başlıyordum.

Bu akademiye 20 yaşında başlarsın 25'te mevzun olursun.Normalde akademiye başlayan insanlar güçlerini ortaya çıkarmamış olması lazım ama varislerde durum farklı onların güçleri 5 yaşında ortaya çıkar ve 10 yaşına kadar eğiim almazlar.Bense 3 yaşından beri-ağır olmasada-eğitim alıyorum ve 5 yani son seviye bir ateş varisiyim,

Ne kadar riskli bir hareket olsada baloya kendi kimliğimle gidiyorum.Akademiye gidecek kişiler bir gün önce olan baloya katılır.En güzel kıyafetlerini giyinirler.Aralrında olan saçma bir güç gösterisi gibi bir şey.Ayrıca gelecek oln prens ve prensesleri ayarlama çabası.

Köşkün önüne geldiğimde dayım beni karşıladı,40'larında olmasına rağmen kaslı ve yakışıklıydı.Bana endişeli bir şekilde bakıyordu."Gitmek istediğinden emin misin?Bu yaptığın çok tehlikeli."dedi.

"Dayıcım ne yaptığımı biliyorum evet tehlikeli ama ateş halkının bir varise ihtiyacı var.Yıllardır diğerleri tarafından eziliyorlar."dedim ve dayımın bakışlarında yumuşama oldu.

"Haklısın güzel kızım ama kendine dikkat et"dedi ve anlımdan öptü,Bende at arabasına binip yola başlamamız için cama tıkladım.

--

1 saat sonra

Balo başlamıştı.Kapılar kapalıydı bende muhafızları büyüyle kenara itip yine büyüyle kapıyı açtım.Herkes şaşkınlıkla bakıyordu.Tabi ki de baloya saatinden sonra gelmek yasaktı ama sonuçta ben bir varistim.Adım attım ve salonda ki meşaleler gürültüyle gürledi. İnsanlar korkuyordu,prensler ve prensesler ayağa kalkmış,bir şey olacakmış gibi bekliyorlardı.

Beyaz saçlı bir prens"Sen kim ouyorsun da baloya geç girebiliyorsun." dedi sinirli bir şekilde.

Bu dedğine güldüm ve "Ateş krallığının ölü varisi Briella."dediğimde slondaki bütün sesler kesilmişti.

Beyaz saçlı prens sinirle güldü"Tanrım buna inanacağımızı mı düşünüyorsun cidden?"dediğinde bu sefer sadece varislerin yapabileceği simgeyi yaptım.

Tahtın yanında birden dayımın yakın arkadaşı aynı zamanda akademinin müdürü belirdi."Ahh varisim hoş geldiniz ama geleceğinizi bilmiyordum tahtınız yok efendim." dedi mahçup olmuş bir şekilde.Ona sorun yok dedim.

Diğer tahtların yanına bir ateş oluşturdum ve o ateş tahtımın arkasında kaldı.Tahtım bile çok asil duruyordu.Salonda topuklu ayakkabılarımın sesi yankılanıyordu.

**

Giriş olduğu için kısa tuttum

umarım beğenmişsinizdir ve lütfen oy verin

Loading...
0%