Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Ailemin Sırları

@tezelstevenson

(Sipnahlar Nedir?: Sipnahlar kendi kafamda kurduğum Londra'nın kentinde nam salmış 4 kişilik seri katillerdir.)

Aylar sonra ailemi öldürülmüş buldum. Ben ailemden yalnız bir kasabada Chloe ile yaşıyorum, 1-2 haftada bir ailemi ziyaret etmeye Londra'ya uğruyorum. Fakat neden olduğu söz konusu edilirse araştırmaya devam ediyorum. Ailemin yaşadığı yerde bir grup seri katiller yani Sipnahlar yaşıyormuş. Bunları kenarı bırakıp biraz ailemden bahsedeyim, ailemle yaşadığımdan beri sevilen biri değildim, annem beni istemeyerek doğurmuş ve küçük Sky olmuştu. Asıl konuya gelecek olursak seri katiller grubu yani Sipnahlar üst düzeyde ünvanlar kazanmış kişi grubuydu. Benim tahminime göre ailemi Sipnahlar öldürdü.

(Olay Günü)

Sky

21 Mart 2023

Bu gece hiç uyuyamadım derslerin yüzünden. "Sanırım bugün ailemi ziyaret etme zamanım geldi" diye içimden geçirdim, saat geç olduğu için kahve yapıp kahvaltımı hazırladım. Telefonumla birlikte yemeğimi ve kahvemi içtikten sonra telefonumu ve çantamı alıp alışveriş merkezine Bershka'ya gittim ve birkaç parça eşya alarak eve döndüm. Aldıklarımı üzerime giyip Londra'ya doğru yol almaya başladım.

                                                                                       ➵

Bir buçuk saatlik yoldan sonra Londra'ya varmıştım. Ailemin oturduğu semte göre tekrar yol aldım. Kapıyı çaldım fakat açan olmadı, birkaç kere tıklamaya devam ettim ancak yine açan olmadı bende anahtarla girmeye karar verdim. Kapıyı açtığımda içerden iğrenç ve kötü bir koku geliyordu aldırış etmeden salona doğru ilerledim. Fakat salona girdiğimde annemin, babamın kız ve erkek kardeşim yerde kanlar içinde yatıyordu. Tiz bir çığlıkla bağırmaya ve yardı çağırmaya çalıştım neyse ki komşular eve hemen geldiler. Fakat bazıları kokudan ve cesetleri görünce şok geçirdiler. Ayık kalanlar hemen polisi ve ambulansı aradılar. Araçlar gelene kadar bende evi incelemeye karar verdim. Odaları gezerken mutfağın pencerelerini kırık olduğunu gördüm büyük ihtimal Sipnahlar ordan girmişler diye düşünürken ilk olarak polisler geldi. Herkesi sorguya çekmeye başladı. Sıra bana geldiğinde bana nerde bulduğumu ve nasıl olduğunu sordu bende "İçeri girdiğimde cesetleri yerde yatıyordu" dedim. Neyse ki polis benden şüphelenmedi ve araştırmaya devam etti. Aradan biraz zaman geçtikten sonra polis bunun cinayet olduğunu ve Sipnahlar işlemiş olabileceğini söyledi. Daha fazla kendimi tutamayıp bayıldım.

Uyandığımda yine aynı yerde polisler ve ambulanslar orda bana bakıyordu birisi bana "İyi misiniz hanımefendi sanırım şok yüzünden baygınlık geçirdiniz" dedi. "Sanırım artık yaşananlara kendimi tutamayıp bayıldım" dedim ve teşekkür ettim. Hızlı bir şekilde araba bindim ve yola koyuldum. Eve hızlı bir şekilde girip hemen Macbook'umu açıp Sipnahlar hakkında her şeyi araştırmaya başladım. Onların 4 kişilik grup olarak cinayet işlediklerini, son 1 yıldır polislerin kayıtlarında olduklarını aynı zamanda işlerini profesyonel yaptıklarını öğrendim. Gece 2-3 sularında araştırma yaparken gözüme bir haber ilişti;

Ealing Haber Ajansı

Londra'nın Ealing semtinde .. mahallesinde 5 kişilik aileden 4'ü Sipnahlar tarafından katledildiği düşünülüyor. Olay yeri inceleme şuanlık orayı inceliyor. Bir gelişme olursa size bildireceğiz.

İyi Günler

İçimden bir küfür savurup yattım.

(Günümüz)

Sky

Ve kimsenin nasıl farketmediği en önemli söz konusu. Ailemin toplumu araştırmaya sempte indim. Bazı teyzelerden özellikle annemin bazı yerlerden borç alıp ödemediğini öğrendim. Not defterime ekleyip devam ettim. Daha sonrasında kardeşimi yani Drybish'i araştırmaya başladım. Kardeşimin adını ve soyadını bu sefer polise verdim. Ve kardeşim bazı seri katillerle iş birliği yapmış ve onlara yardımcı olmuştu. "Bu nasıl psikopatlık amına koyayım" diye içimden savurdum. Ordan çıkıp semptte dolaşmaya devam ettim. Bu sefer kız kardeşim Helnia'yı araştırmak istiyordum. Kardeşimin bazı evlere girdiğini öğrendim biraz daha araştırmaya devam kardeşimin - olduğunu öğrendim, şaşırmıştım ondan beklemezdim. Helnia tanıdığımdan daha iğrenç biriymiş demek ki.

                                                                                       ➵

Not defterime bu olan ailemin sırlarını ekledim. Sipnahların Londta'da yaşadığını öğrendiğimden beri Londra'ya gitmek tanıma istiyordum. Hemen ev ilanlarına baktım ve bir ev bulmuştum! Kazandığım para gerçekten fazlaydı, maaliyeti ne olursa olsun karşılayabilirdim ve satıcıya yazdım.

Drive STONNEY

S: Merhaba satılık ev için yazmıştım. Evinizde tüm eşyalar var değil mi?

D: Evet tüm eşyalar var bu yüzünden 550.781$ evim müstakil ev, bahçesi ve havuzu var isterseniz 2 gün sonra sizi beklerim.

S: Ben Sharby kasabasında oturuyorum. Tam adresinizi iletirseniz 2 gün sonra görüşürüz bayım.

D: (Konumu Aç) telefon numaram +44 ........ 2 gün sonra görüşmek üzere.

S: Çok teşekkür ederim bayım iyi günler.

Tek gereken beklemek ve araştırmaya devam etmekti...


Loading...
0%