Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Drive Stonney

@tezelstevenson

Aradan sonra, annemi araştırmaya başladım. Anneme karşı soğuktum istenmeyen bir çocuktum anneme göre. Annem hakkında bişeyler öğrenmek için semtte doğru yol aldım. Annem hakkında önemli şeyler öğrendim, annem babamı aldatmış. Vay şerefsiz karı diye içimden geçirdim. Ailemin katilleri yani Sipnahlar'ı öğrenip onlarla çalışmak istiyordum aynı V gibi. Biraz ara vermiştim fakat merak ediyordum yarın Drive'a yazacaktım, umarım evi kabul eder. Sanırım annem hakkında bazı istenmeyen şeyler öğrendim. Annem genel evde çalışıyormuş. Annem Manoya bize babama, kız kardeşime, erkek kardeşime ve bana büyük yalan söylemişti. Annemi öldüreni bir an önce tanımak ve onlarla çalışmak istiyorum. Saat daha öğlendi canım sıkılmıştı bugün oka gitmedim biraz araştırma yapmak için yarın ilk işim okula gitmek olacak. Drive'la konuşmaya Londra'ya gideceğim için telaşlı ve heyecanlıydım. Macbook'umda son kez araştırmak için girdim ve akrabalarıma "Merhaba ..... teyze, ailem vahşice katledildi ve dedektif benden annemin geçmişini araştırmamı istedi duyduğunuz veya bildiğiniz varsa yazabilirsiniz."
(Birden çok kişiye iletildi)

Bugün büyük gün kahvemi, kahvaltımı hazırlayıp hızlı hızlı yedim. Okul için çantamı hazırlayıp arabama atlayıp çıktım. "Hey, Chloe?" Dedim ama cevap gelmedi çünkü Chloe okula gelmemişti. "Bugün Chloe gelmedi Sky istersen benim yanıma otur." Vrora'nın böyle demesi ilgimi çekmişti çünkü onlarla çok konuşmuyordum. "Ailen gebermiş Sky hayırdır? Kiralık katil falan mı tuttun hahahaha." Dedi. Sinirlendim şimdi bu lubunyanın ağızına sıçacaktım. "Seni ilgilendirmiyor Rage sen ilk önce kendi ailene musallat ettikleriyle uğraş küçük ucube." Dedim. Kudurmuştu sesli bir kahkaha atacak sırada karı bir anda evrim geçirmiş gibi üstüme gelmeye başladı "Şimdi kime kimin ucube olduğunu göstericeğim küçük yetim" dedi bu ucubenin amına koyucaktım. "En azından ordan bakınca enayiye benzemiyorum bitch" dedim kudurması için hemen toz oldum. Rage sınıfa girdiğimde kudurmuş gibi bana bakıyordu. Orta parmağımı çekip derslerin geçmesini bekledim. İlk ders biyolojiydi aşırı sıkıcı olduğunu düşünürken Deliste Yenge'den şu cevaplar geldi;
Deliste Yenge
D: Merhaba, Sky haberleri duyduk ve çok üzüldük özellikle Drybish ve senin için. Eğer sıkılırsan her zaman bize gelebilirsin yengeciğim.
S: Çok teşekkür ederim Deliste yenge seni seviyorum fakat neden Helnia için üzülmedin, veya söylemeyi mi unuttun?
D: Hayır Skycım Helnia bazı erkeklere yaslamış onu tüm sülalece kınıyoruz.
S: (ne Deliste yenge ne saçmalıyor?) Ne emin misiniz, onu çok iyi tanımam ama bunu yapacak biri olduğunu sanmıyorum.
D: Evet, maalesef bizde duyunca sinirlendik ama ergen olmadığı için onun adını koyduk. Lütfen bize kızma Sky seni seviyorum.
S: Size kızmak için bir sebebim yok Del Yenge bende seni çok seviyorum 😘
D: "Görüldü"
Aman tanrım Helnia o çıktı şok içinde telefonu kapatıp çantama attım. Dersler bittiğinde acayip yorulmuştum matematikçi her seferinde beni kaldırıyordu kadına yaranmak için soruları kopya çekerek çözdüm enayi hiçbirini anlamadı. Çantamı alıp arabaya doğru yol almaya başladım. Arabaya bindiğimde hemen eve doğru ilerlemeye başladım çünkü Drive'la 3 saat sonra görüşecektim. Giyinip hızlı bir şekilde adama yazdım;
Drive Stonney
S: Hey, ben ev için yazmıştım müsaitseniz hemen yola çıkıyorum
D: Evet, isterseniz gelebilir evi inceleyebilirsiniz.
S: Tamamdır. 🫣
Hemen eski mesajlardan konumu açıp Londra'ya doğru yol almaya başladım. "Couse all of the small things that you are what remind me why i fell for youuu" oh gelmiş olmalıydım. BİR DAKİKA KONUŞTUĞUM KİŞİ BABAM MI?

Biliyorum devamını merak ettiğinizi ancak hikayenin devamını yarın paylaşmak istiyorum (lütfen anama sövmeyin skskslwkskks)


Loading...
0%