Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Karanlık Izdırap

@tezelstevenson

Eğitmenimle konuşup işi ele aldım müdür evden bizi kameralar ile izliyordu. Corolla konuşmaya başladı, "Archi Stella 35 yaşında bir huzurevi sahibi bazı yaşlılar onun delirmiş olduğunu söylüyorlar, bazıları iste onun doğru söylediğini onların delirdiğine inanıyor. Taciz ve tecavüz iddiaları çoğalmış durumda bazı huzur evinde tecavüz ettikleri insanların video kaydına almış ve X'te paylaşmış." İçimden hızlı bir lanet savurup videoyu izlemeyi reddetim fakat reddetsem bile onun katili olacağım için içim zevkle doldu ve videoyu oynattım.
"Lütfen bana zarar verme Archi size karşı naziktim neden bizleri taciz etmeye çalışıyorsu-"
"Kes sesini sürtük burda kiminle yattığımın hesabını sana verecek değilim."
"Hey lütfen beni serbest bırak sizi polise vermeyeceğim."
"Eeh yettin artık (tokat savurur)"
"(Kadın geriye doğru çekilerek) Bunları size ağır bir bedel ile ödeteceğim."
"Sesini kes burda seni kimse duymuyor işimizi çabuk bitirelim."
...
Bu şerefsizin götünden ağır pamuk çıkaracaktım. Stary "Şu amına koyduğumun dalyarrağına bak sen erkeklik taslıyor ebesini sikmeden yollamıyacağım şu pisiliği." Haklıydı. Bende hemen "Ona bacıların gücünü gösterceğiz kızlar başımızda pervane olacak 😘" ardından planı açıkladım.
"Şimdi biz bu huzurevine giren kısımdan ziyaretçi olarak içeri gireceğiz hiçkimse bişey çaktırmasın yoksa canımızla öderiz yada ödettiririz. Şu teyzenin odasına gireceğiz durumları anlatacağız işbirlikçisi çıkarsa bende bacılar. Oranın wentinden Archi piçinin odasına sızacağız. Korkak karı büyük ihtimal göt korkusundan kaçacak onu köşede sıkıştıracağım sizde kapıda nöbet beklersiniz. Evden getirmiş olduğum pense, dikiş tutmaz, çakılar ile onu cehenneme yollayacağım. Ortalık kan davasına dönmeden geldiğimiz wentten çıkıp ziyaret etmiş gibi çıkacağız. Anlmayan?" Hepsi el kaldırır. "Sanırım yok devamke"

"Crasyl Huzurevine hoşgeldiniz gençler, kimlikleri alıyım." İçimden "Sanki askere alıyor kodumun ayısı" "Buyrun beyfendi ben Skary. Arkadaşlarımda Bob, Cindy, Mine, Macro onlarında kimliklerini alabilirsiniz." (Kimlik kontrolünü hemen geçmek istiyorum aksiyon fazla olamsın snknwlnlkwjjklw) Kapıyı yavaşça açıyorum. "Madam ..Daisy değil mi?" Kadın "Evet canım kimsiniz?" Ben "Biz sipnahlarız." Kafasının ortasına silahı doğrultup tetiği hızlı bir şekilde çektim. Stary "HEY BU PLANDA DEĞİLDİ AMINA KOYAYIM" ben "Stary sakin ol bacım karıya ne dicektik başka" Stary "Ne bileyim amına koyayım direk doğrultup sıkıyosun kadına suçu yoktu." Ben "Bencee kısa keselim çünkü atkamızdan gardiyanlar geliyor." Stay "Hassiktir silah sesini duymuşlar." Ben (side eye bakışı atıp) "Wente girsenize neyi bekliyorsunuz." Hızlı adımlarla Archi'nin odasına girdik. "Sürpriz Onichan (elimdeki sopayla kafasına vurup başından kuş uçmasını sağlarım)" ardından "Sana hayırdır lan küçük sikli" Archi "B-beni yanlış anladınız" hızlıca "Ben seni gayet iyi anladım Stary dikiş tutmazı ver." (Bıçağı kalbinin altına sapladım) "Acıdan kıvranman zevk verici onichan" Ardından hızlıca tırnaklarını penseyle yavaş ama ağır acı verici bir şekilde söktüm ve ağızına atarak kusturdum. "O kişilerede böyle mi yapıyordun ha?" Son darbe olarak Corolla çakıyı şah damarına hızlıca 6 kere sok çıkar yaparak sömürdü. "Helalin var Corolla sexy kıvırcığım benim." Corolla ardından "Heralde hayatım ablan star (jwıskuhedhekdhıwdjlwjsjklw isicem)" Üzerine kefen örtüsü örttük fakat üzerinde sipnahlar vardı. Pencereyi kırıp 3. Kattan kendimi fırlattık fakat bilmedikleri bir şey vardı altta trambolin vardı bunu akıl edip hemen sıyrılmıştık. Yrox "Başarılıydın kızım senle gurur duyuyorum." Ardından ben "Sağol baba eğitmen bana acımasız olmam gerektiğini tembihlemişti anla pişman olmayacağım madem cennete giremeyecğiz o zaman cehennemi hak edelim değil mi?"
SEZON ARASI (Bu bölümden sonra Eylülden sonra bölümler gelecek yaz kurguları yazmaya okullar kapanınca başlayacağım iyi günler dilerim. :))


Loading...
0%