Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Yeni Evim

@tezelstevenson

Tanışma işi başlamadan hemen içeriye doğru ilerlemeye başladım.
İçeri girdiğimde Corolla içeride televizyon izliyordu arkasından dürttüm beni gördüğünde hemen silahını çıkardı. "Hey? Sende kimsin kimliğini açıkla yoksa beynini patlatıtım." Dedi. Gülerek "Sakin ol Corolla ben yeni üyeniz Sky babam içeri girdiğinde herşeyi size anlatacak." Dedim. Silahı indirip "Doğru söylesen iyi edersin ufaklık yoksa canınla ödersin." Dedi. Sakin bir ses tonuyla "Babam gelince her şeyi anlatacak canım sabırlı ol." Dedim. Ardından babam içeriye geldi. Bizi bir arada toplayıp başımızdan geçenleri anlattı.
"O zaman aramıza hoş geldin Sky odana birlikte çıkalım istersen." Dedi Stary. Yukarı doğru çıkarken odadaki kişiler bana hayran kalmış gibi bakıyordu. Bende vakit kaybetmeden yukarıya doğru çıkmaya eşyalarımı yerleştirmeye başladım. 1 saat sonra işim bitmişti aşağı inip yeni görev olup olmadığını merak ettim. Müdür "Evet sevgili Sipnahlar aranıza Sky isimli bir kız katıldı onu seveceğinizi biliyorum ama biliyorsunuz ki bu işinizi aksatacak bir durum değil. D...... K...... adlı kişinin peşine düşmeliyiz. Bu kişi tacizden hapishaneye girmiş ve çıkmış bazı kişiler çıkmasına sinirlenmiş olacak ki öldürmemizi istemiş. İş sizde genç Sipnahlar. Hemen yola çıksanız iyi edersiniz." Dedi. Bende "Bu görevde bende var mıyım koç?" "Tabiki hayır Sky ama bu görevde kendine çok dikkat etmelisin. Eğer dikkat etmezsen canınla ödersin bu görevde bulunmaman bizim için daha sağlıklı olur istersen eğitmenimizle aşağıda çalışmalara başla hem seni hızlı eğitir ve bir dahaki kurbanda sende yer alırsın. Beni üzeceğini sanmıyorum Sky nede olsa artık aileyiz." Dedi. "Tabiki Koç hemen aşağı eğitimlere başlayabilirim şimdiden teşekkür ediyorum." Dedim. "Rica ederim Sky senin gibi biriyle çalışmak için sabırsızım." Dedi. Ben hemen aşağı eğitmenimin yanına doğru ilerledim. |Tık tık tık.| "Hey, orda kimse var mı?" |Kapı açılır| "Evet gir Sky seninle tanışmayı bekiyordum zaten gel hemen çalışmalara başlayalım." Dedi. Bende hemen "Tabi hemen başlayalım bayım ?" "Luca" "İçeri geçebilirsin Sky" Luca bana değişik stratejileri olan bazı hareketler gösterdi birebir hepsini yaptım.
(Yaklaşık 2 saat sonra)
"Çok yorulmuşum Luca beni çalıştırdığın için teşekkür ederim" "Rica ederim Sky benim için onurdu ve hareketleri kolayca kavradın. Diğer vakada sende ilgilenebilirsin. Doğa üstü güçlerin olsa gerek baban bile bu kadar hızlı anlamak 5 yılını almıştı." Gururlandım. Ardından, "Tekrar teşekkür ederim Luca tekrar görüşmek dileğiyle." El sallayıp yukarı doğru merdivenle çıkmaya devam ettim. Tam çıkarken Lakin elinde çiçekle üzerime doğru yürümeye başladı. "Napıyorsun Lakin delirdin mi?" "Aslında sen ilk geldiğinde en sana aşık oldum açıkçası nasıl desem bilemedim." Kızardım suratımı kapatıp. "Ya sen delisin Lakin bu çiçekler benim için mi?" "Evet Sky senin için beğendin mi Mor Menekşe annemin en sevdiği çiçek türü." Kalbim pır pır çarpıyordu bir anda bu manyağın nasıl karşımda dineldiğini anlamadan bana çiçek vermişti. "Bunları senin için saklayacağım Lakin Я тебя люблю görüşürüz." Dedim. Bu rusçada seni seviyorum demekti. "Hey, sen ne dedin?" Dedi. "Boşver rusça bir kelime..." Dedim. "İyi geceler" "İyi geceler" Menekşeleri fanusun içine koyup yorganı kendime doğru çektim gözlerimi yavaşça kapatıp Lakin'i düşündüm ve uykuya daldım. Kuş cıvıltısı ile uyandım suyumu içip Lakin'in aldığı menekşeye takıldım aklımdan "Bunca kişi varken ben ne alaka onu düşünmekten silah tutamazsam gerçekten söverim" diye geçirdim. Tam o sırada içeri babam girdi. "Kendi kendine ne söyleniyorsun Sky delirdin mi?" Dedi. Bende "Tabiki hayır baba dün Larkin bana aşık olduğunu itiraf etti onun için çok heyecanlıyım!" "Bu kadar etkileyici olmanı benden aldığın söylenmeli Sky seni gerçekten seviyorum." "Ya baba kendini beğenmişlik yapma ayrıca ben doğal güzelim makyaj güzeli olamayacak kadar hemde." "Bana diyene bak bayan kendini beğenmiş kahvaltını etsen iyi olur çalışmalara devam edeceğiz." "Tamam baba üstümü değiştirip geliyorum." Babam Yrox odadan çıktığında üzerime mavi crop altıma bol pantolon giyerek aşağıya indim.
"Merhaba, (elimdeki kılıcı çevirip) beni alan yandı onu nefessiz bırakacağım kesin." Lakin'in gözleri pörtlemiş bana bakıyordu. Kendimi tutamayıp güldüm. "Ne o Lakin bey ilk defa bu kadar güzel kadın mı gördün?" "Şey, aslında evet dünkü olay için özür dilerim gaza gelip sana sevdiğimi söyledim." Hepsi bir ağızdan "Oooo" "Lakin ayıptır kız daha yeni gelmiş bizden soğutacaksın." Dedi Corolla ardından Stary "Sky aşkım bu ne sexylik seni alan gerçekten yandı." Tabi analar neler doğuruyor d,ye içimden geçirdim. "Sağol canım kıvırcık saçlarını öperim." Grupça güldükten sonra müdür içeriye geldi. "Oo keyifler yerinde ha, iyi uyudun mu Sky?" "Tabi Koç her şey için yeniden teşekkür ederim." Müdür "Rica ederim Sky bugün sende artık işlere başlayacaksın kendini iyi hazırla kahvaltıyı yaptığında hemen antrenmana başla ki geliş." Acaba ilk kimi öldürecektim?

Bir bölümünde sonuna geldik dün bölüm gelememişti çünkü arkadaşlarımla lunaparka gittik şimdiden özür dilerimmm sksapkqkşlsklğaq. Neyse yarınki bölümü kaçırmayın bencee iyi günlerrr. 😘❤️🩸☠️


Loading...
0%