Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@the_deardiary

Biraz oturduktan sonrada bana tekrar döndü ve “Madem aynı okuldasınız, niye sürekli görüşüp, konuşuyorsunuz.” Dedi ve benden cevap bekler gibiydi.

Ben ise “Evet çünkü şu an okul yok ve hayatımızda çok fazla olay oluyor, konuşacak illaha bir şeyler var.” Dedim ve sırıttım.

Chick şaşkınlıkla “Nasıl, okulunuz yok derken?” Diye sordu ve bende hemen “Basbayağa yok, chick bizim okul şöyle bazı spor dalları var (bir spor okulu) ve ona göre sana yaz tatili değil kış veya sonbahar tatili falan da veriyor.” Chick düşündü ve “Sizin okul hangisi?” Diye sordu. Ama daha ben cevap veremeden chick gitmek zorunda kaldı ve bir sonraki derse kadar vedalaştık. Çünkü üç gün boyunca dersler yoktu. Sebebini henüz kimse bilmiyordu.

Bizde hemen patenlerimizi çıkardık ve soyunma odasından çantalarımızı alarak, hep beraber arabamla birlikte okula doğru yol aldık. Çünkü bugün yeni kayıtlar başlıyordu. Yeni sınıf, yeni kayıt demekti. Bir üst sınıfa geçme vaktiydi. Artık on ikinci sınıftık.

Hemen okula girerek müdürün odasına girdik. Ve kayıt işlemlerine başladık. Artık hepimiz reşit sayılırdık. Sadece zaman farkı vardı.

 ...

İşlemler bittikten sonra hemen evlere dağıldık. Bende hemen eve geçtim çünkü annemle işlerimiz vardı. Ve bende bugünün kurbanıydım. Ablam ve kardeşim yüzünden.

 

 

Loading...
0%