Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12. Bölüm

@the_older

 

İyi okumalar dilerim <3
Umarım severek okuyorsunuz dur.
Neyse sizi oyalamadan bölüme geçiyorum.
Yorum yapmayı ve oylamayı unutmayın lütfen :)
Sizleri seviyorum ❤

_________________________

Siyah sweatshirt şapkası yüzünden görmediğim yüz bir o kadar da tanıdık geliyordu.

Kimdi bu?

Başını kaldırıp bana bakarken şaşkınlıkla bakıyordum yüzüne

Emir? Aslında şaşırmamam lazımdı bu günlerde ciddi manada önüme çıkıyordu.

Sweatshirt'ünün şapkasını çıkartırken gülümsüyordu. Şaşkınlığım kat kat artmaya devam ederken engel olamıyordum kendime. Bunun burda ne işi olduğunu sorguluyordum. Harbi, ne işi vardı burada? " Sen oynamayı biliyor muydun?"

Gözlerimi kırpıştırıp " Ne alaka?" Diye inkar ettim. Kimsenin bilmesini istemediğim şeyi birinin bile öğrenmesi strese sokmuştu istemsizce. " Hayır. Bilmiyom tabikide. Bizi mi izledin sen?" Diye yalanımı sürdürdüm.

İnanmamış gibi kaşlarını kaldırıp bana baktığında sorduğum soruyu atlayıp " Az önce öyle gözükmüyordu ama? Baya iyi oynuyordun." Durup omzundan arkama baktı " Oynuyordunuz." Diye düzeltti.

Kaşlarım çatık bir şekilde elinde çevirdiği basketbol topunu tek hamleyle alıp gerildediğimde " Demek ki bizi izlediğini inkâr etmiyorsun? Yanlış mıyım?" Dedim.

Gözlerimi gözlerime dikip " İzleyip izlememen ne değiştirecek?" Omuz silktim bu dediğine. Bişey değiştirip değiştirmediği umrumda değildi.

Onu umursamayıp elimdeki topu yere sektirip arkamı dönüp yürümeye başladığımda " Birşey unutmadın mı?" Dediği şeyle topu yere tekrar temas etmeden tutup durduğum ve arkamı döndüm. " Bunu düşürmüştün." Elindeki bilekliği işaret barınağında sallayıp gösterdiğinde elim istemsizce bileğime gitti. Düşürmüşmüydüm?

İlerleyip elindeki bilekliği mi alıp elimde sıktım " Sen. Sen nerden buldun bunu?" Dedim, gözlerim yüzünde dolaşırken.

Omuz silkti " Kantinde. Kantinde Toprak'ın yüzüne tokat attığında düşürmüştün." Dediğinde son cümlesinde yüzünde tebessüm oluştu. Toprak'a vurmam hoşuna gitmişti. Arkamı dönüp yürüyeceğim sırada " Adın?" Derken durdum.

" Gece." Dedim. " Adım Gece." Biliyordu aslında ama bilerek söylemişti. Neden söylediğini ise anlamamıştım. Müdür yardımcısının odasında ismimi öğrenmişti. " Bu arada aramızda kalacağını düşünüyorum?" Diye devam ettim.

Yüzünde tebessüm olulurken " Bilmiyorum demiştin? Neden şimdi öyle dedin? Biliyor muydun yoksa?" Dedi, alayla.

" Dalga geçmeyi bırak. Ben diğerleri gibi değilim. Benle uğraşma." Dedim sinirlenmek için dişlerimi sıkarken.

Bir adım bana doğru atarken gerilemedim " Diğerleri gibi olmadığını belli ediyorsun zaten." Dedi. " Taprak'ı vurmaya meillenen ilk kız." Bir an dediği şeyi düşündü sonra ise " Vurulamaz biri olduğu için demedim. Hatta onu öyle bir benzettim ki... Neyse." Dedi, gözlerini devirdi.

" Toprak'a vurmam hoşuna gidiyor değil mi? Birilerinin onla uğraşması veya onun senle uğraşması? Neden? Aranızda ne varda bu kadar birbirinize nefret dolusunuz?" Dedim elimdeki topu yere yere bırakarak.

Siyah gözleri büyürken bu soruyu beklediği ama soracağımı hiç düşünmediğini şuanki haliyle bile anlaya biliyordum.

" Toprakla uğraşılması hoşuma gidiyor genel olarak." Dedi. Biliyorduk zaten hoşuna gittiği ama neden? Elini cebine atıp basketbol potasına yakaladı sırtını " Çok soru soruyorsun. Bunu sende fark ettin mi?" Dedi konuyu değiştirerek. O benim sorumu es mi gelmişti? Yoksa bana mı öyle geldi? Yok yok es geçmişti.

" Çok soru sormuyorum bir kere. Hem soruyorsamda sende cümlelerinin hepsinin sonuna üç nokta bırakıp kesme!" Son cümlede istemeden yüksek çıkmıştı sesim.

" Üç noktaların ardında ne ola bilir acaba? Diye düşündürmeye seviyorum insani." Dedi göz kırparak.

Yere bıraktığım basketbol topunu alıp Emir'i daha fazla dinlemeyerek Ela'nın yanına ilerledim. Bu çocuk gerçektende otistikti. Boş demem ben birşeyi aynı bunun gibi.

İlerlerken arkamdan sessiz bir şekilde fısıldadığını duydum. Muhtemelen benim duymayacağımı düşünerek söylemişti.

" Ne kadar az şey, o kasar iyi derler Pollyanna güzeli."


________________________________

Ve bir bölüm sonu dahaaaaaaaa

Duygularınızı emojilerle alalım bu bölüme.

Diğer bölümde beklentileriniz ne?

Size bir sır vereyim mi? Ama kimseyre söylemeyin tamam mı? Size güveniyorum. Emiri şimdiden sevmeyin. fjfjfjfjf

Öncedeki bölümde söylediğim gibi bu bölümden sonraki bölüm texting.

Diğer bölümde görüşmek üzere olsun o zaman 😉

Seviliyorsunuz ❤

Loading...
0%