Yeni Üyelik
19.
Bölüm

17. Bölüm

@the_older

Merhaba sevgili okurlaarım . Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. İyi olun iyiiii.

Bugünde bir yeni bölümle karşınızdayım.

İyi okumalar dilerim.

WhatsApp kanalımıza katılmak isteyenler özelden yazabilir...

 

Elimdeki muzlu sütüm ile ilerliyorduk okulun bahçesinde. Okul günleri neden bu kadar sıkıcı anlamıyordum bir türlü. Hafta sonu sıkıcı birşekilde geçmişti orası ayrı birşey di. Ozan ise öncekine göre daha sakindi ama konuşma konusunda ise beyfendinin canı isterse konuşuyordu benimle.

" Sen dayana bilecek misin peki? Onla baloya gitmeye?" dedi elindeki gazozunu içerken. Omuz silktim.

" Konu dayana bilmem değil. Ben mal gibi gidip kendisini buraya getirdim. Hemde eski sevgilisini Toprakla ayırma pahasına." Evet yaptığım mallığın yükü vardı şuanda omuzlarımda. Bu yük dengemi bozuyordu. Sırıttı.

" Orası da senin aptallığın canım benim." dediğinde kaşlarımı çattım.

" Çok sağol Ela ya çok iyi destek oluyorsum!" Sodasından büyük bir ydum aldığında sahaların olduğu yerden geçiyorduk.

" Bana söylemeden önce düşünecektin." Dedi. Cevap vermedim. Cidden şuanda kendimi salak gibi hissediyorudum. Ama iş işten geçmişti. Hem benim Pırılla kendi aramızda bir kin oluşmuştu ve eğer hale emiri seviyorsa onu kudurtmak içinde elimden geleni yapacaktım. Müzlü sütümün pipetini dudalarıma götürdüğümde bir yudum daha aldım. Herşey bir yana bu en sevdiğim sütlerden ola bilirdi sanırım.

Sahanın etrafından döndüğümüzde erkekler kendi aralarında maç yapıyorlardı. Çok sık çalışmalarınıda söylemişti koç zaten. Cuma günkü maçı 3-2 kazanmışlardı ve son golüde son saniyelerde atmışlardı. Koç bu duruma bir yandan sevinirken bir yandanda sinirle karşılamıştı. Son saniyelerde atılan gol onun için hiçbirşeydi. Sahaya bakmaya devam ettim sahanın bir yarısını kızlar kaplamıştı. Ne demeliyim ki şimdi? Gözümü biri takıldığında Emir'in de maçta olduğunu gördüm. Bu duruma göz devirmeden edemedim maalesef. Tamam kızların neden orada olduğunu şimdi anlamıştım. Emir hazretleri oynuyor hatta topu sektirerek bize doğru geliyordu. Genellikle spor salonunda yaparlardı ama spor salonunun tamiratı olduğu için bir kaç günlüğüne giremeyeceklerdi.

Ela omzuma gülerek hafif çarptığında;

" Noldu? O bakışlar ne öyle? Sahte sevgilini kıskandın mı yoksa?" Yüzümü buruşturdum.

" Neyini kıskanacak mışım ben be onun? Ne yapıcakalarsa yapsınlar kendisine." Kesin kesin dercesine kafasını salladı. İnanmaması umrumda değildi. Emirin etrafında kimin olup olmamasıda umrumda değildi.

Elimde duran muzlu sütüm bir anda elimden alındığında donup kaldım öylece. Gözlerim kocaman bir şekilde boş elime baktığımda sahanın çizgisinin yanında yürüyorduk ola bilir miydiki. Ela yandan kocaman bir kahkaha patlattı. Benim muzlu sütüm. Sahaya baktım emir botaya koşuyordu elindeki topu sektirirken. Dur bir dakika? Muzlu sütüm! Emir potaya topu attığında top herhangi bir yere temas etmeden sayı olmuştu. Etrafta ıslık sesleri yükselirken elindeki muzlu sütümden bir yudum aldı. Ela yandan halen gülerken elini omuzma hoydu diğer eliyle karnını tutarken.

" Geçmiş olsun kardeşim" dedi zorraki bir şekide. Cidden geçmiş olsundu ama muzlu sütüm için. Güzelim sütümü güzelce içemeden felak olmuştu! Şuanda bunun için ağlaya bilirdim. Muzlu süt kırmızı çizgimdi. Emir yanımıza doğru geldiğinde elindeki muzlu sütten bir yudum daha alıp boş ellerime ttuşturdu. Dur bir dakkika? Gülüyor muydu o? Derin bir nefes alıp verdiğimde omzuna sağlam bir yumruk geçirdim.

" Geri zekalı, salak, mal, otistik şey! Başka kişi mi yoktu benim muzlu sütümü aldın sen ya! Bak onca kız var etrafında." Maç devam ederken ellerindekiler gözüme çarptı. Kaşlarımla ileridekileri gösterdim " Maşşallah ellerindedesenin için verecek çok şey var. Git onnlarınkinden iç. Adi adam!" Güşü büyüdü. Anlamıyorum .Kensisine hakaret edilmesi hoşuna mı gidiyordu bunun?

" Sen beeni kıskandın mı?" dedi kollarını gözsünde birleştirerek. Hızlıca.

" Ne münasebet!" Diye çıkıştım. Ne alakaydı? " Konudan sapma."

" Konu neydi?" Ciddi olamazdı! Ela'nın kolundan çekip sürüklemeye başladım. Salak bizde insan gibi dinlemeye çalışıyoruz.

" Nereya? Neden yangından mal kaçırıyormuşuz gibi kolumdan çekiştirip sürüklüyorsun salak!" Haklıydı. Kolunu bırkatığımda önümüzdeki çöp konteynırına muzlu sütümü attım. Rahat yoktu yeminlen rahat yoktu ya sütümü içerken bile!

" Ben muzlu sütümü rahatca içemiyecek miyim Ela?" diye sordum cidden bir yandanda okula doğru yürürken. Kısa bir süre düşünür gibi yaptı ve ben cidden düşünüyor sanmıştı.

" Hayır." Dedi gülmeye başlarken " Maaleseef çok safsın kızım sen. Adam cidden senle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor." Kaşlarımı çattım.

" O ne demek be?" dediğimde cevap vermedi sadece sırıtmakla yetindi. Ben niye her soru sorduğum kişi bana böyle sırıtoyurdu yaa!!

 

Anonim: Bak geri zekalı.

Anonim: Mesajlara 10 saat sonra bakmak seni havalı yapmaz.

Anonim: Ama mesajlara 10 saat sonra bakılıyoooooor

Anonim: Bok her zaman boktur lafı çok anımsatıcı biliyor musun?

Anonim: Bana her zaman seni anımsatıyor.

Görüldü...

Yazıyor...

Otistik lider: Ne diyorsun sen lan.

Otistik lider: Senin ağzın cidden bozuk.

Anonim: Benim ağzıma bozuk diyiyorsn senin ağzını düşünemiyorum.

Otistik lider: Ben küfür etmem bir kere.

Anonim: hıhı. Kesin etmezsin.

Bu dediğine cidden şahit olmasaydım ve kendilerini tanımıyor olsaydım eğer söyleseydi cidden inanırdım. Ama şahit olmuştu.

Otistik lider: Hem mesajalra 10 saat sonra cevap vermiyorum. Bu anlamadığım bir şekilde hep sana denk geliyor online oyun oynamaya başladığımız vakit denk geliyorsun.

Anonim: İnşallah yattakta sır üsütü yatıp telefonla oynarken telefon yüzüne düşer diyeyim o zaman.

Otistik lider: Şuan sevinmem mi gerekiyor bilmiyorum ama benim öyle huylarım yoktur.

Otistik lider: Üzgünüm ama bedduan geçersiiz.

Anonim: Ben senin gibi birine nasıl çattım ya cidden.

Otistik lider: Bana yazan sensin. Bir düşün belki cevabını bulursun.

Telefon başında derin bir nefes alıp verdim cidden adamı sinir edersi bu.

Anonim: Umarım şizofrenimdirde sadece bir hayel ürünüsündür.

Otistik lider: Ben gerçeğim. Bu konuda şizofren miyim desen hayır derim ama gerçek hayatta bilemiyorum malesef

Anonim:

Görüntü kaynağı:

 

Anonim: He neyse beni bekleyen bulaşıklar var.

Anonim: Kötü geceler.

Çevrimdışı...

 

Evet bir bölüm sonuyla daha karşınızdayız bölümü nasıl buldunuz.

Kısa bir bölüm yaptım çünkü diğer bölüm uzun ve texting olacak.

Sorularınızı buraya alayım.

Duygularınızı buraya emojilerle ala bilir miyiz acabaaa?

Bölüm hakkında düşünceleriniz nedir acabaaa?

Diğer bölümde görüşmek üzere...

SEVİLİHYORSUNUUUUZ....

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%