Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Bölüm 5: Anonim Mesajlar

@theesorry0

Kahve bardağının içinde olan sımsıcak vanilyalı lattemi elime aldım. Latte soğuk elimi bir çırpıda ısıtmıştı.

 

"Teşekkür ederim." diyip kahvemden bir yudum aldım. Her zamanki gibi mükemmel bir tada sahipti. Arka cebimden telefonumu çıkardımve Instagram'a girdim. Reels izleyecektim.

 

Büşra, karnı ağrıdığı için bugün evde kalmak istemişti. Yağmur ve Nazlı ise vizeler yaklaştığı için ders aralarında bile ders çalışıyorlardı. Ne yazık ki bugün yalnızdım.

 

 

Videoları kaydırırken komik bir kedi videosu gördüm. Çok komikti. Ulu ortada olduğum için kısık sesle gülmeye çalışıyordum. Bu işte başarılı olduğum pek söylenemezdi!

 

O anda ayakkabımımın bağcını bağlamadığımı fark ettim ama artık çok geçti. Yere yapışmama ramak kalmışken bir el belimi sardı.

 

"Kızım cidden bir gün önüne bakmadığın için hastenelik olacaksın!" Sesin sahibini hemen tanımıştım. Bay Abartan beni belimden tutmuştu.

 

Yüzümü ona doğru çevirdim. Tam bir şey diyecekken yüzlerimizin çok yakın olduğunu fark ettim. Nefesini yüzümde hissediyordum. Karnımın içindeki kelebekler pır pır etmeye başlamıştı. Bora sertçe yutkundu. Hemen Bora'dan uzaklaştım.

 

Elimdeki kahveye baktım. Allah'tan dökülmemişti. "Sağol." dedim kısık sesle.

 

Gözlerini ayaklarıma çevirdi. "Neredeyse 20 yaşındasın,bağcını bile bağlamıyorsun." dedi ve eğilip bağcıklarımı bağlamaya başladı. Zarif elleri bağcıklarımın arasından geçti. Karnımdaki kelebekler bu sefer daha hızlı uçmaya başlamıştı.

 

"Kendim de bağlayabilirdim! Sana gerek yoktu!"

 

"İnsan bir teşekkür eder ben olmasam az kalsın düşüyordun."

 

"Teşekkür ederim Bora'cığım." Gergin bir şekilde söylemiştim.

 

"Rica ederim Eylül'cüğüm." Bora benimle biraz daha atıştıktan sonra yanımdan ayrıldı. Ben ise kaydırma işime geri döndüm. Biraz daha izledikten sonra telefonum bildirimle birlikte parmaklarımın arasında titredi. WhatsApp'dan gelmişti.

 

0540***: Kalbimi geri verir misin kalp hırsızı?

 

Bu da kimdi böyle? Profil fotoğrafı falan yoktu. Numarada tanıdık gelmiyordu.

 

Siz: Ne kalbi? Siz neyden bahsediyorsunuz?

 

0540***: Siz mi? Aramızda sadece bir yaş varken bu ciddiyette pek gerek yok.

 

Siz: Sapık mısın nesin kardeşim?

 

Tam engelleme tuşuna basacaktım ki bir mesaj daha geldi.

 

0540***: İstersen engellemek ile uğraşma güzelim. Engellersen başka bir numaradan yazarım.

 

Orta parmak emojisi attım ve numarayı engelledim. Bir grup genç insanları şaka yapmak için böyle saçma bir yola başvurmuştur diye düşündüm.

***

 

Loading...
0%