Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Karakter Tanıtımı

@thellffofficialacc

İsim: Valeria Ballen

Kıta: Aeneas (1. Kıta; kurulan ilk Kıta olmasına rağmen fazlalık gibi görünen tek kıtadır. Ayrıca nüfusu en fazla olan Kıtadır.)

İsim: Kian William Lawrhence

Kıta: Plovriss (3. Kıta; Spor alanında çok başarılı ve çoğu insanın oraya ait dövüş sanatlarında güçlü olması onları yani Plovriss halkını önemli bir seviyeye taşıyor. Hatta "En Değerli Kıta" ünvanına sahip üçüncü Kıta'dır ve ismi buradan gelir.)

İsim: Astrid Elmswood

Kıta: Elmswood (5. Kıta; Birçok alanda ciddi anlamda güçlü ve dayanıklıdırlar. Tüm Elmswood halkı sertifika seviyesine göre Kranis için çalışır. Orada Koruma, Gardiyan ve Öğretmen gibi mesleklerde çalışıyor. Nüfusu en az olan Kıta olmasının yanında "En Değerli Kıta" ünvanına sahip ikinci Kıta'dır. Elmswood soyismi ona bu Kıta'nın Başkanı olan Babasından gelir.)

İsim: Asher McJason

Kıta: Cypriell (6. Kıta; Esnaflardan oluşan ve 'dolandırıcı' olarak adlandırılan Kıta'dır. Nedeni ise: Hilekâr, Profesyonel ve genel anlamda erkeklerin Çapkın olmalarıdır. Fakat çok zeki ve stratejik düşünürler.

İsim: Rhea Bâcherry

Kıta: Valenn (4. Kıta; Yemekleri ile meşhurdur. Kranis'te Aşçı ve Siyasetçi olarak çalışırlar ve genel olarak Kıta'nın maddi durumu iyidir.)

İsim: Saiden Blythe

Kıta: Resperon ( 7. Kıta; Mütevazı ve sakin birer hayat sürdüren, bir o kadarda çalışkan olan insanlardan oluşan Kıta'dır.)

İsim: Sora Kim

Kıta: Ulvysess (2. Kıta; İsmini ikinci Kıta olmasından alır. Çoğu insan zamanında bu Kıta'dan göç istemiş fakat kabul edilmemiş ve terslenmiştirler. Sebebi ise: atık malzeme ve insana zarar verebilecek tehlikeli gaz ve hava bulutları olmasıdır. Bu yüzden nüfusun %58'i bu tehlikeli hava koşulları ve hastalıklardan dolayı hayatını kaybetmiştir.)

İsim: Alastor Wizard

Kıta: Kranis (8. Kıta; Hem eğitim, hem zenginlik hemde Tıp ve Bilim olarak Dünya'daki en gelişmiş Kıta'dır. Sadece bunlarla da sınırlı değil Yapay Zeka gibi birçok başarılı deneyleri ile çok iyi yerlere gelmişlerdir. "En Değerli Kıta" ünvanına sahip birinci Kıta'dır. Burada yaşayan insanlar: Akademisyen, Öğretmen, Bilim İnsanı ve Askerlerden oluşur. Tabii Sanat'ta çokça öneme sahiptir. Fakat Kranis Başkanı Clorin Andrewson Kranisli'ler hariç hiçbir insanın sınır kapısından içeriye girmesine izin vermez ve bu konuda anlayış göstermezler.)

İsim: Clorin Andrewson (Kranis Başkanı, Profesör ve Bilim İnsanı)

Loading...
0%