Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@thequeen

1. BÖLÜM

Kurgu tamamiyle hayali üründür, gerçekliy payı yoktur.

Kurgu İtalya da geçmektedi konuşmaların hepsi İtalyancadır fakat İtalyanca yazsam ayrı şekilde Türkçe de yazmak zorunda kalacaktım bende direk Türkçe yazdım, bu şekilde daha kolay olur diye düşündüm.

Düzenlemeler Yapılmamıştır. Kurgunun finalinden sonra düzenlenmelere başlanılacaktır, bu sürüçte kitapta değişiklilkler olabilir - küçük değişklilker - bilginiz olsun.

25.08.2024

 

 

...İYİ OKUMALAR DİLİYORUM...

 

 

 

 

... ... ...

Hayat her zaman güzelliklerle karşınıza çıkmaz. Her zaman her şeyi başaramazsınız, her zaman mutlu olamazsınız...Siz yolunuzda hayallerinize doğru emin adımlarla yürürken, sizi kıskanan, yolunuza taş koyan, sizin başarısızlığınız için çabalayan bir çok insan olacaktır... Hayat böyledir, siz her zaman gülünJ

Elimdeki rujun kapağını kapatarak masaya bıraktım. Aynanın karşısına geçerek kendime son kez baktım açık renkte bol bir kot pantolon üstüne siyah bir büstiyer üzerine de lacivert renginde bir blezır ceket giyindim.

Kısa beyaz topukluları giyindikten sonra çantamı alarak evden çıktım.

 

 

“ Hi Gril “ canım arabam siyah Mercedes G kasama binerek evden uzaklaştım. Sizinle tanışmamıştık. Ben Berrin Altay İtalya da yaşıyorum 27 yaşındayım 18 yaşımdan beri modellikle uğraşıyorum, ODTÜ

Yazılım Fakültesi mezunuyum ama bu işi yapıyor muyum? Hayır. Modellik daha fazla ilgimi çekiyor ODTÜ de okurken aynı zamanda Londra da Central Saint Martins, University of The Arts Londan ‘ da moda okudum .

Hayatımda uzun zamandır hiç kimse yok. Aileme gelirsek o da yok, 14 yaşımda ailemi terk ettim. Evet yanlış duymadınız ailemi terk ettim. Tek hatırladığım şey aşırı baskıcı, hiçbir şeye izin vermeyen, sürekli şiddet olan bir aileydi, aile demeye bin şahit lazımdı da. Bana karşı yapılan şiddetler hiç umurumda değildi terk etme sebebim okumama, hayallerime ulaşmama engel olmalarıydı.

Neyse bu konular hakkında konuşmayı pek sevmem. Etrafımda pek kimse yok yalnızlık benim için hep en iyisidir.

Şirketin önüne geldiğimde paparazziler yine her tarafı sarmışlardı, eğer bir Süper modelseniz böyle sürekli kamera önündesiniz. Korumaların yardımıyla şirkete giriş yaptıktan sonra asansöre bindim bu sırada asistanım da yanımdaydı.

“ Berrin Hanım bugün saat 5’ de Dolce Gabbana’ nın defilesine katılacaksınız. Bugün bir sadece bir toplantınız var başlamasına 10 dakika var imzalamanız gereken birkaç dosyadan başka hiçbir şey yok.” Asansörün kapısı açıldıktan sonra odama doğru ilerledim.

“ Çayınızı toplantıdan sonra içersiniz diye düşündüm.” Başımı olumlu anlamda salladım “ Teşekkürler Selin. “

“ Rica ederim ben toplantı için gelen misafirleri odanıza aldım. “ odaya irdikten sonra başım hemen sağa çevrildi iki kadın üç erkek masaya oturmuş ben geldiğimde hepsi ayağa kalktı.

İTALYANCA KONUŞULUYOR

 

“ Hoş Geldiniz. “ yanlarına doğru ilerledim ve en baştaki sandalyeye oturmama onlarda oturdu “ Merhaba Berrin hanım Medya Yapım’ dan geliyoruz. “ dediği ile kaşlarım çatıldı ne alakaydı.

“ Sizi sevenler sizi bir fillimde görmek çok istiyorlar, daha önce size teklif geldiğini bilmiyoruz. Ama emin olun senaryomuz, ekibimiz oldukça sağlam. Filmimizde oynayacak yan oyuncularımızın hepsi belli oldu ve imzalar atıldı sadece başrollerimiz kaldı ve size de filmimizde başrol olmanızı teklif ediyorum “

Kadının konuşmasının bitmesiyle yüzüme gülümseme yerleştirdim oyuncu olmadığımız kalmıştı “ Oynadığınız reklam filmlerinde kısa bir kesitleriniz var bizce bu konuda da yeterince başarılısınız, biz size senaryoyu verelim siz iyice düşünürsünüz aklınıza takılan en ufak bir soruda bizimle iletişime geçebilirsiniz. “

“ Bu güzel teklifiniz için teşekkür ediyorum, en kısa zamanda sizlere geri dönüş yapacağız. “ Ayağa kalkmalarıyla bende ayağa kalktım hepsiyle teker teker el sıkıştım “ İyi günler. “ Masama doğru ilerledim ve oturarak imzalamam gereken sözleşmeleri imzaladım kapının birkaç ke çalınmasının ardından içeriye Selin girdi “ Berrin hanım senaryoyu getirmek için geldim. “ kalın defteri önüme bıraktım “ Birde çayınız “ çayımı da bıraktıktan sonra odan çıktı. Defteri elimi aldım şefaf kağıdın üzerinde ‘ Unutulmuş Duygular ‘ yazıyordu kapağı açarak ilk sayfasını okumaya başladım.

.. .. ..

Senaryoyu okumuştum ve beğenmiştim aklıma sadece bir soru takılmıştı Partnerimin kim olacağıydı. İlk sayfada iletişim için bırakılan numarayı aradım.

“ Merhaba Medyda Yapım “

“ Merhabalar ben Berrin Altay. “

“ Buyurun Berrin hanım sizi dinliyorum. “

“ Verdiğiniz senaryoyu okudum, partnerim kim olacaktı? “

“ Yarın kendisiyle görüşmemiz olacak fakat imzalar atılmadan hiçbir bilgi veremem maleseff. “

“ Hiç mi? “

“ Üzgünüm Berrin hanım eğer olumlu bakıyorsanız hemen bir toplantı daha ayarlayalım, eğer kabul ederseniz bilgi verebilirim. “

“ Asistanımla iletişime geçersiniz. “

“ Tamamdır Berrin Hanım. “

“ İyi günler. “

Telefonu kapatarak arkama yaslandım. Bu çok kötü oldu işte ya abstürük biri çıkarsa karşıma bakışlarım kolumdaki saate giderken hızla yerimden kaktım defileye geç kalacaktım. Hızla çantamı alarak kapıya doğru yöneldim benden önce Selin odaya girmişti.

“ Berrin Hanım çok özür dilerim ben aradaydım size haber veremedim kıyafetinizi evinize yolladım. “

“ Sorun değil çıkabilirsin sen de. “ hızlı adımlarla asansöre doğru yürüdüm çok sürmeden asansör gelmişti çantamdan telefonumu çıkararak şoförümü aradım.

“ Buyurun Berrin Hanım. “

“ Otoparka iniyorum arabayı ön tarafa getirme, arka çıkıştan paparazzilere yakalanmadan çıkalım “

“ Tamamdır Berrin Hanım. “

Telefonu kapatarak –2. Katın tuşuna bastım. Bu sırada asansörün aynasında bir fotoğraf çekindim ve hiçbir şey yazmadan İnstegram stroy attım her gün en az bir story atardım.

Asansörün kapılarının açılmasıyla otoparka giriş yapmıştım hemen ilerdeki arabamın yanına ulaştım şoförümün kapımı açmasıyla arabaya bindim hemen ardından sürücü koltuğuna geçmişti “ Eve gidelim. “

.. .. ..

Kısa bir yolculuğun ardından eve ulaşmıştım hızlı bir şekilde odama çıkarak markanın defile için gönderdiği elbiseyi giyindim. Siyah uzun ve dar bir elbiseydi, koyu renklerde bir makyaj yaptıktan sonra dudaklarıma kırmızı mat bir ruj sürdüm. Saçlarımı tepeden sıkı bir at kuyruğu yaptım kolyemi ve küpemi taktım.Parfüm şişesini de üzerime boşalttıktan sonra ayakkabı giyindim ve çantamı alarak evden çıktım.

 

Arabaya bindim ve yola çıktık. Küçük bir selfie çekindim ve altına Dolce Gabbana Donna “ ( Dolce Gabbana Kadını) yazarak story attım.

.. ..  

Paparazziler yine kırmızı halanın dört bir yanını sarmıştı bir tarafta da deli gibi bağıran insanlar... Derin bir nefes verdim ve kapımın açılmasıyla arabadan indim. Flaşlar patlamaya başlamıştı yüzümde gülümsemeyle el salladım ve hızlı bir şekilde içeriye girdim yanıma gelen kadının yönlendirmesiyle ilerliyordum.Defilenin yapılacağı alana girdiğimde her yer doluydu dışardakinden bir tık daha az olan magazincilerde etrafa dağılmıştı. Tanıdığım kişilere kısa kısa selam veriyordum.

İTALYANCA KONUŞULUYOR

“ Buyurun Berrin hanım. “ gösterdiği yere oturdum sol tarafımda oturan Amerika’ nın barbi bebeği olan Emliy Brown’ a döndüm “Merhaba Emliy. “

“ Merhaba. “ kısa bir sarılmanın ardından bakışlarım sağ tarafıma döndü yüzümdeki gülümsemeyi silmedim o da bana bakıyordu tek bildiğim oyuncu olduğuydu, ve Dolce Gabbana’ nın erkek yüzü olmasıydı. Uzattığı elini hemen sıktım.

“ Adar bir türlü tanışamadık Berrin Hanım. “ yüzümdeki gülümseme büyüdü bu bir Türk ismi miydi? “ Çok memnun oldum. “ elimi geri kendime çekerek derin bir nefes aldım ışıkların kapanmasıyla etraftaki uğultular kesildi ve büyük ekranda beşden geriye sayım başlamıştı.

Sürenin bitmesiyle hareketli müzik kulaklarımızı doldurdu ve bunla beraber sahnen arasından çıkan model kısa bir poz vermenin ardından emin adımlarla yürümeye başladı.

Modeller arka arkaya çıkarken beğendiğim elbiselerin fotoğraflarını çekiyordum “ Birazdan çıkacak zümrüt yeşili elbise sizin üzerinizde daha iyi dururdu. “ Adar’ ın kulağıma eğilerek söylediği ile kaşlarım çatılmış bakışlarım çıkacak zümrüt yeşili elbiseyi bekliyordu.

Çok sürmeden sarışın bir modelin üzerindeki zarif saten elbise su gibi akıyor gibiydi sadece göğüsünde ve sırtında dekoltesi vardı ve bu elbise bir yerden tanıdık geliyordu “ Tanıdık geldi mi? “ başımı olumlu anlamda salladım bundan bir ay önce defilede yürümem için teklif gelmişti, bu elbiseyi taşıyacaktım. Fakat o sırada şirketteki işler çok kötü gidiyordu ve bende bununla kafayı bozmuş durumdaydım gelen bütün teklifleri elimi tersiyle itiyordum.

.. .. ..

Defilenin bitmesiyle After gibi bir partiye geçiş yapmıştık ve ben oldukça sıkılıyordum fazlasıyla toksit bir ortamdaydık.

“ Sarışın insanlara zümrüt yeşilini yakıştırmam. “ Adar’ ın önüme bıraktığı şarap kadehiyle kaşlarım çatıldı “ Size gelen teklife neden bir cevap vermediniz? Özel değilse tabi. “ yüzümde tebessümle sorusuna cevap verdim “ Şirket kötü bir dönemdeydi işlerim hiç yolunda gitmiyordu sadece bu teklife değil o ay içinde gelen hiçbir teklife yanıt vermedim. “ şarabımdan bir yudum alırken bakışları üzerimden bir an olsun ayrılmıyordu.

“ Şuan peki işleriniz yolunda mı? “ başımı olumlu anlamda salladım “Yolunda her şey oldukça güzel. Sizin işleriniz peki uzun zamandır film yada bir dizi çalışmanız olmadı diye biliyorum. “ başını olumlu anlamda salladı “ Türkiye’ de kafa dinlemek istedim biraz. “ defilede kendimi tutup sormadığım soruyu sordum.“ Türk müsünüz? “ başını olumsuz anlamda salladı “ Sayılmam Annem de Babam da İtalyan fakat babaannem Türk, kendisi Türkiye de yaşadığı için çocukken yazlarım sürekli orda geçerdi. “

“ Ne güzel. “ acaba Türkçe de biliyor muydu? “Türkçe biliyor musunuz? “ başını hızla olumsuz anlamda salladı “Hiç bilmem tek ildiğim Türkçe kelimeler Türkiye, ismimde Türkçe mi emin değilim.”

Boyunun 1.90 olduğunu düşündüğüm esmer ve sakallı bir adamdı siyah saçları ve kahverengi gözleri vardı. Fazlasıyla yakışıklıydı tahminimce yirmili yaşlarında gibiydi. “ Tanıştığıma tekrardan çok memnun oldum. “ uzattığı elini sıktım “ Bende, bir daha görüşmek dileğiyle. “ yanımdan ayrılırken ondan geriye kalan tek şey parfüm kokusuydu ağır bir kokydu.Etrafta bakışlarım gezinirken bu kadar kalmanın yeterli olacağını düşünerek çantamı aldım ve çıkışa doğru yöneldim bu sırada telefonumu çıkararak şoförümü aradım.

“ Buyurun Berrin Hanım “

“ Çıkışa doğru ilerliyorum arabayı ön tarafa getirirsiniz.

“ Tamamdır Berrin Hanım. “

Telefonu kapattıktan sonra asansöre bindim ve birinci katın tuşuna bastım. Uzun sürmeden kapı açılmıştı asansörden inerken kol saatimden saate bakarken henüz erken olduğunu gördüm saatin 12 olduğunu düşünüyordum ama saat 9 du.

Çıkışın kapılarının açılmasıyla flaşlar patlamaya başlamıştı bile bunu tamamen unutmuştum. Korumların açtığı küçücük yoldan ilerlemeye çalışırken arabamın henüz gelmediğini fark ettim. Bakışlarım yolda gezinirken yol kapanmış arabaların korna sesleri kargaşaya karışıyordu.

“ Siktir ya. “ ben saydırırken önümde bir araba durmuştu fakat benim arabam değildi arabanın camı açılırken içinde Adar’ ın olduğunu fark ettim “ Eğer şoförünü beklersen yarım saat daha buradasın otopark çıkışı sıkışmış durumda bin bırakayım seni de. “ kaşlarım çatılırken bakışlarım etrafta dolaştı paparazziler hala çekim yaparken sorularda yağdırmaya başladı. Eğer arabaya binersem saçma sapan haberler çıkacaktı.

“ Hadi bin boş ver. “ derin bir nefes verdim ve arabanın kapısını açarak hızla bindim benim binmemle Adar trafikten dolayı yavaş yavaş ilerlemeye başlamıştı “ Nerde oturuyorsun? “ emniyet kemerimi takarak cevap verdim “ Brera “ çantamdan telefonumu çıkararak şoförümü aradım.

“ Çok özür dilerim Berrin Hanım- “

“ Sorun yok sen evine gidebilirsin yarında gelmene gerek yok. “

“ Tamamdır Berrin Hanım İyi akşamlar. “

Telefonu kapattıktan sonra camımı açtım tehlikeli bölgeden uzaklaşmıştık ve son hızda ilerliyorduk “ Hiç düşündüğüm gibi bir insan değilsiniz. “ Adar’ ın bakışları kısa bir an üstümde dolaştı ve güldü “ Düşlerinizde nasılım? “ derin bir nefes alarak cevap verdim.

“Çok sert, sohbet etmeyen, gerekmedikçe kimsenin yanına gitmeyen, umursamaz desek daha doğru olur. Sanki tüm hayatınızı işinize adamış gibisiniz. “ benim gördüğüm kadarıyla öyle bir adamdı hiç kimseyle konuşmayan bir tipi var gibiydi “ Şimdiki düşünceleriniz neler peki? “

“ Centilmen, konuşabilen, işinden başka bir hayatı olan bir beyefendi gibi, sıcak kanlı. “ tek kaşı havaya kalktı “Belki de size karşı sadece öyleyimdir. “ başımı olumsuz anlamda salladım “ Sizin için diğer insanlardan bir farkım olmamalı. Her neyse siz benim hakkımda ne düşünüyorsunuz.”

Araba son hızda ilerlerken sesini daha iyi duyabilmem için camımı kapattım “ Düşündüğümden daha güzel ve daha zarifsiniz. Açıkçası hayatım boyunca kimseye sie davrandığım gibi davranmadım. Ne bileyim kimsenin yanına gidip sohbet etmedim sürekli onlar benim yanıma gelmişlerdir, kimseyle tanışma gereği duymadım onlar gelip tanışırlar. Belki bu dediklerim gözünüzde Ego olarak canlanabilir ama bunlar gerçekler. Size karşı böyle davranmamın sebebi merak. Arkadaş ortamımda, iş hayatımda, bulunduğum tüm ortamlarda adınız sıkça geçer ve herkes size hayran bir şekilde anlatır. Sizi tanımayan bile. Anlatıldığınızdan daha fazlasıymışsınız. “

Yüzümde gülümseme oluştu “ Teşekkür ederim. “ kendim hakkında her güzel düşünceler duyduğumda içimde kelebekler uçuşuyordu “ İlerden sağ dönelim. “ eve oldukça yaklaşmıştık bu kadar hızlı ulaşmamızın sebebi Adar’ ın arabayı hızlı kullanması ve kestirmelerden ilerlemesiydi.

Dediğimi yaparak sağ döndü ve biraz ilerideki evimin önünde durdu “ Gelip bir kahve içmeye ne dersiniz. “ dedim elim kapı kulpuna giderken “ Çok teşekkür ediyorum gitsem iyi olacak. “ başımı olumlu anlamda salladım.

“Asıl ben teşekkür ederim beni eve bıraktığınız için. En yakın zamanda tekrar buluşalım lütfen. “

“ Tabii ki istediğiniz zaman. “

“ İyi akşamlar. “

“ İyi akşamlar. “ kapıyı açarak arabadan indim ve çantamdan anahtarımı çıkararak bahçe kapısın açtım bakışlarım arkamda halen duran arabaya kayarken el salladım ve içeriye girdim.

1.BÖLÜM SONU

... ... ...

 


Selam ilk bölümle karşınızdayım! Wattpad' e üç tane güzelim kitabım kaldı okunmalarım, oylarım, yorumlarım da oldukça fazlaydı bu yüzden de çok üzgünüm... Eminim benim gibibir çok kişi bu duruma düşmüştür. Ama ben okumyı, yazmayı çok seven bir kız olarak pes etmeden bir yolunu bulurum ve bu uygulamayla karşılaştım. Henüz yeni yazmaya başladığın kurgumun bölümünü de yayımlamaya karar verdim. Umarım hepimiz için güzel bir yolculuk olur bir sonraki bölümde gürüşmek dileğiyle...

 

 

 

Loading...
0%