Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@thequeen

 

 

2. BÖLÜM

 

Umarım bölümü beğenirsiniz,

 

...İYİ OKUMALAR...

 

26.08.2024

 

... ... ...

Hayat sürprizlerle doldur. Ne zaman ne olacağı belli olma, bazen bu sürprizler sizi yaralayabilir, sizi üzebilir. Ama yavaş yavaş bunlarla da başa çıkmayı hayat size öğretecek, kötü bir sürpriz olsa da bununa baş etmeyi bilenler hayatta başarılı olurlar.

Bakışlarım önümdeki tasarım çizimlerde uzunca dolaştı. Yaz koleksiyonu için hazırlanıyorduk fakat bir türlü tatmin olmamıştım her şey birbirine fazla benziyordu farklılık lazımdı. Oflayarak arkama yaslandım. Sabah başımdaki ağrıyla uyanmış ve şirkete gidememiştim bir saat sonra ise Medya Yapım’ la toplantım vardı.

Telefonumun çalamaya başlarken yerimden kalktım ve aramayı cevapladım Selin arıyordu

“ Merhaba Berrin Hanım tasarımlar içinde seçtikleriniz hakkında bilgi alacaktım. “

“ Yok Selin hiçbirini seçemedim. “

“ O kadar mı kötüler Berrin Hanım? “

“ Kötü değil hepsi birbiriyle aynı geçen seneki yaz koleksiyonuna fazlasıyla benziyor farklı bir şeyler tasarlamaya çalışsınlar. “

“ Tamamdır Berrin Hanım ileteceğim, bir saat sonra Medya Yapım’ la toplantınız var hatırlatayım. Toplantı onların şirketin de olacak onu da söyleyeyim. “

“ Tamam Selin. “

“ İyi günler Berrin Hanım. “

Telefonu kapattıktan sonra mutfağa girerek kendime kahve hazırlamaya başladım. Medya Yapımın teklifini kabul etmiştim ciddi anlamda kabul etmiştim. Bugünde sevgili partnerimle tanışacaktım. İsim halen verilmedi çünkü imzalamam gereken son bir sözleşme kalmıştı.

Tek düşündüğüm setlerden şirketle nasıl ilgileneceğimdi. Benimle beraber profesyonel 3 arkadaşım daha vardı kendileri biz hallederiz diyerek beni ikna etmişlerdi. Tabi bu üç tasarımcıların yanında stajyer olanlar, daha yeni bu dünyaya atılmış olan birçok tasarımcımız daha vardı onlardan da güzel işle çıkıyordu

Kahve kupamı alarak giyinme odama geçtim. Beyaz bol bir kumaş pantolon giyindim üzerinde bordo deri bir üst giydim. Ayakkabı olarak yüksek topuklu borda bir ayakkabı giydim. Bugün canım gold takılmak istediği için gold bir küpe, saat ve kolyemi taktım.

Çantalarımın olduğu yere geçtiğimde Hermes brikin mini bir bordo çanta aldım. Saçımı jilet gibi bir at kuyruğu yaptım ve gözlerime kahverengi hafif bir far sürdüm. Siyah bir eyeliner çektim. Kirpiklerime maskara, dudaklarıma da bordo bir ruj sürdüm. Bu kadarı yeterliydi.

 

Arabamın anahtarını aldım ve hızla evden çıktım. Bu sırada Selin şirketin konumunu yollamıştı. Arabayla son hızda ilerlerken bir yandan hakkımda çıkan yalan haberleri okuyordum.

FLAŞ HABER! SÜPER MODEL BERRİN ALTAY DOLCE GABBANA’ NIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ETKİNLİKTEN BAŞARILI KRİZMATİK OYUNCU ADAR ZANARO İLE GÖRÜNTÜLENDİ. GÜZEL MODEL ETKİNLİKTEN ADAR ZANARO İLE AYRILDI...

Gözümü devirirken haberin yorumlarına girdim.

-Eğer gerçekten de beraberlerse yeni favori çiftim.

-Bir çocukları olduğunu düşünmek bile istemiyorum dünyanın en güzel insanı olurdu

-Bu adam işi biliyor gerçekten de.

-Adar’ ın yakışıklılığı şaka mı?

BERRİN ALTAY MARKASI ÇÖKÜŞTE Mİ?.. IŞLER YOLUNDA MI GİDİYOR? BERRİN ALTAY’ IN UZUN BİR SÜREDİR DURGUNLUĞUNUN NEDENİ NE?... İŞTE TÜM BU SORULARIN CEVABI.

Yalan haberin de böylesi acaba ben bu magazin şirketiyle bir soru cevap yaptım da benim mi haberim yoktu.

Kısa bir yolculuğun ardından şirkete ulaşmıştım. Otoparka arabayı park ettikten sonra asansöre bindim hangi kata çıkacağım hakkında en ufak bir fikrim yoktu telefonumdan iletişim için kayıtlı olan numarayı aradım.

İTALYANCA KONUŞULUYOR

“ Buyurun Medya Yapım. “

“ Merhaba Berrin Altay ben toplantı hangi kata acaba? “

“ Berrin Hanın siz geldiniz mi ay çok özür dileriz biz ana girişten girersiniz diye düşünmüştük. Toplantı 12. Kata asansörden indiğini gibi sizi ben karşılayacağım. “

“ Sorun değil geliyorum. “Telefonu kapattım ve 12. Katın tuşuna basarak beklemeye başladım. Bu sırada telefonumla aynadan bir fotoğraf çekerek instegram da paylaştım. Yaşam belirtisi. Kısa bir süre sonra asansörün kapıları açılırken önümde bir kadın vardı “ Hoş geldiniz Berrin Hanım toplantının başlamasına henüz 5 dakika var sizi önce Lorenzo Beyin yanına alacağım orda son sözleşmeleri okuduktan sonra toplantımız başlayacak. “

Başımı olumlu anlamda salladım ve kadının yönlendirmesiyle bir odaya girdik.

“Bende sizi Bekliyordum Berrin Hanım hoş geldiniz. “yüzüme zora ki bir gülümseme yerleştirdim odaya girdiğimiz anda ayağa kalkan Lorenzo yanı filmin yapımcısı ismimi yanlış okuyordu Beri ne ya n nereye kayboldu ikinci r den bahsetmiyorum bile!

“Hoş bulduk. “gösterdiği koltuğa oturdum ve beni buraya getiren kadın önümdeki masaya sözleşmeyi ve kalemi koydu “ İsterseniz sözleşmeyi hemen imzalayın ve toplantıya geçelim partneriniz geldi “ başımı olumlu anlamda salladım ve sözleşmede gözlerimi gezdirdim yanlış bir şey var mı diye. Sonra ismimin altına imzayı attım.

“Sektöre bomba gibi gireceğimize eminim. “yüzüm de gülümseme oluşurken ayağa kalktımToplantıya geçelim o zaman “ yönlendirmesiyle odadan çıktık ve uzun koridorda ilerlemeye başladık. Duvarlar beyaz mermer desenliydi. Kendimi sanki bir sanat galerisinde gibi hissediyordum. Belirli mesafelerde özel sanatçılar tarafından yapıldığı belli olan tablolar vardı.

Koridorun sonundaki duvara büyük bir şekilde İtalyanca Medya Yapım yazıyordu. Bu yazının bir ötesindeki kapıyı benim için açtığında içeriye adım attım. Bakışlarım masada oturan kişilere kaydığında benimle görüşmeye gelen kişileri gördüm tanımadığım bir iki kişi daha vardı.

Bakışlarım sağa doğru kaydığında gördüğüm kişiyle kaşlarım çatılmıştı. Arkasına yaslanmış elindeki kalemiyle oynuyordu surat ifadesi benimkinin aksine gülüyordu gülmek değil sırıtıyordu. Ardından başını inanamayarak iki yana salladı.

“Başrol Kadın oyuncumuz Berrin Altay. “ Lorenzo beni tanıtırken ben bakışlarımı halen “ Adar’ da alamıyordum boğazımı temizleyerek bakışlarımı ondan çektim “ Merhaba” yüzüme gülümseme eklemeye çalıştım.“ Buyurun Berrin Hanım. “ Lorenzo’ nun çektiği sandalyeye Aras’ ın karşısına oturdum oturduğumda bakışlarım daha çok üstünde dolaştı. Bu bir tesadüf müydü, yoksa planlanmış mıydı? “ Ben sizi partneriniz Adar Beyle tanıştırayım. “ Lorenzo’ nun dediği ile bakışlarım kısa bir anlığına onda döndü.

“ Bir hafta önce tanıştık biz kendisiyle. “ kalın sesi kulaklarımı doldururken başımı olumlu anlamda salladım “ Öyle mi ne güzel. İsterseniz toplantıya geçelim biz.” önümdeki su şişesinin kapağını açarak bir aç yudum aldım.

“Öncelikle şu konuya bir açıklık getireyim diğer oyuncularımız size bildirilecek ama bunun dışında diğer tüm oyucularımızın olduğu bir yemek düzenlenecek orada tanışırsınız, kaynaşırsınız. Oldu ki siz partnerler bir birinizle anlaşamadınız bu durumda iptal oluyor, yani dizide yer almıyorsunuz. Oldu ki ikinizden biri partneriyle oynamak istemedi bu durumda ayrılabilirsiniz. Siz iki partner dışında diğer yan oyucularımızla aranız iyi değilse, problemliyseniz gereken yapılıyor. Bu filmde ön planda olan sizsiniz istediğiniz her istek gözden geçirilecek. Şu ana kadar söylediklerimde itirazı olan var mı? “

Bakışlarım Aras’ a dönerken o da bana bakıyordu ardından Lorenzo’ ya dönüp başını olumsuz anlamda salladığında bende aynısını yaptım.

“ Çok güzel. Çekimlere gelirsen İtalya da yapılacak yoğun bir set olacak onu şimdiden söyleyeyim. Çalışma saatleriniz her gün değişecek, izinli günleriniz de aynen öyle bazı haftalar hiç izniniz olmayabilir. Özel durumunuz olur bunlar hariç... “

Lorenzo bize her şeyi anlattıktan sonra odada ben ve Adar yalnız kalmıştık. Yerimden kalktım ve onun tarafına geçerek camı açtım aşırı sıcak olmuştu “İyi misin? “ ayağa kalktı ve tam arkama geçti “ İyiyim.” gözlerim dolmaya başlarken derin bir nefes verdim “Benden istediğin bir şey var mı? “ başımı olumsu anlamda salladım “Teşekkür ederim. “ gözümden akan yaşı hızla silerek ona döndüm “İşin var mı?” başımı hızla olumlu anlamda salladım.

“ Yaz koleksiyonu için çalışmam lazım. “ masanın üzerindeki çantamı tutarak elime tutuşturdu “Bu kafayla çalışamazsın biraz dışarı çıkıp kafa dağıtalım. “

1 HAFTA ÖNCE

Bugün günlerden 3 Haziran... İki sene önce bugün ben her şeyimi kaybetmiştim. Ailemi, dostumu, abimi her şeyimi. O aile denen şeyden beraber kurtulmuştuk. Para kazanmanın ne demek olduğunu bilmeyen küçük iki kardeş yalnız başlarına bir hayata atılmışlardı.

Başarmıştık da o istediği işi yapıyor istediği hayatı yaşıyor, bende istediğim işi yapıyor, istediğim hayatı yaşıyordum. İşte ünlü model Berrin Altay’ ın sırrı, Abisi... Ben ne kadar kamera önündeysem o o kadar nefret ederdi. Ama hiçbir zaman bana gelip bu işi bırak rahatsız oluyorum diye kızmazdı.

İlk ünlü olduğum zamanlarda linçleri, yorumları aşırı derecede kafama takardım bazen günlerce odamdan çıkmazdım sırf bir yorum yüzünden. Her seferinde yanıma gelir beni motive ederdi. Hayatta başıma çok kötü şeyler geldi bunlarla baş etmeyi öğretende oydu.

Mezarlığa ulaştığımda arabayı park ettim ve küçük bir çiçekçiden abimin sevdiği renklerde bir kaç çiçek aldım. Mezarlığa girerek ezbere bildiğim yollardan ilerlemeye başladım. İtalya’ ya geldiğimizde bu mezarlığa direk gören bir evde oturuyorduk her buradan geçtiğimizde abim “ Beni buraya göm öldüğümde. “ der bende ona kızarak “ Abi saçma sapan konuşma, hem belki önce ben öleceğim. “

Derdim keşke öyle olsaydı keşke ilk ben ölseymişim.

Abimin mezarlığının önüne geldiğimde kaşlarım çatıldı. Siyah bir lakos giyinmiş bir adam elindeki çiçeği abimin toprağına dikiyordu. Adamın arkası bana dönük olduğu için yüzünü tam olarak göremiyordum.

Bir kaç adım daha attığımda adam adım seslerimden dolayı arkasına dönmüştü. Gözlerim kısılırken ağlamaktan önümdeki kişiyi yanlış gördüğümü düşünmeye başlayacaktım. Gözümü birkaç kez açıp kapadıktan sonra yanlış görmediğim fark ettim.

İTALYANCA KONUŞULUYOR

Adar Zanaro karşımdaydı, gözleri kızarmış bir şekilde hem de “ Bir dahaki buluşmamızın burada olmasını istemezdim. “ sesi boğuk ve sessiz çıkmıştı “ Neden buradasınız?” bakışları abimin mezarlığına kayarken geri bana döndü.

“ Bunları burada konuşmamız doğru olmayacak. Ben sizi yalnız bırakayım çıkışta sizi bekliyorum. “ yanımdan giderken ben öylece arkasından baka kalmıştım. Bir kaç adım atım ve abimin mezar taşının üstüne oturdum poşetin içindeki çiçekleri çıkardım ve beyaz olanı toprağa ekmeye başladım.

“ Adarla ne ilginiz var bilmiyorum. Ama şu an seninle bunları konuşmak istemiyorum tek istediğim aranızda ne varsa bana yalan söylemeden anlatması. İşler çok yolunda gidiyor mutluyum ama buruk bir mutluluk. Eğer sen yanımda olsaydın her şey daha çok yolunda olurdu, daha mutlu olurdum... Ama neyse ki yarım kalmış mutluluklarla baş etmeyi bana öğrettin. “

Diğer çiçeği de alarak gömmeye başladım.

... ... ...

Yaklaşık yarım saattir abimin yanında konuşuyordum göz yaşlarım artık sel olmuş durumdaydı durmak bilmiyorlardı. Arkamdan adım sesleri gelse de dönüp bakmadım elimde toprak gözlerimde yaş.

“Berrin.“ omuzumda hissettiğim elle bakışlarım elin sahibine çıktı Adar birada olsa toparlanmış bir şekilde yanımdaydı “Kalk hadi.“ başımı olumsuz anlamda salladım “ Berrin olmaz böyle hadi.” kolumdan tutarak beni kaldırdığında göz yaşlarım arttı beni kolları arasına alıp sıkıca sarıldı ağlamama hıçkırıklarımda katılmıştı “ Ölmek istiyorum. “ elleri saçlarımda dolaşmaya başlamıştı “ Sakın bir daha bu söylediğin tekrarlama. “ dedi bana kızarak.

“ Hadi gidelim. “ ayrıldıktan sonra son kez Kerem Altay yazan mezar taşına baktım ardından Adar’ ın yardımıyla mezarlıktan çıktık. Mezarlığın hemen önündeki arabasının kapısını açtı binmem için “ Arabam burada kendi m gidebilirim. “ başını olumsuz anlamda salladı “Bu halde araba kullanmana izin veremem. “ yanından gitmeye kalkıştım ve beni hızla yakaladı.

“ İki yıldır her 3 Haziran da gidip o saçma sapan maddeyi kullanıyorsun bu sefer izin vermem.” kolları arasında cedelleşmeyi bıraktım ” Kimsin sen? “ dedim Türkçe bir şekilde ” Konuştuğun dili anlamıyorum arabaya bin “ pes ederek açık kapıdan arabaya bindim ve elimdeki çantayı hızla arka koltuğa fırlattım. Benim binmemin hemen ardından o da bindi ve yola koyulduk nereye gideceğimiz hakkında en ufak bir fikrim yoktu.

Ben Berrin Altay bu da ikinci sırrım; İki yıldır her 3 Haziran da o sikik eroin maddesini kullanıyordum. 3 Haziran da başlıyor yaklaşık bir ay sürüyordu kullanmam, kullanmayı bırakmamın sebebini de bilmiyorum bir anda başlıyor bir anda bırakıyordum. Her bıraktığımda kendime kullandığım için kızıyordum nerden bulaştığı hakkında en ufak bir fikrim dahi yoktu.

Barak koyma yerinde olan birayı görmemle hızla aldım “ Hayır Berrin. “ omuz silktim ve kapağını dişimle açmaya çalıştım “ Berrin bırakır mısın onu. “ başımı olumsuz anlamda salladım “ Buna izin ver ikimizin de hiç içmediği şeyler değil ya. “ kapağın sonunda açılmasıyla kafama diktim.

Hızlı hızlı yudumlar almaya başladım ilk başta boğazım yanarken bir kaç yudumdan sonra alıştım. Şişeyi hızlı hızlı yudumlarla bitirdikten sonra geri yerine koydum. Yavaş yavaş başım ağrımaya başlıyordu gözlerim artık bulanık görmeye başlamıştı. Radyoyu açtım ve sesi sonuna kadar açtım.

İkinci birayı aldığımda Adar hiçbir şey demedi dişlerimde birayı açtım ve bir kaç yudum aldıktan sonra Adele’ nın Set Fire To The Rain şarkısına eşlik ettim.

TÜRKÇE ÇEVRİSİ

“ Kalbimin düşmesine izin verdim ve o düşerken, sen kalkıp onu aldın. “arabanın üstünü açarak ellerimi çıkardım “ Dudaklarımı öpene beni kurtarana kadar etraf karanlıktı ve ben bitmiştim. “ arabada bir o yana bir o yana sallanıyordum “ Ellerim güçlüdür ama dizlerim de bir o kadar zayıf. “ ayağımdaki ayakkabıları çıkardım ve ayaklarımı kendime doğru çektim “ Ayaklarına düşmeden senin kollarında duramayacak kadar”

Bakışlarım Adar’ a dönerken onunda bana baktığını gördüm gözümden bir yaş damla akmıştı “ Ama benim asala bilmediğim bir yanın var asla bilmediğim. “ yavaş yavaş nakarat kısmına gelirken sessim yükselmişti “ Söylediğin tüm şeyler, onlar asla doğru değildi, asla doğru değildi. “ baş parmağımı Adar’ a doğrultmuş sallıyordum bu sırada Adar gaza daha da çok yüklendi.

“ Ve oynadığın oyunlar, her aman sen kazanırdın, her zaman sen. “ Gözümden akan yaşlar akarken şarkının devamını dahada çok bağırarak devam ettirdim “ Ama ben yağmuru ateşe verdim. Yağışını izledim yüzüne dokunurken yağmurun. “ ağlayışlarıma artık hıçkırıklarımda katılırken araba durmuştu.

Bir anda Adar’ ın beni kendisine çekti ve kollarıyla beni sardı “ Ben ağlarken bırak yansın çünkü ismini haykırdığını duydum. “ Adar’ ın bir anda radyoyu kapatmasıyla şarkım yarıda kalmıştı. Hıçkırıklarım ağlamamla devam ederken. Adar yavaş bir şekilde saçlarımı okşuyordu.

Öyle yavaş okşuyordu ki bu benim uykumu getiriyordu. Beynim ise yerinde değil gibiydi kendimi fazlasıyla deli hissediyordum. Başım dönüyor gözlerim bulanık görüyor bulanık gördüğüm yetmezmiş gibi birde aynı şeyden bir sürü görüyordum.

Gözyaşlarım Adar’ ın lakosunu ıslatırken kokusu beni alıp farklı dünyalara götürüyordu sanki. Bu dünyada huzur vardı, kötüler yoktu, ölüm yoktu, sevenler birbirinden ayrılmıyordu ve en önemlisi bu dünyada bir adalet vardı...

Onunla ilk tanıştığım zaman burnumu dolduran koku değildi bu. Tam tersi bir kokuydu o kokuda ağırlık, keskinlik, acımasızlık vardı bu koku ise... anlatılamazdı...

“ Artık ağlama. “ başımı göğüsünden kaldırırken gözyaşlarımı nazikçe sildi “ Halen karşında o çok güçlü çok güzel kadın var mı? “ kelimeleri birleştirmekte zorlanıyordum “ Ben Berrin Altay tanıştığıma memnun oldum, gerçek ben buyum. “ sert bir şekilde yutkundum “ O gün ki gördüğün kız iki sene önceki eski ben. “tiz bir kahkaha atarken kafamı dik tutamıyordum.

Kafamı koltuğuma yasladı “ Sadece bekle seni alacağım. “ hiçbir şey dememi beklemeden arabadan indi ve beni tarafıma geldiğinde kapımı açtı “ Ayakkabı yok . “ dedim ve ayakkabımı giymek için doğrulduğumda kendimi Adar’ ın kucağında buldum.

Kaşlarım çatılırken Adar’ ın göğsüne vurdum “ Beni kaçırıyor. “ o ise beni hiç umursamadan yürümeye başladı tekrar kahkaha attım ve başımı Adar’ ın göğsüne yasladım Türkçe bir şekilde konuşarak “ Bana neden sevgiyle davranıyorsun oyuncu? “ muhtemelen dediğimden hiçbir şey anlamamıştı.

Bakışlarım etrafta gezindiğinde benim evimin bahçesinde olduğumuzu gördüm “ Kapıyı açın! “ Adar korumalardan birine emir verirken benim gözlerim yavaş yavaş kapanıyordu “ Beni evime mi getirdin oyuncu? “ İtalyancayı unutmuş gibiydim.

Son hatırladığım şey ise yumuşacık yatağıma kavuşmam ve alnımdan birin öpmesiydi.

.. .. ..

GÜNÜMÜZ

Evet bu bir haftanın sadece bir günüydü. Rüyalarımda saçma sapan şeyler görüyor korkuyla uyanıyordum her seferinde başımda Adar vardı beni sakinleştiriyordu. Abimin ölümü benim için çok büyük bir şeydi.

Abim öldükten sonra tanımadığım numaralardan saçma sapan mesajlar alıyordum bazenleri evime giriyor evimi dağıtıp çıkıyorlardı. Bu bende büyük bir travma olmuştu. Geçen seferkilerde yanımda kimse yoktu korkumla kendim uğraşıyor, kendimi ben sakinleştirmeye çalışıyordum.

Bu sefer yanımda biri olması beni rahatlatmıştı.

Şu anda bir restorant da oturmuş Adarla birlikte kahvaltı yapıyorduk “ Anlatmadın. “ dedim arkama yaslanarak “ Neyi? “

“ Abimle nasıl tanıştığınızı , ne ilgin olduğunu. “ elindeki çatal ve bıçağı bırakarak masaya dirsenklerini dayadı “ İtalya’ ya gelmenizin sebebi neydi? “ soruyla karşılık vermesine gözlerimi devirdim “ Türkiye de ki şartlarımız iyi değildi, orada yapamıyorduk biz de İtalya’ ya geldik “ başını olumsuz anlamda salladı.

“ Bu tamamen uydurulmuş bir sebep. “ kaşlarım çatılırken o da benim gibi arkasına yaslandı “ Abin geceleri eve geç gelirdi, kimi zaman vücudunun belirli yerlerinde morarmalar oldurdu öyle değil mi?” doğru söylüyordu abim eve sürekli geç gelirdi ona her seferinde nereye gittiğini sorduğumda bana sürekli aynı cevabı olan ‘ İşim vardı ‘ derdi bazen burnu kanamış bir şekilde gelir bazen mararmallarla gelirdi ne olduğunu söylediğimde ‘ Önemli bir şey değil. ‘ derdi bir keresinde sırf bu yüzden aramızda ciddi bir küslük olmuştu.

“ Bir anda abin İtalya’ ya taşınma kararı aldı beraber buraya geldiniz ve her şey dindi ne abin eve geç gelirdi nede yaraları olurdu mutluydunuz. “ başımı istemsizce olumlu anlamda salladım “ Abin kötü bir işe bulaştı Berrin.” yüzümdeki şaşkınlık büyürken yaslandığım yerden doğruldum “ Ne saçmalıyorsun? “

“ Yalan yok bende. İkinizde çalışsanız da ne kirayı ödeyebiliyor nede okul masraflarınızı verebiliyordunuz abinde bu sorunu çözmek için bazı kötü adamların eline düştü. “ buna inanmak istemiyordum. “ Seninle nasıl karşılaştı. “

“ Eline düştüğü adamlar hakkında birçok bilgisi vardı bende çıkarlarım için abini yanıma aldım. İtalya’ ya geldiğinde masraflarını, okul ücretlerini ben ödeyeceğim dedim abin toparlandıktan sonra benden bunu da istemedi, kısa sürdü zaten. İlk başta abinle çok yakın değildik ama sonra ne olduysa birden en yakın arkadaşım oldu her zaman beraberdik en son ölmeden önce konuştuğumuzda seni bana emanet etti ve gitti. Abin benim için çok değerliydi Berrin beni çoğu bataklıktan çıkardı kardeşimin hayatını kurtardı. “ başımı iki yana salladım inanamıyordum.

“ Yalan söylüyorsun. “ omuz silkti “ İster inan ister inanma. “ masanın üzerinden ona daha da çok yaklaştım “ Madem abime bu kadar bağlısın son isteğini neden yerinde getirmedin? “ dedim beni koruması kast ederek “ Getirmediğimi nerden çıkardın?” yüzünü bana doğru yakınlaştırdığında aramızda çok az bir mesafe vardı “ Seninle daha yeni tanıştık. “

 

“ İki yıl boyunca evine girip hiçbir şey yapmadan çıkmaları normal mi sence? Mesajların birden kesilmesi? Evine gelen siyah güllerin, tehdit dolu notların kesilmesi? Bunlar sadece senin farkında oldukların Berrin. “ geri arkama yaslandım yüzümde hem şaşkınlık hem de kızgınlıkla Adar’ a bakıyordum.

“ Peki neden şuan karşıma çıktında o zaman karşıma çıkmadın? “

“ O bende kalsın ama emin ol ki abin hayatını kaybettiğinden beri bir uzakta olsam da sana bir nefes gibi yakınındaydım. “

2. BÖLÜM SONU

... ... ...

 

Selam güzellerim... Yeni bölümle karşınızdayım! Bölümlerde beğenmediğiniz, önerdiğiniz konular varsa lütfen bana bunları söyleyin. Önerilerinizi, düşüncelerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Okulların açılmasına bugünü saymazsak - akşam olduğu için - 12 gün kaldı. Okulun olduğu dönemlerde her gün bölüm yayımlayamam, umarım saygı duyarsınız. Bir sonraki bölümde görüşmek dileğiyle sağlıkla, sevgiyle kalın. Sizi seviyorumm....

 

Loading...
0%