Yeni Üyelik
21.
Bölüm

Bir sinema

@theryzen

Bu adam benle dalga mı geçiyor? Tabiki hayır! "Hayır, Ayaz ben seni tanımıyorum bile." dedim.

Bizde işler böyle Ayaz bey lafı dolandırmadan patt ateş et.

Tam birşey söylemek için ağzını açmıştı ki elimi havaya kaldırarak onu susturdum. Bir daha bana böylesine saçma bir teklifle gelme."

Aferin bana bugün ağzımdan bal damlıyor.

​​​​​
İşte tam o anda kapı gürültüyle kırıldı ve Aras odaya daldı Ayaz ise hâla yüzüme yalvarırcasına bakıyordu. Aras tüm sorularını art arda sıralamaya başladı. Hepsine tek bir cevabım vardı "İyiyim."

Evde sakince kafa dinlerken aklıma Ayaz ve o anki çaresizliğini, beni kazanma isteğini hatırlıyordum. O asla bunu hak etmemişti fakat benim ona karşı olan tereddütlerim vardı. Onu tanımıyordum, evet ama beni kaçıran birinin çok iyi niyetli olacağınıda düşünmüyorum. Ayaz depodan çıkarken bana kartını vermişti. Acaba ona yazsam yanlış anlar mıydı ?


Herşeyi boşverip yazmaya karar verdim.

Hadi ama yazmaya nasıl başlamam gerektiğini bile bilmiyorum. Bu kadarda cahil olunmaz be.


"Ayaz selam ben Arya. Dün aklım sende kaldı nasılsın?" anında görüldü. Bir dakika bu sapık benim profilimdeydi!
Ardından cevap yazdı. "Sensizim. Sensiz ne kadar iyiysem o kadar kötüyüm." hayır duygusal şeylerden nefret ederim ve bu çocuk beni ağlatmak üzere. "Ayaz sana güvenmiyorum beni kaçıran birinden ona güvenmemi bekleyemezsin. Ne demişler, fare bile kapana bir kere kapanır."

İşte bu be ! Çok iyi konuşuyorum.

"Ama düşüneceğim güvenini kazandığım an bu teklifini tekrar gözden geçireceğim." o kadar iyi konuştumda sanki son soylediğim olmadı.
"Arya teşekkür ederim. Hayatımda olduğun için. Aynı gezegende olduğumuz için, aynı ülkede olduğumuz için, aynı şehirde olduğumuz için, aynı ilçede olduğumuz için, aynı sokakta olduğumuz için, aynı havayı soluduğumuz için." sanırım ağlamak üzereyim. Asıl ben sana teşekkür ederim beni sevdiğin için.

Bu aralar günlük rutinim şu olmuştu;


Kalk, Ayaz'ın mesajına cevap ver, hazırlan okula git, Ayaz'ın mesajına cevap ver uyu.

Evet Ayaz bana hergün günaydın iyi geceler okuldan geldin mi nasılsın gibi klasik sorular soruyor. Fakat bugün cumartesiydi bu yüzden bana sinemaya gitmeyi teklif etti. Açıkçası başta istemedim ama sonra onu kırmanın da doğru olmayacağını bildiğimden dolayı kabul ettim.

​​​​​​​​​

 


​​​
​​​​

 

Loading...
0%