Yeni Üyelik
19.
Bölüm

Seviyorum seni

@theryzen

 

"Patt!" Hızla arkamı döndüm. Bu bir silah sesiydi koşarak ayakkabılarımı giydim. Sonra kendimi dışarı attım. "ARASS!" diye haykırdım mahallenin ortasında. Aras bana döndü. Aras vurulmamıştı peki ya vurulan kimdi ?

 

 

"Arya ben yanlışlıkla yaptım Arya kendimi korumak için vurdum onu." dedi. Sesi titriyordu. Korkmuştu. "Aras dikkat et!" diye uyardım onu. Tam arkasinda beliren silahli adam arası vurmak üzereydi. Adamın bir kar maskesi olduğu için kim olduğunu görmem imkansızdı. "Arya kaç !" diye bağırdı Aras bana. Kaç mı dedi o bana? "Asıl sen kaç aptal ! Arkanda birisi seni öldürmek üzere sana yaklaşıyor ve bu durumda bana kaç diyorsun." dedim. Arkasındaki şahısı yeni görmüş olacak ki, "Ow daha büyük bir sorun he." dedi. Sanırım başımız gerçekten büyük belada. "Aras ! Koş koçum kaç!" diye bağırdım ona yoksa burada ya biz ya da o adam ölecek. Aras cevap vermeden koşmaya başladı. Bir dakika ! Bu mal beni bıraktı. "Aras Allah belanı versin Aras!" bu kadarda salak olunmaz ama!

 

 

Aradan tam 1 saat geçti. O bir saatte neler oldu biliyor musunuz? Hemen anlatayım. Silahlı adam kafama silah dayayarak beni arabasına bindirdi. Şuan ise bir depoda yalnızım. Arastan bir haber alamadım. Ailem belkide durumun farkına varıp beni aramaya başlamışlardır. Yani umarım öyle olmuştur.

 

 

Şuanda oturmuş kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Ben çıkış yolu düşünürken ismi belli olmayan adam odaya girdi. "Beni bırakın. Beni burada tutamazsınız." dedim. Bana doğru gelmeye başladı. Hadi ama oradan söylemez mıydın? Adam tam önümde durdu. Üzerime eğildi. Adam gerçekten çok yakışıklıydı maskesi olmasına rağmen adamın çekici yüzünü görebiliyordum. İletişimizi bir üst seviyeye taşımak istemiyorsan vücudumu incelemeyi kes." dedi yutkundum."Hadi git." dedi. Bu adam benimle dalga mı geçiyor? "Ne demek git önce kaçırıp sonra git mi diyorsun?" dedim.yüzüme iyice yaklaştı. Dudaklarımız birbirine o kadar yakındı ki ılık nefesini dudaklarımda hissediyordum. "Ya da kal bana lazımsın." dedi. Ne demek lazımım neden lazımım? "Ne demek sana lazımım?" diye sordum. "Çocuklarımı annesiz bırakmak istemezsin, değil mi?" diye sordu. Çocukları mı vardı? Ben neden onların annesiydim? Bu sapık adam bana yürüyordu! "Ne demek çocuklarımı annesiz bırakma çocukların annesi değilim sanırım biriyle karıştırdın." dedim. "Hayır." , "Seviyorum lan seni."...

Loading...
0%