Yeni Üyelik
7.
Bölüm
@thvrely

(Kitap çok hoşuma gidiyor ama birsürü güncel yazılan kitabım var, ondan yavaş geliyor bölümler.)

İkra

Abimin sözlerinden sonra Deniz Abi ile abim evlenmenin daha erken olup olmadığını tartıştılar. Ben ise bu süre zarfında Deniz Abi'nin koltuğuna oturmuş, konuşmalarının bitmesini bekliyordum.

Leyal daha fazla dayanamayıp ikisinin de ensesine bir tokat geçirdi. Tokat sesi odada yankılanırken gözlerim kocaman açık bir şekilde Leyal'e baktım.

Leyal'in elinin ağır olduğunu ve judocu olduğunu biliyordum fakat elini bu kadar güçlü kullanabildiğini bilmiyordum.

"Susar mısınız artık? Sizi neden uyandırdığımızı söylememize fırsat bile vermediniz!" Söylemem için gözleriyle bana baktı.

Ayağa kalkıp yanlarına gittim. İkisininde boynu kıpkırmızı olmuştu.

"Seyran sizi bıraksın diye sizlerle sevgili rolü yapmak istiyoruz. Ben Deniz Abi ile, Leyal ise abim ile." Abimin gözleri fıldır fıldır üçümüzde dönüp dururken Deniz Abi ise abim ile Leyal'e bakıp duruyordu.

Bizi kıskanıyorlardı.

Deniz Abi omuz silkip kendisini yatağına attı. "Benim için problem değil. Yeterki o pislik benden uzak dursun." Gözler abime döndüğünde abim Leyal'e bakıp yutkundu.

"Kaç gün sürecek bu oyun?" Leyal omuz silkti. "Sanırım yaz sonuna kadar. Yorumdakilere yaz sonuna kadar orada olacağım demişti." Abimin sertçe yutkunması sessizliğin ortasında netçe duyulurken abim gözlerini kaçırdı.

"Pekâlâ, kabul. Bir ay boyunca sevgiliyiz ve şuandan itibaren abi sözcüklerini bırakıyorsunuz. Artık sadece aşkım, bebeğim gibi sözcükler kullanacaksınız."

Hepimiz aynı anda kafalarımızı salladığımızda gerçek olmasa bile o saniyeden sonra ben Deniz Abi'yle, Leyal de abimle sevgili sayıldı.

 

Loading...
0%