Yeni Üyelik
1.
Bölüm

.·:*¨¨* ≈TANITIM-ÖNSÖZ≈ *¨¨*:·.

@tihomira_sheker23

"O neden hala orada çalışıyor, çalışma saatleri çoktan bitti."
"Bırak çalışsın."

Kesin sesinizi der gibi baktım ikiliye, bana ne ki onlardan. Ben kimseyle ilgilenmiyorsam, kimsede benimle ilgilenmesin.

Hobilerimden bir tanesi olan dans hayatımın baş tacı olmuşken birilerinin buna karışması sinirimi bozuyordu. Size ne kardeşim. Ne zaman çalışacaksam çalışacağım, siz işinize baksanıza.

Bilmiş bilmiş bakan ikiliye karşı müzik sesini yükselttim. Dikkatimi dağıtacak herşeyden uzak duruyordum ve durmalıydım da.

------------------------------------------------------------------------

Öncelikle hepinize merhaba, umarım gününüz güzel geçiyordur. İlk çalışmam olan Balkondaki Kedi ile karşınızdayım. Kitabın içeriğine bakılacak olursa konumuz, dansı hayatının bir parçası haline getiren bir genç kızın hayatını ele alıyor. Hayatın ne gibi zorluklarla karşımıza çıkacağını ve bizlere ne gibi engeller getireceğini aslında hep kaderimiz belirler. Fakat o engelleri nasıl aşacağımızı bizler belirleriz. Bazen öyle bir yerde tıkanırız ki, kontrollerimizi kaybeder, duygularımıza yeniliriz. O kadar odaklanırız ki etrafımızdakileri görmeyiz. Bu kitap hakkında fazla spoiler vermeden ilerleyeceğiz. Hep beraber yeri geldiğinde yeniliklere tanıklık edeceğiz, yeri geldiğinde geçmişe gidip yaralarımızı kanatacağız. Lakin işin sonunda yaralarımıza dikiş atıp kabuk bağlatacağız. Kabuk bağladığımızda kitabın kapağını kapatıp bir oh çekeceğiz. Hepinize iyi okumalar...

 

 

Loading...
0%