Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@tilkilerdeguzeldir

Bölüm ismi bulmaya useniyom

Kız deliğe düştü heralde gideli kaç dakika oldu hayla gelmedi öldürdüler mi acaba? Sıraya da girmeye üşeniyorum ya zil çalıcak zaten birazdan ama yok gelmiyor bakayım bari sonra azar işitmesin bu mal.

İnsanları ittire ittire kantin sırasına girdim tabii boy uzun istediğimi göre biliyorum ( egoist mod on) bir de ne göreyim benden biraz daha uzun bir çocukla konuşuyo- bi dakika bi dakika SIRF BAŞKA BİRİYLER KONUŞMAK İÇİN BENİ ORADA ÖYLE BEKLETTİ Mİ! Neyse sakinim yanlarına doğru yürümeye başladığımda zaten Aoi' nin buraya geldiğini gördüm az önce konuştuğu çocuğa gülerek el sallıyordu çocuk tanıdık gibiydi ama henüz çıkaramadım .

"Çok bekleletmemisimdir umarım" diyerek pic smile attı.

" Yok canım ne bekletmesi ayrıca o kimdi?"

" Eski bir arkadaşım bu okula yeni gelmistide bir sonraki tenefüste etrafı gezdircem."

" Tamam o zaman."

" Noldu ki?"

" Tanıdık geldide"

" İnsan insana benzer diye bir atasoz var bilir misin?"

" Bilmem ve umursamıyorum da." Diyerek önden gitmeye başladım Aoi' nın de arkamdan söylene söylene geldiğini duyuyordum . "Şimdi ki ders ne?" Dedi bana yetişerek " Biyoloji sanırım." Dedim son ders olduğu için çok mutluydum . Bugün kulüp' be daha az kişi gelecekti eh tabi benimde devamsızlık hakkım olsa ve tablomu tamamlasam okula gelmem ama nerde devamsizligimin sınırını zorlamisitim az daha okuldan atilacaktim , ayrıca henüz bir modelim dahi yoktu üzücü olan kısımda buydu zaten neyse ki elimde bir numara var ve umutluydum

Sınıfa girdiğim gibi her zamanki gibi sınıfta hararetli bir kavga vardı kimisi kavgayı ayırmaya çalışıyordu kimiyse tezahürat yapıyordu kavgaları severdim ama şuan yeri ve zamanı değildi. Sırama oturdum ve bir defter çıkartım tabi kide hoca gelene kadar resim cizecektim taslağı çizmeye başladığımda kimi cizdigimi düşündüm bilmiyordum düşünmüyordum sadece elim calisiyor gibiydi umursamadım çünkü şikayetçi değildim.

Taslak bitirip gözlere geçtim kömür rengi gözler, ay kadar açık ten rengi, kıvır kıvır saç tutamları gülümsemiyordu ama suratı ifadesi çok hoş gelmişti bana heytbe ne de güzel resim çiziyorum öyle massallah bana ( egoist mod on).

Hocanın gelmesiyle herkesin yerine geçip süt dökmüş kedi gibi olması bir oldu bu hallerine siritmadan edemedim.Hoca derste uyumamiza izin veriyordu ve bende bunun değerlendirecektim kafamı kollarımın arasina alıp sıraya yattım

" Kitabınızın 94. Sayfasını açın " cümlesiyle uyudum.

Bu bölümde bu kadardi nasıl buldunuz?

Sakusa' nın partını yazmak için deliriyorum ama daha yazmicam sürpriz 😉🌼

 

Loading...
0%