Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2|KAYNAŞMA

@tinyminybook

Selam yine ben.

Dayanamayıp bir bölüm daha yayınlamak istedim. Sanırım bugün daha fazla atmam.

Yanlışlarım varsa lütfen yorumlara yazın ki düzeltebileyim.

Biraz kısa oldu cidden kusura bakmayın.

Şimdilik iyi okumalar 🤍

---

Yaklaşık yarım saat sonra büyük bir evin önünde durduk. Tatlı yazlık bir ev gibiydi hepimiz arabadan inip eve doğru yürüdük ayakkabılarımızı çıkarıp eve girdik. Oturma odası diye tahmin ettiğim yere doğru yürümeye başladılar. Bende peşlerinden onları takip ettim.

Herkes koltuklara oturunca bende bir yanımda Asil diğer yanımda Atlas olacak şekilde koltuğa oturdum. Uzun bir sessizlikten sonra Ayhan bey konuşmaya başladı.

"Konuyu hepimiz biliyoruz ve kızım bizde senin bildiğin kadar biliyoruz asla daha fazlasını değil. Bunu kim yaptı bilmiyorum ama kasıtlı olduğu çok belli. Bunu araştırmaya başladık emin ol." Konuşmayı bitirince tebessüm ettim.

"Size güveniyorum." Oda tebessüm etti. Duru hanım ve Ayhan bey benimle biraz daha sohbet ettikten sonra diğerleriyle kaynaşmam için oturma odasından çıktılar.

Hepsinde yavaşça gözlerimi gezdirdim. Hepsinin gözünde özlem ve sevgi duygusu vardı. Ortamdan çekindiğim için konuşamıyordum. Onlarda beni incelemekle meşgul oldukları için konuşamıyorlardı.

Adal'ın ayağa kalkmasıyla gözler ona doğru döndü. Adal onlara bakmadan bana doğru ilerledi, önüme çöküp dizlerimin üstünde olan ellerimi tuttu ve avuç içlerimi öptü. Gözleri dolmuştu.

"İyiki bize geldin abim. Geçte olsa iyiki." Gülümsedim gülümsememle ellerini ellerimden çekip ensemden tutup göğsüne yaslandırdı ve sıkıca sarıldı. Yandan gelen Asilin sesiyle sırıttım.

"Üçüzüme ilk benim sarılmam gerekirken abim sarılıyor şaka gibi." Adal'da onu duymuş olacak ki beni göğsünden çekmeden kendisi başını çevirip yanımda duran Asil'e baktı.

"Zoruna mı gitti aslanım"
"Yok abi estağfurullah." Kısık sesle kıkırdadım. Kıkırdamamı duyan Adal başını bana doğru eğdi.

"Ne güzel gülüyorsun sen öyle." Utançla ona baktım. Utandığımı görüp genişçe gülümsedi, biraz daha sarılıp benden ayrıldı, ayağa kalktı ve mutfağa doğru bağırdı.

"Suna teyze yemek ne zamana hazır olur?"

"5 dakikaya masa hazır oğlum." Adal bana doğru baktı ve konuştu.
"Aç mısın?"
"Biraz." Gülümsedi.
"5 dakika daha dayan yeriz birazdan."

Kafamı salladım. Yaklaşık 5 dakika sonra Suna dedikleri teyzenin yemek hazır demesiyle ayağa kalkıp yemek odasına geçtik. Sağ ve sol yanıma Aral ve Adal oturdu. 1-2 dk sonra Ayhan beylerinde gelmesiyle yemeğe başladık.

Hiç yalan söylemeyeyim acıkmıştım valla. Aral'ın önünde olan sigara böreğine gözüm çarptı, uzakta kalıyordu. Aral bakışlarımı görmüş olacak ki bana döndü.

"İster misin? Vereyim mi?" Kafamı salladım. 2 tane böreği tabağıma koydu. "Teşekkür ederim."
"Rica ederim güzellik."

Tebessüm edip önüme döndüm. Yemeği bitirip arkama yaslandım. Şişmiştim ayol! Herkes yavaş yavaş masadan kalkmaya başladığında bende ayağa kalktım.

Direkt yanıma Asil geldi ve kolunu omzuma atıp yemek odasının çıkışına yöneldi.
"Gel seni odana götüreyim dinlen."
Kafamı sallayıp onu onayladım.

Merdivenlerden çıkmaya başladığımızda tekrar konuştu.
"Bu katları sana sonradan beraber gezdiririz. Ben seni direkt odana götüreyim."

2. Kata çıktığımızda sağ koridora yani 3 oda olan koridora girdi ve tam ortadaki kapının önünde durdu.
"Burası senin odan. Sağındaki benim odam. Diğer taraftaki de sana bahsettiğim üçüzümüzün odası. Şuan pek iyi değil ben sana dinlendikten sonra anlatırım. Sonrası sana kalmış bir şey."

"Anladım tamamdır o zaman."
Gülümsedi ve omzumdaki kolunu çekti. Daha sonra saçımın üstüne bir öpücük kondurdu.

"Sana iyi dinlenmeler. Güzelce dinlen yorgun olma. Hemen yan taraftaki üçüzümüzün odasındayım. Ona birkaç şey anlatıcam." Onayladığımı belirten mırıltılar çıkarttım. O da tekrar gülümseyip yan odaya girdi. Belki özel bir şey vardır diye odaya göz ucuyla bile bakmamıştım.

Yavaşça odaya girip kapıyı arkamdan kapattım. Odada gözlerimi gezdirdiğimde ilk gözüme çarpan duvardaki parlak ışıktı. Odaya farklı bir hava katmış.

Odanın içinde de ayrıca 2 kapı daha vardı. İlk kapıyı açınca beyaz ağırlıklı normal bir banyo karşıladı. Diğer kapıyı açtığımda ise küçük bir giyinme odası vardı.

Dolapların içi kıyafetler ile doluydu. Giyinme odasından da çıkıp yatağa atladım. Yorulmuştum biraz kestirsem bir şey olmaz heralde.

🥷🏻🏍

"Pişt Asi uyan hadi."
Kafamın üstünden gelen seslerle gözümü açtım. Dibimde Asil duruyordu.
"Ne oldu?"

"Saat gece yarısı ama seni üçüzümüzle tanıştırmam gerekiyor."
"Bu saatte mi?" Gülümsedi.
"Evet hadi."

Kolundan tutup ayağa kalktım. Uyku mahmurluğuyla yürüyemiyordum, o beni yürütmeye başladı. Odadan çıkıp hemen yan odaya girdik.

Işık açıktı ve ayakta Asil'e çok fazla benzeyen birisi vardı. Işığın parlaklığı yüzünden elimi kaldırıp gözümü ovuşturdum. O sırada birisi elimi tutup indirdi. Asil'e benzeyen çocuktu.

"Ovuşturma zararlı." Kafamı sallayıp onayladım. Asil yine kolumdan tutup odadaki büyük koltuğa oturtdu. Asil ve o çocukta iki yanıma oturdular.

"Hadi tanışın." Kafamı yanıma çevirince o çocuğunda bana baktığını gördüm.
"Ben Asir. Üçüzün oluyorum."
"Bende Asi. Üçüzün oluyorum."

Garip garip birbirimize bakmaya devam ettik. Çok büyük ihtimal ikimizde ne diyeceğimizi bilmiyorduk.

Asil bize ters ters baktı.
"Konuştuğunuz için çok sağolun ya."
Farkında olmadan Asir ve ben aynı anda Asil'e dönüp şirince sırıttık.


Gözlerim iflas ediyordu. Fazla uykum vardı. Dayanamayıp kafamı koltuğun arkasına attım ve gözlerimi kapattım. İki taraftanda kısık bir şekilde gülme sesi geldi. Birkaç dakika geçtikten sonra hareketlenme hissettim ve bedenim oynatılıp koltuğa yatırıldı. Daha sonrasında gözlerim uykuyla buluştu.

---

Oy vermeyi unutmayın ⭐️

Yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen yorum yazıp fikirlerinizi belirtin.

Yarın yine 20.00 gibi belki bölüm gelebilir tam emin değilim.

Şimdiden hepinize iyi geceler.

Seviliyorsunuz 🤍

Loading...
0%