Yeni Üyelik
35.
Bölüm

30. Bölüm: Final

@tuana_59

Abimi kaybedeli 1 yıl geçmişti.Biz keremle barışmıştık ve kerem bana herşeyi anlatmıştı. Yiğite gelirsek herşeyi biliyormuş planı da o kurmuş uyuz. Sırf keremle barışmam için yapmış.

Kerem tekrardan bana yüzüğü taktı ve önümüzdeki ay evleniyoruz. Albay postası geldi " komutanım albayım sizi çağırıyor."

" Geliyorum" kapıyı çalıp girdim. Baş selamı verdim " otur derin." Kerem de karşımda oturuyordu. Zarfı çıkarıp bana uzattı. " Abinin otopsi raporu" ellerim titreyerek açtım.

Raporu inceledikten sonra albaya döndüm" senin suçun yok kızım abin önceden şehit edilmiş. Abini zehirlemişler." Kereme baktım gözümden yaş düştü.

" Benim yüzümden değil kumral benim yüzümden değil" tebessüm etti. Baş selamı verip çıktık bahçeye. Amcam karşımızda durdu." Tekmil ver asker!"

" Üsteğmen derin Aksoy Emret komutanım!"

" Tekmil ver asker!"

" Üsteğmen-"

" Tekmil ver asker!"

" Noluyo oğlum?" Canın dediğine kulak misafiri oldum. Yüzbaşı yıldızını taktı amcam.

" Tekmil ver asker!"

" Yüzbaşı derin Aksoy Emret komutanım!" Gülümsedim.

Timur abimi gördüm oda binbaşı olmuştu. Koşarak yanına gittim." Abi yüzbaşı oldum abii!" Abim sarıldı." Bende binbaşı oldum."

Umay karnını tuta tuta geliyordu. Abimle evlendiler tabi. " Güzelim niye ayaklandın?"

" Of Timur zaten senin gibi çok hareketli!" Sitemine güldüm." Yenge valla abimi gençken-" dirsek attı karnıma" ah!abi napıyorsun ya?"

" Gençken napıyordu abin?"

" Hiiiç bişi yapmıyordu ya." Karnını tutarak çıktı yanımızdan.

Deniz yanıma geldi. " Üsteğmen Deniz Aksoy Emret komutanım!" Güldüm saçlarını karıştırdım.

1 ay sonra

Bugün deniz kumsal benim ve keremin düğünü vardı ve ben aşırı heyecanlıydım. " Ay gebercem heyecandan kumsii"

" Sen mi ben mi?" Derin nefes aldım gelinlikleri müze baktık. Babam kapıyı çaldı ve girdi. " Kızım" gelinliğime baktı." Çok güzel olmuşsun." Gözümden yaş düştü." Keşke annem ve abim de olsaydı" bütün gözler beni buldu.

" Makyajın alçak çok uğraştık deroş" gülümsedim ve babam iki kolunu uzattı bir koluna kumsal bir koluna ben girdim. Kerem önümde durdu.

Babam kolumdan çıktı. " Kerem, benim için kızım çok Kıymetlidir... Ben yanında olamadım hem görev hem karıştırılma mevzusu derken durum buralara kadar geldi. Kızıma iyi bak. Üzme onu. Ben sana kızımı vermiyorum emanet ediyorum." Gözümden yaş düştü.

Bütün akrabalar burdaydı. Timur abi Mert abi ve baran abim geldi. Timur abim komusmaya başladı. " Bizim eve ilk geldiğinde sana çok kötü davrandık. Karan abimle beraber istemedik seni. Ama sonra sana ısınmaya başladım. Babam için asker oldun. Sen bizim hep o 16 yaşındaki kardeşimiz olarak gördük belki. Belki çok kıskandık üzdük seni."

" Üzmediniz aksine mutlu ettiniz."

Elindeki anahtarı boynuma geçirdi." Ne zaman istersen buradayız. Ve kapımız sonuna kadar sana açık güzelim unutma olur mu?" Elimi aldı keremin eliyle birleştirdi." Elinizi bırakmayın hiç birbirinize emanetsiniz." Alnımdan öptü.

Baran abim yanıma geldi." Sen eve geldiğinde hemen alıştım sana."

" Yalancı" diyip güldüm." Vücudundaki yarlardan hep arındırmak istedim seni. Hep benimle kal istedim. Ama bugününün geliceğini biliyordum minik fare" burnumu sıktı öptü.

Bu sefer mert abim geldi." Gidiyorsun he küçük kuş." Gözünden yaş düştü." Ben hep içime kapanık biri olarak büyüdüm. Sonra sen geldin evimize neşe oldun ve benim de prensesim oldun. Beni sen canlandırdın ve iyi ki de geldin güzelim." Alnımdan öptü.

Nikah salonuna gittik.nikah memuru geldi." Siz oğuz kızı derin hiç kimsenin baskısı altında kalmadan kerem aydını eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?"

" EVET!" Ayağına bastım. Bir kaç saat halaydır, horondur onla uğraştık ve evlere ayrıldık.

9 ay sonra

Karnımı okşadım. " Oğlum ne zaman gelmeyi düşünüyorsun?" Kumsal da elinde hamilelik testini bekliyordu.

" Elinde ne var senin?" Arkasına sakladı." Kumsaaal!" Elinde hamilelik testi vardı." Yoksa?"

" Bilmiyorum bakamadım." İçeri aksel girdi." Napıyorsunuz yengelerim?" Güldüm " napalım oturuyorduk."

Baran abim geldi kumsala baktı. Kumsal ruh gibiydi. " Sen hamile misin?"

"Ne? Canın ve çınarın tepkisine Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

" Yenge lütfen altına işlemediğini söyle!" Cana baktım. Suyum gelmişti ve kerem yok!

" Bana keremi çağırın!" Baran abim bana baktı." Tamam güzelim sakin ol."

" Ya abi siz şaka mısınız? Derin yengem doğrur. Kumsal yengem hamile olduğunu söyler. Şaka mısınız siz harbi!" Çınarın sitemine gülemedim bile.

" Ah! Bişi yapın hastaneye gidelim!" Kerem koşarak geldi" güzelim geldim ben. Hadi gidelim. Çanta çanta nerde? Sakin ol tamam mı güzelim sakin ol"

" Abi bence sen sakin ol." Kumsala baktım beni kurtar diye bakış attım. " Götürün beni!" Kerem kucağına aldı. Beni hastaneye götürdü.

Sedyeye koydu. Selim abim girecekti ameliyata." Abi bırakma beni ah!" Elimden tuttu." Bişi olmıcak."

2 saat sonra

Ameliyat bitmişti odada yavaşça gözümü açtım. " Oğlum!" Diye kalkınca kerem baktı bana kucağıma bebeği koydu.

" İsmi ne olcak yenge?" Gözümden yaş düştü. Kereme baktım." Karan Akif amcası ve dayısının ismini alıcak."

Küçük karan Akif elimi tuttu. Kardeşin büyüdü karan Aksoy anne oldu.

Diğeri elini de keremin elini tuttu. Kardeşin büyüdü Akif Aydın Baba oldu.

 

 

Loading...
0%