Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm: Kerem Güler

@tubanurpeker1006

Ben Kerem Güler çok güldüğüm söylenemez ama olsun yinede azda olsa gülüyoruz olsun. Bir öğretmen olmakda kolay değil değil mi? İnsanın sevgilisi olması güzel bir hismiş ama bunu ben değil Güneş dedi bana seni seviyorum dedi şimdi 1 günü benle geçirmeye hazırmısınız?

"Bana uyar o zaman."

 

"Banada yeterli Kerem ile olsun."

 

"O zaman banada uyar."

 

"Ada."

 

"Efendim Deniz."

 

"Aşkım nerde sevgilim nerde ooooo siz sevgili olmammışsınız arkadaş olmuşsunuz."

 

"Diyene bak."

 

"Aşkım ben öylemiydim? Değildim tabi."

 

"Öyleydi 'bize bakıyorlar' dedin bende 'biliyorum Sevgilim' dedim ama senin 'bize bakıyorlar sevgilim' demen lazımdı."

 

"Doğru değil sonra bende 'bildiğini biliyorum sevgilim' dedim."

 

"Aşkım biz en iyisi gidelim yoksa ölme ihtimalimiz yüzde yüz."

 

"Evet Ad-Aşkım hatta yüzde dokuz bin dokuz yüz doksan dokuz." (9.999)

 

"Yağmur biz gidiyoruz görüşürüz."

 

"Görüşürüz Ada." Gidişlerini izliyorduk onların gidişleri bizim eskisi gibi 6 kişi kalmamızdı sonra ardandan Ilgaz, Defne, Berke ve Barış gitti ve biz Yağmur, Savaş, Nehir, Ateş, Güneş ve ben kaldık. Yine üç kişi herkes sevgilisinin yanında odalara çekilmiş uyuyoruz benim yanımda Güneş o uyuyor ben onu izliyorum. 1 saat geçti iyiki kimse yoktu 6 kişiydik.

 

" Yağmur Savaş nerdesiniz?"

 

"Ilgaz Defne n'oldu?"

 

"Uyuyormuydunuz özür dileriz ama Ada ve Deniz ayrılmış." Yataktan kalkmam ve kapıya gitmem bir oldu n'olmuştu bunların arasında 1 saatte? Ada geldiğinde ağlıyordu ve sadece dediği şey şuydu 'bitti ayrıldı benden kolay bir şekilde Ada bitti anla bitti dedi ben ona aşığım.' Yağmur Ada ile konuşmaya çalışıyor ama hiç bir şekilde Ada izin vermiyor.

 

"Ada tamam sakin ol n'olur."

 

"Deniz gelicek gelmezse nefes almam boğulurum o burada olucak benle olucak beraber olucaz yeniden aşık olucaz."

 

"Ada Deniz gittiyse gelir ama 'Ada bitti anla bitti' dediyse gerçekten bitmiştir onun için."Ben bu çocuğu döverim Barışmıdır nedir? Ay ya bir daha barışmazlarsa benim tanıdığım Ada kendini öldürür ya böyle bir şey yaparsa olmaz yapmaz dimi?

 

"Barış Berke gelin benle şu kızın yanında daha fazla durmayın!"

 

Şu an Ada kendini boğmak öldürmek istiyor ama yapamıyor gibi bakıyor ona aşık gözler ile bakıyor ama bunu Deniz görmüyor.

 

"Deniz oğlum iyimisin o senin sevgilin şu kız değil!"

 

"Evet şu kız demeye hakkın yok Deniz senin şu kız dediğin kız eve geldiğinden beri senin için ağlıyor!"

 

"Banane ağlasın umrumda değil işte anca böyle bebek gibi kaçar."

 

"Deniz Adaya bunları yapmaya hakkın yok kardeşimi bu hale getirmene izin veremem asla ama asla izin veremem."

 

"Ahhhh." İçerden bir ses geldi bu Adanın sesiydi Denizi odaya doğru koşması ve kapıyı açamaması kapıyı açtığımızda Adanın gözleri yavaş yavaş kapanıyordu belki ölüyordu nefesi yoktu. Hayatımda ilk defa bir aşk İçin kendini öldüreni görüyorum Ada çok aşık ama bunu Deniz görmeyecek kadar kör.

 

"Ada kardeşim hayır olmaz seni daha yeni buldum olmaz."

 

"Ada yapma n'olur sana aşığım yapma sevgilim sana bir şey olursa kendimi asla affetmem asla n'olur gözlerini aç." İlk önce kızı ölüme itti şimdi sana aşığım diyor ben bu Denizi boğmaktan beter ederim ciddiyim.

 

Yoldaydık üç araba peş peşe Denize dedik ama bizi dinlemedi ilk önce arabayı Yağmur kullanıcaktı çünkü aramızda tek onun ehliyeti var biliyorsunuz ki biz 17 yaşındayız Yağmur 18 Savaşta 18 ama ehliyeti yok.

 

"Yağmur yer değiştirelim benim gözüm kararıyor."

 

"Tamam Deniz sen in ben geçim." Deniz indi Yağmur oturdu ama doğruları söylim Yağmur güzel araba kullanıyor hakkını yememek lazım hangi Kadın bu kadar güzel araba kullana bilirki ilk defa diğerleri olsa şu anda ölmüştük. Arabayı park ettikten sonra Deniz Adayı kucağına aldı ve içeri girdi o an sanki Deniz kendini katil sandı Adaya bakmak istemiyordu.

 

(7 saat sonra)

 

"Görüşürüz sevgilim."

 

"Seni katil kızımı ne hale getirdin."

 

"Bahar hanım bilmiyordum evet ben onun kayiliyim o yüzden gidiyorum."

 

"Anne Deniz!"

 

"Kızım iyimisin bir şeyin yok dimi?"

 

"İyi değilim anne sevgilime katil dedin ve ben iyi değilim."

 

"O senin sevgilim olmıcak!"

 

"O benim sevgilim anne!"

 

"Ada kızım o se-"

 

"Öldürmedi ve bu odada senin değil onun olması lazım elimi onun tutması lazım."

 

"Ada ben gidiyorum Paris'e senin elini tutarsam bırakamam asla bırakamam."

 

"Hiç bir yere gitmiyorsun benden izin almadan izin alsan bile izin vermicem asla vermicem bunu bil ve yanıma gel."

 

"Kızım bak seni hiç sevmemiş sevse gitmez."

 

"Hoşçakal Ada."

 

"Deniz beni bırakma!" Onları dinlemedim sadece denk geldi ama Denizin gitmesi Ada İçin yine ölme nedeni Deniz yanına girdiği gibi Ada uyandı ama Deniz delinin önde gideni onaun kendine olan aşkını görmüyor yada görüyor görmezden geliyor bilmiyorum anlamıyorum hemde hiç bir şey yanımdan geçip gitti Paris'miş kesin yeni sevgilisinin yanına gidiyor Adayı hiç sevmemişte olabilir.

 

"Anne bırak durdurmam lazım n'olur bırak böyle bitemez bitmemeli ben onu hatla seviyorum hayal aşığım ama sen görmüyorsun yapma bırak beni n'olur bırak!" Ve uzun bir ses kalbi durdu nefes alamıyor doktorlar içeri girdi Bahar hanımı dışarı çıkardı ve ekranda uzun bir düz çizgi anlamı kalbi durdu demek ama onun kalbi duramaz o yaşamalı nefes almalı o nefes almazsa olmaz olamaz o Yağmurun kardeşi o çok güçlü nefes almazsa olmaz.

 

" 100'e ayarla!"

 

"Hazır."

 

"Çekilin!"

 

"200'e ayarla hadi kızım hadi."

 

"Hazır."

 

"Çekilin!"

 

"300'e ayarla hadi kızım annen ablan hepsi dışarda seni bekliyor."

 

"Hazır."

 

"Çekilin!"

 

"Hocam nabzı geri döndü kalbi yeniden atıyor."

 

"Oh." Onun yüzünden kalbi durdu yoksa şu anda yaşıyordu nefes alıyordu o olmasaydı şu an kalbi durmamıştı hatta bu hastanede değildik.

 

"Ada!"

 

"Anne Ada!"

 

"Ada!"

 

"Ada!"

 

"Ada!"

 

"Ada!"

 

"Ada!"

 

"Anne iyimi nefes alıyormu? Bize kalbi durdu dediler anne Ada iyimi iyimi iyimi?" Yağmur ağlıyor hıçkırıklarla konuşuyor ve kalkıp Denziden bunun intikamını almak istiyor çünkü içerde yatan onun canından bir parça onun kardeşi onun biricik kardeşi.

 

"İ-iyi merak etme sadece kısa bir süreline kalbi durdu şimdi yeniden atıyor."

 

"Kalbimi durdu hayır hayır o-olamaz anne olamaz ben onu daha yeni buldum." Yerden kalktı ve annesine sarıldı sanki hiç ayrılmak istemiyormuş gibi hep annsinin yanında yaşamak hep onun kokusuyla yaşamak istiyormuş gibi sarıldı annesine ama bir yanı eksik Ada yok kardeşi yok o onlara sarılmıyor onları koklamıyor.

 

"Yağmur aşkım gel bir tanem sakim ol otur."

 

"Oturmak filan istemiyorum sadece Adanın yanına girmek ve ona sarılmak istiyorum konuşmasını istiyorum çok bir şey değil bu sadece Adayı istiyorum sadece Adayı ama sadece onu beni neden anlamıyordunuz annem burada ama biri eksik kardeşim eksik."

 

"O da burda kızım gelicek." Kalbi yine durdu doktorlar içeri girdi ama olmadı yapamadılar Ada öldü

 

- - - 

 

Ada gerçekten ölmüş olabilirmi? Bunu Aydınlıkta öğreneceksiniz ve bu gün ilk masala 2 Aydınlığa 2 bölüm geldi diğer bölümde ise 5 yıl geçmiş olucak ve onların yeni hayatlarında görüşürüz.

 

İnstegram; ilk_masalimiz

Loading...
0%