Yeni Üyelik
21.
Bölüm

Veda

@tubanurpeker1006

Benim sizle büyüyen ben sizle gelişen ben ne çok zaman geçti ne çok mutlu olduk ne çok ağladık şu an elim karnımda ona dokunuyor onu seviyor bir elimde Işığın elinde biz dört kişiyiz kaç zaman ayrı kaldık kim bilir belki sizde beni özlediniz bu bir veda değil bu daha yeni başlangıç bitti demeden hiç bir şey bitmez. Başladı demeden hiç bir şey başlamaz sizler o karanlıkta mutlusunuz sizler o mutlulukta birliktesiniz şimdi tam zamanı kapatın ışıkları kapatın gözlerinizi ve bir hayal kurun sadece bir hayal ve o hayalde o olsun burdan bizim masalımızı okuyan kişiye teşekkür ederim bizim masalımızı okuyarak yazdınız bizim masalımızın sonsuz olduğunu hatırlattınız unutmayın biz bitti demeden bitmez biz başladı demeden başlamaz.

 

Ben Işık Akış, annem Yağmur Akış babam Savaş Akış benim masalımı biliyorsunuz ölü doğdum sanıldı ama ben yaşıyordum.

 

Ben Savaş Akış, o okulda hayatımı buldum mutluluğumu buldum benle olduğunuz için teşekkür ederim.

 

Ben Güneş Güler, o okulda o gün sizleydim sizle korktum sizle ağladım şimdi size teşekkür ederim hemde çok teşekkür ederim.

 

Ben Kerem Güler, ben sizinle ağladım sizinle aşık oldum ve teşekkür ederim her şey için ve bizle olduğunuz için.

 

Ben Yaz Güler, benim size diyecek bir şeyim yok sadece teşekkür edebilirim size çok teşekkür ederim.

 

Ben Nehir Ünlü, eskiden soyadım farklıydı Ünlü demem size garip geldi biliyorum sizler benim ailemsiniz teşekkür ederim.

 

Ben Ateş Ünlü, her Ateş nehiri söndürmez her nehirde ateşi unutmayın teşekkür ederim bu arada benle bizimle olduğunuz için.

 

Ben Yüsra Ünlü, Nehir ve Ateşin kızı teşekkür ederim aileme.

 

Benim bu kitabın yazarı, şu karakterlerin hepsi sizle büyüdü şimdi onlara veda zamanı hadi veda edelim sizlerle son konuşmaları diyemem bir yıl sonra sizinle olacaklar ailem herkes teşekkür etti sıra bende size teşekkür ederim.

 

 

Sevgilerle Aileme

Loading...
0%