Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@tubika

İlk kurgu ilk heyecan ....

İlk bölümler genel bir tanitim şeklinde gidip asıl hikaye ilerleyen bölümlerde başlayacak....

Hayat bazen tam herşey bitti dediğimiz yerden başlar ya bizim hikayemizde öyle başladı. Herşey bitti dedik umutlar tükendi . Üzeri toprakla örtüldü umutların , ama hiç beklemedigimiz bir anda o toprağa bir çicek ekildi. Çevremiz suladi çicegi bizden habersiz , sonradan bir baktik fidan olup tomurcuk açmiş.

 

Çok yoruldum diye bağırdım ama kimse beni duymuyordu.iki gündür ev temizle yerleştir gebermistim.

Hilalim universiteden en yakın arkadaşımin ilk ataması benim memleketime olmustu çok çalışmış ve hakkettigi gibide ilk atamada atanmıştı. Ben mi ben güzel bir puan alamadigim icin hayallerim seneye kalmıştı. Ücretli öğretmenliğe başvurmuş onun açıklanmasıni bekliyordum bir iki güne aciklanirdi.Bir taraftanda haftasonu için dersaneye yazilmistim.

Hilalin atama haberi en cok beni sevindirmisti aynı yerde olmak guzeldi zaten üniversite boyunca aynı şehirde çalışmayı aynı evde kalmayı hayal etmiştik şuan ben aile evinde olsamda aynı yerde olmak çok güzel.

Evin temizligini bitirmiştik annemle hilalin annesi Fatma teyze önden bizim eve gitmişlerdi yiyecek birşeyler hazırlamak için bizde abimin nişanlısı Büsra abla , Hilal ve ben kalan işleri halledip eve geçmek için hazırlandık.

1 ay olmuştu okullar açılali ben bir anaokulunda hilalde atandığı ilköğretim Okulu'nun anasinifinda çalışmaya baslamistik gunlerimiz genelde aynı rutinde geçiyordu. sabah okula gidip ögleden sonra beraber etkinlik hazırlayıp akşam ayriliyorduk ya bizde yada onda oturuyorduk siniflarimiz aynı yaş grubu olduğu için aynı planı kullanıyor buda bizim işimize geliyordu.

Arada seçilin yanına butige ugrayip çay kahve içiyor dedikodu yapıyorduk.birde yeni gelen kıyafetleri denemek ohhh süperdi.secil benim çocukluk arkadaşım buradaki ailemden sonra en yakinimdi.simdi okuldan çıkmış hilali almıştım ve genelde gençlerin oturdugu ben üniversitedeyken açılan kafeye gidip bı kahve içelim demiştik ilk maaşımı almıştım ve kahve ismalayacaktim kuzuma.

Kafe çok güzel ve ferahti bahçesi vardı ama havalar artık soğumaya başladığı için biz iceride bir masaya oturduk. Masamıza gelen bir adamla ikimizinde gözleri ona döndü

- hoşgeldiniz ne alirdiniz? dedi ve menüyü masaya koydu

Hilal menüyü açıp gozgezdirdi ben hiç dusunmeden bir orta kahve birde waffle dedim adam

- siz dedi hilale bakiyordu hemde dikdik rahatsız oldum ama bişi demeden bende ona bakmaya başladım baktıkça yüz tanıdık gelmeye başladı veee

- mert dedim gözleri bana döndü baktı ve

-Elifffff dedi uzatarak . Çok zaman oldu seni görmeyeli tanıyamadım kusura bakma

-yok bende tanımadım baştan ama dikkatli bakınca tanıdım büyüdük değiştik çok normal burada mi çalışıyorsun dedim

- evet burası benim 3 yıl önce açtım ama sana hiç denk gelmedim buralarda yoktun Sanirim diye sordu sohbet o ayakta biz oturur şekilde olunca bı tuhaf geldi.

- evet üniversitesi için Eskişehirdeydim yazında çok kalmadım burada gelince de akrabalar tatil derken vakit olmamış artık buradayim ama sık sık gelirim oturmazmisin bu arada arkadaşım hilal, hilal bu yakışıklı beyde benim liseden arkadaşım mert diye ekledim

-memnun oldum mert

-bende hilal dedi mert ağzının suyu aka aka . Hilal güzel kizdi girdigi heryerde dikkat çekerdi sarı sacli yeşil gözlü düzgün fiziğe sahipti eh birde bakım yaptı mi, bakılmaz mi böyle guzellige mertinde dibi dustu tabiii .

Mert rahatsız etmek istemediğini söyleyip oturmadı biz iki kahve icip iki waffle yedik sohbet edip oradan kalktık biz giderken mert olmadığı için vedalasmadik ama ara ara buraya gelmeye karar verdik waffle güzeldi mertte yakışıklı eee hilalde güzel bence ikisindede bir aydinlanma vardı .

Günler hızla geçiyordu abimle Büşra ablanin düğününe az bir zaman kalmıştı 1 ay sonra düğün vardı biz evi daha yeni bulmustuk. Burada zaman çok hızlı ve yoğun geçiyordu. Babam abimlere ev almıştı uzun zamandan beri ev arıyorduk zaten en son Büşra ablamin arkadasinin yan apt. Buldular hemde iş yerlerine yakındı abim veteriner busra abla muhasebeciydi.aldiklari ev Teyzemlerinde arka sokagindaydi.Evin eksikleri tadilat falan derken baya ugrasmislardi tabi bizde. Ama güzel ugraslardi bunlar.

Bugün evin icini temizlemek geldik annem ,ben , Büşra abla,arkadaşı Esra abla , Büşra ablanin annesi hep beraber temizlik yapmıştık teyzemin işi vardı gelmemisti.haftasonu olduğu için dersaneye de gitmemiştim sabahtan beri toz içindeydim sanki. Evinde içinde

- hadi gelin yemekler geldi diye abimin sesini duyunca nasıl kalkıp yanına koştum bilmiyorum.

-canimmm abim Allah ne muradın varsa versin çok yoruldum acıktım diye söylenene söylene abimi öpüyordum.

-dur kızım verdi zaten muradimi çok şükür deyip saçıma bir öpücük kondurup yere kilim attik, üzerine oturduk. Herkes gelince yemeğe başladık biz yemekleri yerken kapı çalınca hemen busra abla ev sahibi olarak kapıyı açtı gelen Esra ablanın annesi Feride teyze idi. Bize çay ile kurabiye ve kek getirmiş ohhh yaşadık.feride teyze Afiyet olsun deyip girdi içeri.

Annemler hoşgeldin Feride gel büyür beraber yiyelim ellerine sağlık ne zahmet ettin faslında konuşuyorlardı ben hala tikinmakla mesguldum. İşlerin çoğu bitmişti zaten kaba temizlik diye girip kalabaligiz diye dip köşe yapmıştık. Feride teyze annemlerle sohbet ederken doydugum için artık sohbete katılabilirim derken Feride teyze anneme

- senin kız dimi pek güzelmiş dedi (ne güzeli teyzem ter kokuyorum şuan oğlun falan varsa sakın cagirma diyesim geldi )

-evet feridecim kızim elif bir kizim vardı birde oglum, şimdi iki kızim bir oğlum oldu dedi Büşra ablaya bakarak. Eee senin Esradan başka var mı çocuk

- var var olmaz mı bir oğlum var benimde dedi. Hehh dedim çok güzel geliyor arkası

-ama burada değil polis şark görevini yapıyor doğuda dedi ve benim jeton yavaş yavaş düşmeye başladı.polismis ablasının adı esramis teyzemin arka sokağında oturuyormuş bugüne kadar dikkat etmedigim detaylardi bunlar esraya ablaya bir bakışım vardı şuan ben bile nasıl baktığımı anlatamam şok gecirmis gibi bu kadar olurdu.

Üstüne kat kat toprak attığım ne varsa bu aralar etrafımda beni sikistiriyordu.once mertle karşılaşmamız onun beni instagramdan eklemesi , uzun zamandır görmediğim yüzün resimlerini görmem , derken bu ev Esra abla annesi bu kadarı fazlaydı. Lisede çok sevdiğim asık olduğum adamın tüm yakın çevresi şuanda etrafimdaydi ve bu gidislede uzun süre etrafimda olacaktilar.

Onla ilgili kimseye birşey sormuyorum bilmekte istemiyorum nerede ne yapıyor kimle ben dalmis düşünürken annemler sohbetlerini bitirmis kalkiyorlardi hep beraber kalktip yediklerimizi toparlayıp uzerimizi değiştik Esra abla ve Feride teyze ile vedalaşıp arabaya bindik abim önce bizi bıraktı sonra Büşra abla ve annesini birakmaya gitti eve geldigim gibi kendimi yatağa attım.

Düşünme kızım düşünme sınavını düşün herkes hayatını kurtardı sen sadece sınavına odaklan çılgın Bedis gibi hayallere dalıp seneni berbat etme sadece sınav aşk yok

Zaten yoktu aşk ben platonik asiktim oda istemiyordu daha ne olsun.sonrada sevgilisi oldu uzaklaştım görmedim kalbime gömdüm çıkartmanın zamani değil sen seni seveni seveceksin diye diye uyuya kaldım.....

Loading...
0%