Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@tubika

Kağan'dan

Resmen bana meydan okuyordu. Yada gerçekten beni istemiyordu tabi bende salaktim üzerinden kaç sene geçmiş beni mi bekleyecekti belkibir gün sever diye.

Haklıydı kız ben maldım , ama peşinde pali (🐶 yavrusu) gibi kosmazdim. Sevmiyordum bile sadece dikkatimi çekiyordu. Bir tarafimda hem onla ilgili şeyleri merak ediyor konuşmak istiyordu. Bir telefonla konuştuk ama hep konuşsun arada halimi hatrımı sorsun , beni merak etsin istiyordum. Kesin uzun zamandır sevgilim yoktu ondandı , boşlukta hissediyordum kendimi yani kesin ....

Telefonla konuştuktan sonra beni instaagramda kabul etti bir girdim profiline girmez olaydim. Boy boy resim atmış bir sürü yorum niye yani neden resim atar insan sürekli ki ....

Hergunde düzenli story atıyordu. Benim gözüme sokar gibi ...

Bende kedinin cigere baktığı gibi bakmayacağim tabi zamanında bana aşık değilmiydi ? Biraz kendimizi göstermenin bı sakıncası yoktur dimi deyip Yusuf u aradı.

-naber abi nasılsın

- iyidir yavrum hayırdır dedi Yusuf

- gevşek gevşek konuşma bugün şubeye spora gidecektim ne zaman gideceksin bende geleyim

-bir saate çıkarım sen daha akşam oradaydin üst üste hayırdır

-evde bostum , izin günü yapacak birşey yok bari spor yapalım.

- tamamdır bir saate gideriz

Görüşürüz deyip kapattık.bir saat sonra Yusuf beni aldı beraber şubeye gittik ben biraz ısındıktan sonra Yusuf'a

-beni fotoğraf çek bir iki tane dedim.

Bir bakışı var görmeyin normalde fotoğraf cekinirim ama , durduk yerede dur fotoğraf cekilelim demem.

-nerden esti len

-öylesine cekilmek istedim muhteşem vücudumu paylasasim geldi .

-waaayyys iyi öyle olsun ver telefonu dedi ve çekmeye başladı.

Çekilen fotoğraflardan bir tanesini paylaştım Storyde. Bir kaç tanede ayırdım, sonra paylasirdim artık böyleydi. Hergün bende paylaşacaktım , kısasa kısas..akşam olmuş ama hala bakmamisti storyme.

Elif 'ten

Kaganla konuştuktan sonra onu Instagram da kabul ettim. Bende ekledim arkadaştık ya bende eklesem birşey olmazdı. Ama tabi bu olay kizsamsa hoşuma gitmedi mi gitti , kimsenin bilmesine gerek yoktu.

Kağan benim storylerimi gördüğünü bildiğim için hergün fotoğraf atıyordum , sırf o görüyor diye daha da bir özen gösteriyordum. Görüyordu ilk günler beğenme işareti yollamıştı sonra sadece bakmakla yetindi.

Bugün mertler hilalle beraber Ankara'ya hilallalin ailesinin yanına gittiler. Tanışma vardi. sınav yaklastigi için ben gitmedim nişana artık dedim.

Derslerimide bitirmiş şimdi sadece deneme ve tekrar olarak yürütüyordum.

Şimdide denememi bitirip ,hazırlandım ve büsra ablama gidiyordum. Arkadaşları gelecekti yardım için söz vermiştim banada değişiklik olacaktı.

Akşama kadar biraz temizlik birazda ikramlık hazırlamıştık. Abim eve gelmemiş direk bize gidip yemiş sonrada arkadaşlarıyla çıkmıştı. Fırsat bu fırsat deyip.

Herkes geldi sohbet güzeldi zaten yengemin arkadaşlarını da seviyordum. Cana yakindilar herkes bir işin ucundan tuttu masayı hazırlayıp yemeye başladık. Esra abla hadi fotoğraf cekilelim deyince

-ben çekeyim sizi poz verin diyerek ayağa kalktım birkac tane çektikten sonra masaya oturdum. Esra abla yanımda oturuyordu hadi bizde cekilelim deyip poz verdi mecbur çekildik. Resimleri ona attıktan sonra toplu olan resmi ayrı ikimizin olduğunu ayrı paylaşıp etiketleyince paylaştım bende. Kağanla konuştuktan sonra Esra ablayla çok paylaşım yapmak istemiyordum denkte gelmiyorduk zaten.

Bugece Esra ablanın Nisan gündemdeydi kim ne giyecek, eksikler var mı ? Sınav gününün akşamı olacağı için ben gitmem diye düsünürken çok ısrar etti bende gelirim demiş bulundum. İstemem yan cebime koydu , istiyordum deli gibi. Kağan gelecekti onu ailesinin yanında görecektim.

Eve geldiğimde yorulduğumu hissedim hemen bir duş aldım yatağa uzandim. Veee sosyal medya kim ne yapmış benim resimlere kimler bakmış dimi

Kağan ablasıyla olan resmime kalp yollamıştı o böyle yapinca ben eriyordum iyiki burada değildi. İki sözüyle erirdim karşısında.sonra onunda resim attığı farkettim tıkladım ama tiklamaz olaydım

Heyyy maşallah direk arkadan sırt kaslarını gösterecek şekilde spor yaparken çekilmis fotoğrafını atmış. Gözlerim pörtledi hemen ekran görüntüsü aldım. Neden mi neden almayacakmisin herzaman mi görüyordum.

Uyuz ya tamam ben gördüm ama herkes görüyordu. Yarın dahada süslü resim atmalıydım. Birazda dekolte iyi olurdu. Ben fotoğrafa bakarak uyudum. Sabah ilk iş deneme cözdüm sonra bir güzel hazırlandım ve seçilin yanına butige gittim.

Kıyafetlere bakıp çok güzel bordo bir büstiyer , altına kot üstünede siyah bir ceket giydim. Ceketin önünden büstiyer gayet net belli oluyordu. Kudurtmak böyle olurdu. Hemen aynada kendimi çekip kuşumun butigine çok güzel kıyafetler gelmiş deyip paylaştım.

Veee ilk gören kişi kagandi

Kağan'dan

Bugün story baksın diye bekledim.ben beklerken ablamla story attı birde. Ablama gülücük ve kalp emojisi attım, elifede kalp yollamistim. Ablam hemen dönmüs bana " gelin görümce çok güzeliz dimi " diye

"Aynen abla elif in haberi var mı peki bu görümce olmandan "

"Onuda sen söyleyeceksin yakışıklı kardeşim "yazmış devam etmedim yazmaya, yazdıkça uzuyordu.

Güzel bir uyku çekip sabaha hazırlanıp şubeye gittim. Motorları alıp devriye atmaya başladık. Bugün baya yoğundu , iti kopuğu bitmiyordu ki. Öglen yemeği bile akşam üstü ancak yiyecektik Yusuf ve utkuyla beraber her zaman gittigimiz yere gidip sipariş verdik.aklima fotoğraf çekilmek geldi çıkarken motorla cekileyim diye aklımın bir kösesine yazmistim.

Sipariş geldi anons gelmeden , hemen yiyip kalkalım diye hızlı hızlı yiyip ayaklandik. Tam motora binecektim ki utkuya bağırdım.

-beni bi fotoğraf çekin hadi diye telefonu uzattım

- oğlum sen hayırdır

-hayir hayır çek hadi story aticam güzel çek bir iki tane çek yedek olsun

-iyice fenomen oldun len hergün story atıp duruyorsun.

-cek len sanane

Bir kaç fotoğraftan sonra hemen story attım. Tam telefonu kapatacaktim elif in storysi olduğunu görüp girdim.

Boğazıma birşey takıldı sanki öyle bir öksürük krizine girdim ki nefes alamiyordum. Yusufla utku yanıma geldi

-noldu len birden çok mu hızlı yedin diye söyleniyor diğer taraftanda motordan suyu alıp bana uzatmaya çalisyordu. Suyu alıp içtim tekrar bakmam lazımdı o fotoğrafa

-tamam yok birşey iyiyim deyip kendimi toparlamaya çalıştım.

İyi olduğumdan emin olunca motorlarına doğru gittiler ama telefona şimdi bakamazdim dikkat çeker diye birşey olmamiş gibi motoru çalıştırıp sürmeye başladım. Biran önce mesai bitip eve gitmelidim.

Gün sonunda bitmişti. Yanlız kalmak için fırsat kolladikca yanımdan ayrilmiyordu , yusuf ile utku. ama sonunda eve gelmiştim hemen koltuğa oturup telefonu çıkartıp tekrar açtım fotoğrafa tıkladım.

İnat için yapıyordu sen paylaşırsan bende paylaşırım diyordu. Ekran görüntüsu aldım hemen. Baktıkça çıldırıyordum siyah ceketin içine bordo birşey giymiş sütyen gibi herşeyi ortada haaa güzel durmuş mu ? Dehşet olmuş birde süslenmis.

Sil diye msj atasım geldi, arayayım sadece bana resim at diyesim geldi. Sonra sen kimsin len dedim ama içim içimi yiyordu. Ayarlarimla oynuyordu. Napacaktim len ben, böyle olmazdı. Şuan fotoğrafa bakınca içim gidiyordu resmen. Çitlenbikle çok işim vardı . Gerçi şuan karşımda çitlenbikten çok bir afet duruyordu. Bense sadece bakıyordum ne dokunabiliyor nede üzerinde hiçbir hakkım olmadığı için ona birşey diyebiliyordum .

Offff bir an önce şu sınav bitsin ve atağa geceyim, diyorum ama . Diğer taraftanda peşinde dolaşmayacagim diye kendi kendime söyleniyordum....

​​​​​​

 

 

Loading...
0%