Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@tugbilgi

Beğenip yorum yapmayı unutmayın ☆

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨


Yaman Akay' ın ağzından

28 yıllık yaşamımda beni bu denli mutlu eden bir şey olmamıştı. Benim güzelim Meyra' m. Sonunda dayanamayıp yeni bi hat alıp anonim olarak yazmıştım. Evet yanlış duymadınız ben 28 yaşında işinde gücünde avukat Yaman Akay mahallenin sert abisi ergen gibi anonimden sevdiğime yazdım.

Bunu korktuğumdan yaptım çünkü daha fazla geç kalmak istemiyorum sevdiğime. 3 yıldır yeterince bekledim ve beni abisi olarak görmekten başka hiçbir şey yapmadı. Bana her abi dediğinde içim yansada ben onu hiçbir zaman kardeşim olarak görmemiştim. O benim için hep ışık saçanımdı, papatya kokulum Meyra'm dı işte. Sare nin gelip o Selim denen yavşağın sevdiğime yavşadığını duyunca artık bende sabır falan kalmamıştı.

Kararımı verip yeni bir hat alıp yazmıştım güzelime. Başta korksada yavaş yavaş alışacak bana biliyorum. Ama benim farklı numaradan Meyra ya yazdığımı Mirzaya açıklamam lazımdı. Mirza benim kardeşim çocukluğumdu. Ondan daha fazla gizleyemezdim artık. Bunu sonra düşünmeye karar verdim. Saat akşam olmak üreydi Büromdan çıkmak için ayaklandığımda telefonum çaldı.

Arayana bakıp gülümseyerek açtım " efendim güzelim" Sare " Abilerin en yakışıklısı nerdesin" dedi. " Kızım senin benden başka abin mi var da en yakışıklısı diyorsun bakalım." Dedim. O ise " lafın gelişi abi ya. Hem ne diyeceğim sana annemler Elif teyzegile çay içmeye gittiler. Bende şimdi Tuna nın cafesine geçiyorum açsan dolapta yemek var ısıtıp yersin." Dedi. Aklıma gelenle hemen sordum Sareye " kim kim gideceksiniz." Kapı çalma sesiyle " nerde kaldın kızım ya sana anlatacaklarım var hadi gidelim." Diyen Meyramın sesini duymamla yüzüm gülmüştü. " Aldım cevabımı Sare. Sor bakalım Meyra ya neymiş anlatacakları." Dedim.

Aslında tahmin etmesi zor değildi. Sevdiğimin en yakınıydı Sare ve ondan hiçbir şeyini gizlemezdi. Sare telefonda bir şeyler mırıldandı ve " bu bizim aramızda abicim önemli birşey değil." Dedi. Onu onaylayıp " Siz gidin bende uğrarım Tuna ya." Dememle tamam dedik ve kapattım telefonu. Arabama binip eve sürdüm.

Eve girip hemen odama geldim ve hızlı bi duş alıp çıktım. Üzerime siyah tişört ve siyah bir pantolon giydim. O sırada telefonum çaldı. Mirza arıyordu. " Efendim kardeşim" " nerdesin Yamanım dedi. Evdeyim sen nerdesiniz dedim. " Tunanın kafesine gidiyorum kızlar oradaymış işin yoksa gel diyecektim" dedi. Bende bunu bekliyordum zaten, sırıtarak" tamam kardeşim işim yok gelirim dedim " ve görüşürüz deyip kapattım telefonu. Özlemiştim güzelimi. Evden çıkıp kafeye doğru adımladım.

Kafeden içeriye girdim Tuna bizim mahalleden arkadaşımızdı benden 2 yaş küçük olsada hep beraber takıldığımız için abi demezdi. Demesinde zaten bu ara abi kelimesi beni tilt ediyordu.

Tuna kasada oturuyordu. İyi akşamlar Tuna'm dedim. "Ooo Yamanım hoş geldin nerelerdesin ya uğramıyorsun artık eskisi gibi, işler mi yoğun yoksa kafan mı yoğun dedi bizimkilerin masasını göstererek. Bizimkilerin masasına kafamı çevirmemle sevdiğimi gördüm ve bütün yorgunluğum geçti. Tuna " uçtu yine aklın" dedi sırıtarak. Kafamı Tunaya çevirdim ve " biliyorsun kardeşim benim tüm dünyam o" dedim. Tuna Meyrayı sevdğimi biliyordu. Ona olan bakışlarımdan anlamış ve bi akşam vaktı tam da burada dertleşmiştik. Bende bu içimdeki yangını ona olan sevdamı anlatmıştım.

Her neyse bunları sonra konuşuruz bana bi çay gönder işin bitince gel masaya dedim ve ayaklandım. Masaya yaklaştım ve hepsine selam bererek oturdum. Beril ile Mirza sarılmış oturuyorlardı karşımda bu görüntüye ilk defa özenerek baktım. Acaba bizde böyle olur muyuz güzellliğimle diye düşüncelere dalmışken Mirza nın elini gözlerime sallamasıyla kendime geldim. Mirza " Sana diyorum oğlum uçtu kafan yine. Bi sıkıntı mı var? Dedi.

Kendime gelip yok kardeşim yorgunum sadece dedim. O sırada masaya çay geldi ve ben daha almdan Meyra kendine ve bana alıp önümüze koydu ve kendine 2 şeker atıp benim bardağımdaki kaşığı alıp içinden çıkardı. Bu yaptığı beni hem şaşırttı hem de çok hoşuma gitti. Sevdiğim benim onun için normalmiş gibi davransada bu yaptığı benim için çok önemliydi.

Bakışlarımı ona çevirdim ve sağol güzelim dedim. Önemli değil Yaman abi değip o güzel gülüşünü sundu bana. Sessizce " hay abini sikeyim" dedim. Mirza " efendim Yamanım bir şey mi dedin" dedi. Bende" yok Mirza bir şey demedim. Ee siz anlatın bakalım çifte kumrular nişan ne zaman dedim Beril ile Mirzaya bakarak. Beril ise " bizde sen gelmeden onu konuşuyorduk 1 ay sonraya gün aldık hatta" dedi. Gülümseyek hadi bakalım hayırlısı oldun dedim.

 

"O zaman haftaya alışverişe gidelim Sare dedi" Meyram. Sare ise" Aynen benimde giyecek elbisem yok diyerek onayladı Meyrayı. Mirza hemen Meyra sakın fazla açık olmasın elbisen dedi. Bende " tabiki olmayacak" deyince Meyranın bakışları beni buldu ve ben hemen Sare ye dönüp " değil mi Sare " dedim. Kızlar gözlerini devirsede tamam dediler.

 

Her ne kadar tamam deselerde yine kendi bildiklerini yapıyorlardı. Ne kadar kıskansam da asla kısıtlamam sevdiğimi. O yüzden sessiz kaldım.

 

Biraz daha oturup kafeden kalkıp evlere gitmek için ayaklandık. Mirza " sen kızları götür kardeşim ben Berili evine bırakıp öyle gelirim" dedi. Tamam dedim ve hesabı ödeyip kapıda bekleyen kızlarla yürümeye başladık.

 

Meyra Yılmaz' ın ağzından

 

-------

 

Sare ye anonimden bahsetmiştim ve şuan da kim olabir diye aramızda konuşuyorduk. Yaman abi arkamızdan geliyordu. Sare anlattımya işte ben de şaşkınım bizim mahallede ve beni çok iyi tanıyan biri bana aşık olduğunu söylüyor.

 

Sare ise " acaba kim ki bak şimdi bende çok merak ettim dedi daha sonrada acaba abime mi ablatsak numarasından hemen buldurur istersen demesiyle hemen arkamı dönüy Yaman abiye baktım ve göz göze geldik gülümseyip önüme döndüm ve sareyi hafif çimdikledim. Sare "ahhh! Napıyosun kızım ya acıdı" dedi kolunu tutarak.

 

Saçmalama Sare dedim. Selim olayını unuttum sanma. Abin öğrenirse bu sefer elinden kurtulamam ve hatta abime söyleme ihtimali var. Hiç çekemem onların kıskançlıklarını dedim. Sare de " haklısın " desede o da endişeleniyordu benim için. Hem 1 ay sonra kim olduğunu söyleyecek söz verdi dedim. Sare ise o zamana kadar tanımaya çalış o zaman belki o söylemeden kim olduğunu bulursun dedi.

 

O sırada eve gelmiştik bile Sare ile vedalaştım ve o da eve girdi. Yaman abi" bekle seni bırakıyım dedi, gerek olmadığını söyledim. O tabiki dinlemedi beni. Beraber bizim eve yöneldik ve çantamdan anahtarı alıp açtım kapıyı iyi geceller Yaman abi dedim tam kapıyı kapatırken Meyra dedi. Göz göze geldik ve efendim dedim. Bi garip bakıyordu bugünlerde bana. Her ne söyleyecekse vavgeçti ve ne yse yok bir şey hadi kapat kapıyı iyi geceler dedi.

 

Şaşırsamda önemsemedim ve odama çıktım. Şort takım pijamalarımı giydim. O sırada telefonuma mesaj geldi.

 

 

 

 

 

Evetttt yeni bölümü beğenirsiniz umarım🙏

 

Diğer bölüm texting olucak🤩

 

 

Loading...
0%