Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@uconlukdelikanli

Çayı ve tatlıyı ikram ettim koltuğa oturdum. Sigara içmediğim tek dakika bir uyurken birde bu evdeydi. Söze ilk başlayan ben olmuştum . Çünkü o kapıdaki ukalayı sormam gerekiyordu.

"Komutanım bugün askeriyeden çıkarken 5 asker geldi benim gibi yüzleri kapalıdıydı kimdi onlar tanıyormusunuz"dedim.

" Tanıştınız mı "dedi

"Ukala birine benziyor kapıda gördüm .İlerledim beni durdu adımı rütbemi sordu bende sadece "adsız" diye tanıttım kendimi , Oda düzgün tekmil vermemi istedi bende adsız dışındaki bilgileri dosyamda bulabilirsiniz komutanım izninizle " diyip döndüm yürüdüm.

"Aferin ezdirme kendini güzel kızım " dedi Suzan hanım beni yine koruyordu.

" Senin konuştuğun Gece'ydi büyük ihtimalle bir süre bizim karargahta kalıcaklar . Senin kaldığın bölümdeki boş olan binada sorun olmucağını düşündük"

"Yok komutanım ne sorunu ama neden burdalar "

" Görevden geldiler dinlencekler biraz eğitimin eksikliklerini gidermek adına sürekli eğitim yapıyorlar. Birde ekiplerinden biri 1 sene önce şehit düştü. Onun yerine birini arıyorlar tüm ekibin içine sinmesini lazım diye birlikte gezip bakıyorlar . Gece onların komutanları ama ekibindekilerin fikrini almadan hareket etmez . Ekibindekileri elinden geldiğinde tölerans gösterir ama en çokta ondan korkarlar. Sakindir Gece usulca bekler ama delirdimi kimse tutamaz. "

"Belkide seni seçerler he güzel kızım " diye araya giren Suzan hanım oldu. Bu kadın o kadar şekerdiki bir gün ısırıcaktım .

" İyimiş ama sanıyorım beni seçeceklerini ilk dakikamız olaylı oldu, Birde kadın istemezler dağda ben bilirim böylelerini komutanım "

" Neyse ne şu yaptığın şeyle onu geçmeye çalıştın . Ona karşı durdun ilgisini çekmişsindir . Seni şeçermi seçmezmi bilemem işlerine kimseyi karıştırmazlar . Ama hazır burda kalıyorlarken bence öğrebileceğin herşeyi burda kaldığı 1 ayda öğren "dedi

Kafa salladım sonra sohbet değişti başka şeyler konuştuk . Askerlik konularına girince Suzan hanım hemen değiştirmek için uğraşırdı zaten. Saat geç olmuştu eğitimdende yorgundum o yüzden kalkma vakti gelmişti . Sohbetimizi toparlayı izin istedim. Vedalaştık elime bir sürü kap tutturmuştu .Suzan hanım aç kalmayayayım diye aslında verdiklerini askerlere dağıttığımı ben sadece kahveyle beslendiğimi bilmiyordu.

Dışarı çıkmadan maskemi taktım komutana selamımı verdim iyi akşamlar dileyip yola koyuldum . Aklımda Gece vardı nasıl biriydi beni seçer miydi . Seçmeceğinden emindim ama işte yinede umutlanıyor insan askeriye girdiğimde seçmeceğinden emin olmuştum .Yolda yaptığım tek kişilik sohbetimden sonra en azından dedim bişeyler öğrenebilirsem belki kısa sürede başka ekibe katılırım diye düşünüyordum. Kendi kaldığım bölüme doğru ilerleyeme başladığımda uzun karanlık bir yoldan yürüyordum nöbetçi asker beni göremeceği yerde olduğu için yolda maskeyi çıkarırdım.

Loading...
0%