Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@ulkucuoykus

EVET ARKADAŞLAR BEN GELDIM BU GUN BÖLÜM ATMICAMIMI SANDINIZ AMA HAYIR ATCAM ARKADAŞLAR BANYO YAPARKEN AKLIMA ÇOK GÜZEL BIR BÖLÜM GELDI 💋💋💋👅👅👅

♡♡♡♡♡♡♡

Sabah kalktığım da basım acayip bir şekilde ağrıyordu .Banyoya ilerleyip Duş aldıktan sonra Hello kityli geçerliğini giydim.

 

Aşağa indiğimde Kahvaltı masası hazırdı ve herkes beni bekliyordu. Poyrazın yanına geçerken Poyraz beni süzdü ve güldü "Güzelmiş " şaşırarak ona baktım ve "Ne ?" gene gülüp "Pijama ,Hadi kahvaltını ett"dediginde yemeğimi yemeye basladim.

Yemekten kalktıktan 1 saat sonra Poyraz konuşmaya başladı."Miray akşam hazır ol seni bir yere götüreceğim "dediğinde şaşırsamda tamam anlamında kafami saladim "Lan Miray "Zehra bana seslendiginde ona baktım "Ne var " göz devirip "Alışverişe çıkalım mı?Üçümüz "dediğinde kafami saladim zaten evde canım sıkılıyordu.

(4 saat sonra akşam üstü 18 .30 )

Poyraz la akşam gireceğiniz yer için hazırlanıyordum. O benden önce çıkmıştı ve beni sonra alacaktı.Siyah kısa bir elbise ve uzun dar pot giymiştim.

 

(Mirayin kombini)

(Arkadaşlar Poyraz bu ben bunu bir tane reelstan ss aldım)

Kıyafetim saçlarım makyajım tamam di ama son olarak kırmızı rujumu sürdüm ve aşağa indim .Poyraz Ful simsiyah takım elbise giymişti.Arabaya yasli bir şekilde sigarasını içiyordu beni görünce sigarayı söndürüp yolcu koltuğunun kapısını açtı ve girmemi bekledi .Girdiğimde "Teşekür ederim " gülümseyip "Rica ederim ne demek ."dediğinde kapıyı kapatıp oda sürücü koltuğuna geçti.

Geldiğimiz yer sahildi çok güzel ve şıktı.

Poyraz benim kapımı açtı ve inmemi bekledi indiğimde sahilin ortasına doğru ilerleyince bir koruma Poyrazın eline kocaman demet kırmızı gül verdi ve geri gitti.Poyraz bana güleri uzatıp Mülüm Gürses-Affet şarkısını söylemeye başladı.

" Eğer seni kırdıysam,Daril bana ,Ama birgün beni ararsan,Bak ruhuna

Birden gecem tutarsa,Güneşi çevir bana,Sevgilim bağışla ,Biraz zor olsada

Affet beni akşam üstü ,Gölgem uzarken, Öğlenden sonra affet,Nezaman istersen

Affet beni gece vakti,Ay doğmuş süzülürken ,Sabaha kalmadan affet ,Tam ayrıldık derken."

Arkadan Müslüm babanın sesi daha gelirken Poyraz başka bir cümle kurdu.

"Sabah yanımda ,akşam yanımda ,her anlamda yanımda seni her kesten çok herşeyden özel bütün insanlardan sakindıgım kadın yapmama izin verirmisin Miray ."dediğinde ben mutluluktan ağlıyordum .Sonra Hatay fişek sesleri duyuldu o tarafa baktığımda gök yüzünde 'Seni Seviyorum Miray 'yazıyordu. Alkış seslerine baktığımda Asel ,Zehra ,Kutay ve Yiğit vardı. Ben Poyraza dönüp elindeki çiçekleri aldım ve boynuma sarıldım ve "Evet "dedim herkesin duya bileceği seste.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡

EVET ARKADAŞLAR BU BOLUMÜ NASIL BULDUNUZZZ BİR SONREKI BOLUMDE GORUSMEK UZERE BAYSSSS💋💋💋💋💋💋👅👅👅👅👅

 

 

 

 

Loading...
0%