Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@ulkucuoykus

Ben gelmiskoo lan hastalıktan yatak döşeğim ama Helelelellelelelele yapmadan duramıyorum SKSKKSKSKSKSKS neyseeee başlayam bakam yazaceum💋💋👅👅

♡♡♡♡♡♡

Doktora bön bön bakarken zehra kolumu cimcikledi ve kendime geldim "Merhaba ben Miray doktor bey"dedim ve yanına ilerledim doktor "Ben de Poyraz Miray hanım geçin şöyle ,siz çıka bilirsiniz " dedi Zehrayla Asele ben direkt"Hayir çıkmasınlar " dedim Poyraz bey bana dönüp tebesum etti ve"Korkuyormusun " dedi ben direkt kaslarımi çatıp "Yiooooooo"dedim.

*iç ses memati *Aynen kanks kesin korkmuyorsun.

Sen bir sus memati ayrıca iyice şizofren oldum amk iç sesimle konuşuyorum.

"Iyi tamam Miray hanım kalsınlar ozman" "Tabi kalcak"(üstünlük belirtisi )"Bu kadar korkmanıza gerek yok hanım efendi ve ayrıca bana böyle demen ne kadar doğru...."(üstünlük belirtisi ve kapak sesis"Sesien kimsin ki senden korkcam be"dedim saçımı savurarak " Iyi tamam uzan Miray hanım "dediğini yapıp uzandım "Ağzını ac"gene dediğini yaptım ve beklemeye basladim.

Yaklaşık 20 yada 30 dk boyunca bekledim"Tamam dır Miray hanım kalka bilirsin ,sen bana numaranı ver ben sana napmam gerektiğini yazacağım " dedi anlamadık sanki aşık nunarami istiyor *iç ses memati *Aynen deliler gibi hemde offf memati moralimi bozma ya . Poyraz bey telefonunu bana uzattı ve almamı bekledi. Telefonu aldım ve nunarami yazdim sonracigma çok rezil olacağım bir soru sordum "Boyun kaç senin amk "evet aynen böyle dedim ,kızlar gülmeye başladı Poyrazın dudağı yana doğru kıvrıldi ve "1.98" Oha anasinin nika amk öne deve " benimde iyice ağzım bozuldu yav.

Aradan iki saat geçmişti ve bana bir numaradan mesaj geldi

0547**:naber güzelim?

👅👅🐺🐺

EVET BOLUMUMUZ BU KADAR DII BAYSSS

Loading...
0%