Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@ulkucuoykus

Selam bebeklerim hoş geldiniz Ben yeni bölüm yazmaya gidiyorumkinee💋💋💋💋💋💋💋🤘🏻🤘🏻🤘🏻💖🇹🇷🐺🐺

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

(Miraydan)

Ben :küçük anandır pezevenk ayrıca senden mi korkcam güliyim .

Bilinmeyen numara:Bir mafyayla böyle konuşmak sence ne kadar doğru?

Ben : Bir savcıyla böyle konuşman ne kadar doğru?

Bilinmeyen numara:savci hanım güzel.

Ben :Sal beni amk.

Bilinmeyen numara:Hayır salamam sen benimsin .(gonderilmedi)

*Bilinmeyen numarayı *Mafyaymis olarak degistirdiniz

Uğraştığım kişilere bak memati.

*iç ses memati *harbi ya.

Kızlara dönüp "Kızlar bana biri yazdı mafyayim fln diyo aq"diyip güldüm Aselde gülerek "Mafya anasıdır " Zebranın bu sefer korkaklığı tutu "Ya basımıza bir iş gelirse mal mısınız aq" ben göz devirip "Allah aşkına ne gelebilir basımıza ya"Asel telefonunu alıp birşeyler yaptı ve başını kaldırıp bize bakti"Ya sikicem boş verin yeni bir bar açılmış oraya gidelim mi?" "Benim için uyar, gidelim "dedim

Akşam üstü

"Ben hazırlanmaya gidiyorum anca hazirlanirim biliyorsunuz 2 saat banyodan çıkamıyorum "diyip odama girdim elimdeki telefonu bırakıp banyoya girdim .Banyoda yaklaşık 1 saat kaldım sonra çıkıp disimi fırçaladım sonracima iyice kiralayıp vücuduma nemlendirici kırem sürdüm malum 1 saat banyoda kaldım.Gardolapimi açıp elbise sectim.Kirmizi elbise seçmiştim.

(Mirayin elbisesi )

(Asalım elbisesi)

(Zebranın elbisesi)

Makyaj masamin önüne geçip hafif bir makyaj yaptım ama tabikide kırmızı rujumla aylanirımi unutmadım.Makyajimibitirip siyah topuklu ayakkabı giydim ve aşağa indim.Asel siyah elbise siyah topuklu ayakkabı giymişti,mavi gözlerininler çıkaracak bir göz makyajı ve kırmızı ruj sürmüştü.Zehra pembe saten bir elbise giymişti ve saçlarınıda dalgalı yapmıştı.Asel 'in sacları sıkı bir at kuyruyudu benimkide hiç bi bok şekil vermemiştim dalgalı saçlarımı kendi haline bıraktım.Kizlara dönüp gülümsedim ve "Cok güzel olmussunuz hadi çıkalım " diyip evden ciktikve araba yerine motorlarımıza bindik ve barin önüne gelmistik kaskımizi havali havalı cikartip kapının önüne baktık ve o ordaydı.

 

(Yazardan yani benden )

Poyraz gilindi bu bar normelde nadiren gelirlerdi ama Mirayin peşine taktiği koruma buraya geleceklerini söylediği için gelmişti.Suanda ilk görüşte ağşık oldu kadın karşısındaydı. Arkadaşı yiğit yani sağ kolu Asele sol kolu Kutay zehraya bakıyordu.Miray ve arkadaşları Poyraz gilin karşısına dikildi ve Miray poyraza elini uzattı "Selam Poyraz bey " dedi Poyrazın aşık olduğu kadın. Poyraz Mirayin elini tutu ve "Selam Miray hanim"dedi Mirayı süzerken ama onu böyle başka birisi görsün istemiyordu .Poyarzin hayatına hiç bir kadın girmemişti ama Poyraz bu kadını hayatında istiyordu.

(Miraydan)

Poyraz ve arkadaşları ful simsiyah takım elbise giymişti. Asel ve Zehrada Poyrazın yanındaki arkadaşlarına bakıyordu işin garip tarafida Poyrazın arkadaşlarıda bizim kızlara bakıyorlardı. Zehra önündeki beyefendiye elini uzattı ve "Merhaba ben Zehra " dedi adam Zebranın elini tutum "Merhaba ben de Kutay " dedi bende elimi uzatım Kutaya "Merhaba bende Miray " "Merhaba bende Kutay"dediginde elimi çektim. Asel de önündeki adama elini uzati ve " Merhaba ben Asel " "Merhaba bende Yiğit " dedi bende elimi yiğite uzatim ve tanıştık.

 

EVET CANLAR BU BÖLÜMÜDE SONUNA GELDIK DIĞER BOLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE HELELELELELLELELE💅😻💖💖😎💋👅

Loading...
0%