Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@ulkucuoykus

Yaşasın ırkımız çine bedel ırkınız söyleyin türkümuz çağlardan çağlara evet arkadaşlar yeni bölüm geldii🍌🍌

♡♡♡♡♤♤♤♤♤

Poyraz beni koruyordu ,Yiğit Aseli,Kutay Zehrayi . Neden çatışma çıktığını bilmiyordum,içeriye korumalar girmeye başladı ama ben şuan niyeyse çok güvende hissediyordum. Zehraya döndüğümde Bu sefer çok cesaretliydi .Onume bir tane silah düştüğünde direkt elime aldım ve bende adam indirmeye basladim .Silah kullanmayı bzim kizlarla öğrenmiştik kucuklugumzde sokakta tanışmıştık,beni annem gil terk etmişti Aselin ailesi trafikte ölmüştü ve bahanesiyle kalıyordu. Zehra küçüken şiddet gördüğü için evden kaçmıştı sonrada tanıştık işte. Asele Zeharaya baktığımda onların elinde de silah vardı ve onlarda ateş ediyordu .Onlara bakcam diyip kurşun kolumu siyirinca acıyla inledim ama umrumda değildi. Poyraz endişeyle bana dönüp "Iyi misin?" diye sordu "İyim önüne don amk"dedigimi yapıp önüne döndü.

*Iç ses memati *Ayyy buda hanımcimi ne ağağağağağağa.

Ay memati evlenecem onula hissediyorum.

Çatışma bittiğinde Poyraz direkt yanıma koştu ve koluma baktı "Merak etme dikişlik bir sorun yok sadece sıyırmış " kafami saladim Poyraz Kutaya dönüp " Kutay doktoru çağır koçum"dedi .

Yaklaşık yarim saat olmuştu ve kimse konuşmuyordu em sonunda ben konuştum "Sen kimsin Poyraz?"

(Burda bitiriyomusum)

"Ben Allah izin verirse ilerdeki kocanim"(icinden soyledi)

"Ben mafyayim " gözlerim fal taşı gibi açıldı ve "Mafyamisin Doktormusun amk " Poyraz gülüp "Ikiside " dedi ama sonra ciddilesip " Miray bundan sonra burda kalıyorsunuz aksi taktirde başınıza bir iş gelebilir bize saldıranlar sizin peşinizi bırakmaz "dediğinde kızlara döndüm sonra kas göz yapıp geri Poyraza döndüm " Ben bir kızlarla konusiyim olurmu ?" "Olur güzelim "dedi.

Kızlarla dışarıya çıktık. Kızlarda Poyrazin dediklerini anlatım. Kızlar bana bakıyordu ben onlara en sonunda "Eee napcaz kalalım o halde"dedigimde başlarını saladilar Zehra gülerek "Mafyalarla aynı evde kalacaz amk " ama Asel o çok önemli soruyu sordu "Motorlarimiz " Ben goz kirpip "Haletcem ben rahat ol " dedim ve içeriye gectik .Poyraza "Heyy akşam konsere gidelim mi?" "Tamamm"dedi ve biz evin içinde normelce dolaşmaya başladık.

Konserin başlamasına iki saat vardı ve biz hazırlanmaya çıktık evden kıyafetlerimizi getirmiştik. Ben düşünü fln alıp çıktım ve elbisemi giydim.

(Mirayin elbisesi )

(Zehranın elbisesi kalçasının biraz yukarısında bitiyor bel dekoltesi)

(Aselin elbisesi)

Makyayajimi yapıp saçımı duzlestirdim ve Kızlarla benim odamda bulustuk"Kizlar ayakkabıları giyelimde daha fazla bekletmiyelim " Asel kafasını salladı ve topuklu ayakkabilarimizi giydik ve aşağa indik.Poyraz ,Yiğit ve Kutay koltukta oturup sohbet ediyorlardı hepsi simsiyahtı. Bizi ilk gören Kutay oldu ve direkt Zehraya baktı ve gözleri fal taşı gibi açıldı,yazik çocuğa bide arkasını dönse nolur.Poyraz ve Yiğite buraya baktı Poyraz beni süzdü Yiğit Aseli . "Eeee hadi çıkalım " dedim ve Kızlarla arkamızı dönüp yürümeye basladik . Arkamızı döndüğümüzde Kutayin sesi geldi herhalde Zebranın elbisesinin arkasını görmüştü" Siktir" kahkaha atim ve Poyraza döndüm ama o bana değil elbiseme bakıyordu " Miray niye bez gidin amk çok kısa degil mi?"beni kıskandı kesin ağşık.

EVET NASIL BÖLÜM AĞAĞAĞAĞAĞAĞA ÇOK GÜZEL ELBISELER SEÇTİM BIRAZ ACIK AMA OLSUN 👅👅💋💋

Loading...
0%