Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@ulkucuoykus

ARKADAŞLAR BUGÜN 9. BÖLÜMÜ 3. YAZIŞIM OLCAK İLK YAZDIGIMDA UYUGLAMADA BİR BOK OLDU 2. SINDE TELEFONUM KAPANDI SIMDI TEKRAR YAZCAM HAYDİ BİMİLAH👽👽👽😻😻😼😼

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Konsere gelmeden önce viski fln almıştık ve ben ve kızlar galiba gene fazla kaçırıp sahros olduk .

Dans ederken Poyraza yaklaşıp bedenine yaklaşarak dans ettim.Poyraz kasları çatık bir şekilde bana bakıyordu "Yapma " dedi uyarıcı bir ses tonunda kahkaha atıp "Naptım ki " dedim masumca .Hâlâ dans ederken Poyraz bir anda beni kucağına aldı ve bir ara sokağa getirdi .Bacaklarimi Poyrazın beline dolamıştım. Poyraz gülüp "Ben sana yapma demiştim "diyip dudaklarıma yapışması bir oldu işin garip tarafı bende ona karşılık veriyordum. Poyraz acayip şekilde sert öpöyordu .Dilini ağzımın içine söküp daha çok öpmeye basladi ,alt dudağımı dişlerinin arasına aldı ve ısırıp geri bıraktı.Tam dudaklarıma tekrar kapancaken bir ses duydum .

(Aselden )

Dans ederken gözüm Yiğite kaydı (opsiyonel ) ona baktığımda oda bana bakıyordu bir eli cebinde diğer elinde sigarayla beni izliyordu .Yigite bakarak daha çok kıvırarak dans etmeye basladim .Zehraya baktığımda Kurayla baya yakınlardi .Hafif öldürdüğünde bir birlerinden uzaklismislardi. Sesiz bir ortama geçmek için konserden çıkıp yürümeye basladim ama arkamdan ses gelince arkama dönüp baktığımda Yiğite geliyordu."Sen niye geliyon amk " dediğimde güldü ve "Seni tek başına bırakamam"dediginde tamam anlamında kafami saladim.Bir tane ara sokağa girdim verdiğim şeyle şok oldum.

(Miraydan)

Sesin geldiği yöne baktığımda Asel ve Yiğiti gördüm. Mal mal biz onlara onlar bize bakarken Yiğit gülüyordu. Utanarak Poyrazın kucağından indik ve elbisemi düzeltip başımı kaldirdim.

*iç ses memati *iyi ki akşam yoksa yanağının kopardığını görürlerdi ayoll.

Sus kız.

"Lan malmısın amk ne işiniz var burda ?!" dediğinde Aselde güldü ve "Asıl sizin ne işiniz var burda?"Aselin dediğine göz devirip "Sevişiyorduk amk "dediğimde Poyraz bir anda öksürmeye başladı.

Poyrazı kurtarıp tekrar Asel gile baktığımda bu sefer Zehra gilde vardı.Hepsine göz gezdirip "Madem hepiniz burdasınız hadi gidelim"dedim ve arkamı dönüp yürürken iki kol beni tutu .Tabi bu Poyrazdı "Sen nereye gidiyom Sahros Savcı "dedi gülerek bende guldum ve "Eve gidiyom sen " "Bende eve gidiyom hafi gel butaraftan "dediğinde kaslarımi çatıp "Hayır ben burdan gitcem "dedim inatla.

Yaklaşık yarim saat kadar kavga ettikten sonra Poyraz beni kucaklayıp eve getirmişti.Beni yatağa yaptırdıginda son söylediğim şey " Poyraz ben seni çok seviyorum "demiştim.

💖💖💖💖💖💖

EVET ARKADAŞLAR BÖLÜMÜMÜZ BUKADARDI YORUM YAPIP OY VERMEYI UNUTMAYIN AYRIYETEN BIDE TAKIP EDERSENIZ ÇOK SEVINIRIMM HELELELELELELELLEL💋💋💋💋💋👅👅👅👅👅

Loading...
0%