Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2 .bölüm Cenaze

@umay

İnsan sevdiği kişiyi kaybedince ölüm acısı yüreğine düşünce nasıl yaşayabilir nasıl nefes alabilir insan sevdiği kişiyle ölmez mi böyle olmasını ister fakat hayatta istenen şeyler olmaz hayatın dediği olur o acı kalbini yakıp geçecek nefes aldırmayacak lakin zamanla alışacaksın o acıya ve bir gün acı hissi kaybolacak ama bir küçücük olayda hatırlayacaksin ölümün acısı geçicidir ama asla unutulmaz.

Yavuz sevdiği kadını kaybetmişti o gün evlenme teklifi edecekti hayatını birleştirecekti sevdiği kadınla şimdi ise sadece yüreğin de saf acı var bu acıyı ona yaşatan herkesi öldürecek kadar öfke doluydu.

Yavuz Merve'nin morguna girdi gözünden yaş aktı.

"Mervem sen olmadan Yavuz olamaz sen olmadan ben nasıl yaşayacağım hani birlikte ölecektik neden gittin neden bıraktın beni benim yüzümden seni dinleseydim yaşayacaktın kendimi asla affetmecem." dedi Yavuz.

Yüreğinize acıyla birlikte pişmanlık suçluluk düşerse işte o zaman bu hayatın cehennemi başlar cehennem ateşiyle yanıp tutuşur yüreğiniz Yavuz'un ki de öyle yanıyordu.

Bir gün sonra cenaze günü geldi Merve'yi toprağaya koydular Merve'nin sadece babası vardı ve babası Yavuz'un yanına geldi.

"Oğlum ağlama sen bir kızım daha olsa sana veririm pişman değilim kızım sana aşık olması gurur verici kendini suçlama oğlum " dedi Ahmet.

Yavuz Ahmet'in elini öptü" Sağ olun ."

Ahmet kafa sağladı ve herkes gitti Yavuz Merve'nin mezarın yanına diz çöktü.

"Seni benden alan seni bu hayattan koparan herkesin burnundan getirecem intikamim çok güzel olacak sevgilim " dedi Yavuz.

Yavuz Merve'nin toprağından bir avuç toprak aldı cebindeki bezi aldı ve bezin içine koydu kokladı ve cebine koydu ayağa kalktı.

Yavuz kin dolu sesiyle "Tilki şimdi yaktım seni. "

Yavuz arabaya bindi ve sürdü intikam yemini etmişti intikamı alacaktı ve tek başına hiç kimseyi bulaştıramazdı bu onun intikamıydı kimseyi zorlayamazdı.

Bölüm sonu yorumlarınızı ve beğenmeyi unutmayın ❤️ ❤️

Yavuz intikam alabilecek mi ?

Yavuz intikam alma yolunda cidden yalnız mi olacak ?

Merve cidden öldü mü ?

Bu bölüm nasıldı ?

 

Loading...
0%