Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4 Bölüm Oyun Başlıyor

@umay

Bu hayatta çocukların hiç suçu yok çünkü ailelerini seçemez ve bu yüzden her çocuk maalesef ki şanslı olamıyor babası olmayan veya annesi olmayan veya ikisi de olsa da bile sevgi görmeyen çok çocuk var zaten hayatı mahveden kişiler sevgi görmeyen insanlardır o yüzden lütfen çocuğunuzu sevin ilgi gösterin değer verin geleceğini yakmasına izin vermeyin.

Yasmin üzülerek ve Umut'a bakarak " Oğlum baban yok evet yaşıyor ama senin bir baban yok bizim kimsemiz yok birbirimizden başka kimse yok ."

Umut sinirle " Yalan söylüyorsun yaşayan bir babam varsa neden gelmezsin neden bıraksın beni okuldan arkadaşlarımı babası alırken ben bunu izliyorum benim babam kim anne ."

Yasmin biraz sesini yükselterek " Umut senin baban yok anlasana bunu senin baban yok evet yaşıyor ama senin baban yok anla bunu ."

Umut'un gözünden bir yaş geldi ve göz yaşını sildi

" Senden nefret ediyorum anne benden babamı sakladın için senden nefret ediyorum keşke babam olsaydı yanımda senin yerine " dedi Umut ve bahçeye çıktı.

Yasmin nefret ediyorum mu dedi benim oğlum bana nefret ediyorum mu dedi sırf gerçeği söylemedim için seni de mi kaybettim ben olsun beni kötü bil oğlum gerçekleri bilip üzülmektense beni kötü bil canım oğlum.

Yasmin'i biri arıyor Yasmin telefonu açtı.

"Yasmin hanım misafirimiz tedaviyi red ediyor buraya gelmeniz lazım " dedi Asiye.

Yasmin Sakın bir sesle " Şu an gelemem Asiye ama yakın bir zamanda gelecem siz o zamana kadar çaktırmadan verin ilaçları o kız iyileşecek eğer iyileşmezse sizin bir mesleğiniz olmaz anladın mı ?"

" Anladım efendim " dedi Asiye ve telefonu kapattı.

Bir gün sonra Yasmin şirkete kendi odasına girmişti odası büyüktü camları boydan dikdörtgen şekildeydi ve bir kahverengi çalışma masası siyah bir sandalyesi ve masanın karşısında iki tane bordo sandalye vardı iki sandalyenin ortasında küçük bir sehpa vardı karşısında bir kırmızı koltuk vardı duvarda Başarılı insanları yenemezsin yazısı yazılıydı masada bir aile fotoğrafı vardı laptop ve bir kaç tane dosya vardı.

Yasminin arkasından şirkete giriş yapan biri vardı oyunları bozacak yeni oyunlar kuracak Yasmin'i mahvedecek biri girmişti o kişi Tolga Barçındı.

Yasmin sinirle " Toplantı saati geçiyor hala gelecek ne sorumsuz biri ya ."

Yasmin'ın odasına girmişti Yasmin daha görmemişti o kişiyi görse belki sevinirdi belki yarım bıraktı bir işi tamamlardı o kişiye göre aslında bu hikayede suçu olmayanlar bedelini ödemişti ya suçu olanlar bir gün bedel ödeyecek miydi var mıydı öyle bir adalet varsa ne zaman ödetecekti.

Tolga kendinden emin sesiyle " Yasmin hanım geç geldim için kusuruma bakmayın toplantıya geçelim mi ?"

Yasmin duydu sesle başını kaldırıp baktı Tolga'yı görmüştü ve toplantıya geçelim demişti ama Tolga'nin holdingi batmıştı nasıl burada ne işi var anlam verememişti.

Yasmin şaşırarak " Ne toplantısı ya ."

Tolga odaya girdinden beri Yasmin'i izliyordu bu özlemle izleme değildi tam tersine intikam alacak düşman olarak gördüğü kişiyi yavaş yavaş tanımak zaaf noktalarını öğrenmek intikamı derinden almaktı Yasmin'ın şaşırması ufak bir gülümsetti.

Tolga'nin yüzünde sinsi bir gülümsemele " Basbayağı toplantı bir sıkıntı mi var ?"

Yasmin sinirle "....."

Bölüm sonu yorumlarınızı ve beğenmeyi unutmayın ❤️ ❤️ ❤️

Yasmin Umut'a neden babasını söylemedi ?

Umut'un annesinden nefret etmesine je diyorsunuz ?

Tolga'nin planı ne ?

Bu bölümü bir sözle anlatsanız ne olurdu ?

 

Loading...
0%