Yeni Üyelik
11.
Bölüm

BİRDAHA SEVEMEM

@umutsuz

Dava ertelenmişti beş ay sonrasına, artık umudumda yoktu. İlk defa intahar etmek gelmişti aklıma... Beş ay daha katlanamazdım içeride kalmaya, özgürlüğüm alınmıştı elimden. Bugün Fırat gelecekti beni görmeye,kafamdaki düşünceleri dağıtıp, saçımı toplayıp görüş salonuna geçtim. Fırat'ı görünce bu sefer ben sarıldım ona... Güven, huzur veriyordu onu görmek. Ayakta daha fazla durmayıp oturduk. Sessizlik hakimdi ortama, ikimizde konuşmadan ,bakışlarımızla birbirimize bişeyler anlatır gibiydik. Sessizliği bozan Fırat oldu.Ellerimi sıkı sıkıya tutup"Öykü biliyorum zamanı değil ama senle birşey konuşmak istiyorum"dedi."Ellerimi tuttuğu gibi içimdeki kelebekler canlanıp uçuşmaya başladılar. Kalbim kulaklarımda atıyormuş gibi hızlı hızlı atışını duyabiliyordum.Yanaklarımın yandığını hissedebiliyordum, ayyyyyy kızarmıştır, yanaklarım...

Ben" Eeeee ne söyleyeceksin, söyle bakiyimm".

Fırat"Öykü bak sen nasıl karşılarsın bilemiyorum, seni üzmekten korkuyorum ama daha fazla içimde tutamıyorum.

"Neyi Fırat, korkutma söyle. "

Fırat"Öykü ben seni seviyorum, seni düşünmeden bi an bile geçiremiyorum, biliyorum saçma gelecek sana ama seni her gördüğümde, içim kıpır kıpır oluyor, kelebekler uçuşuyor içimde, engel olamıyorum, özlüyorum, görmek için can atıyorum ".

Ben"........ "

Fırat"Bişey desene Öykü, niye susuyorsun".

"Benim gibi birini kim sever artık Fırat! Ben çok kötü zamanlardan geçtim, insanların deyimiyle bir katilim, ben ne sevilmeyi ne de sevmeyi hakediyorum artık. Sevmekten de sevilmekten de korkuyorum, olmaz Fırat, olmaz! "

Fırat "Saçmalama Öykü, en çok sen hakediyorsun mutlu olmayı, hem çıkacaksın, seni çıkarmak için uğraşıyorum. "

"Olmazzz, Fırat lütfen suss! Lütfen! Ben sevgisi kullanılmış biriyim, beni ailem bile sevmezken başka biri sevemez!Ben sevmekte, sevilmekte istemiyorum Fırat" dedim ağlayarak.

Ellerimi bırakıp,hiçbir şey demeden çıkıp gitti.

Ben onun da hayatını mahvedemezdim, yapamazdım, benim hayatım b.ktandı , o geleceği parlak işinde iyi bir avukat ben ise tecavüze uğramış, ailesi tarafından terk edilmiş bir katilim. Yapamazdım!

 

Loading...
0%