Yeni Üyelik
9.
Bölüm

ÇÜNKÜ BEN BİR KADINIM

@umutsuz

"Tanrım beni neyle sınıyorsun böyle" diyerek avazım çıktığı kadar bağırıp isyan etmek istiyorum. Aşık olduğum, evleneceğim dediğim adam beni boçları ödensin diye, canavarlara yem etmişti, 15 gün boyunca tecavüzü, şiddeti, hertürlü fiziksel ve ruhsal baskıyı görmüştüm. Cehennemim olmuştu, o evin bodrum katı... Serbest bırakıldığımda ilk olarak aileme gitmiştim, annem perişan olmuştur, babam beni arıyordur, diye... Ama onlar ne de olsa bi yerlerden çıkarım diye, umursamamışlardı, "yaaa bir insan, bir anne 15 gün boyunca haber alamadığı evladını nasıl merak etmezdi. Kan revan içinde üstüm başım yırtık, morarmış yüzle eve varamadan bahçede düşüp, bayılmıştım, hastaneye bile götürmemişlerdi.Bide olanları öğrendikten sonra, tecavüzcümden para istemeleri...

Allah'ım sen beni neyin içine attın böyle,Allah'ımm!!!

Ya adalet Ya hukuk, Fırat'a göre vardı. "Madem vardı, tecavüzcüm neden serbest bırakıldı, ben neden katil oldum? " Biri bana bunu açıklasın. Tarık takım elbisesini giyip, hakim karşısında iliklediği düğmeleriyle, yalandan savunmasıyla , annem ve babamın da onunla ağız birliği yapmasıyla serbest kalmıştı, Berk 'in zengin bir aileden geldiği için, dosyada isminin bile anılmaması pekii... "

" Yürüyüşümün, giydiklerimin, yaptığım makyajın, saçımı boyamamın bile birilerini tahrik etmesi, Kimsesiz kalmam, terkedilmem, kullanılmam, kaba kuvvetim olmadığı için karşı koyamamam bişeylere, bunların hepsi KADIN OLDUĞUM İÇİNMİYDİ! "Biri bana bunu açıklasınnn!

 

 

Loading...
0%