Yeni Üyelik
14.
Bölüm

HİÇ IŞIK YOK

@umutsuz

Beğendiğiniz de,oy verirseniz sevinirim 🥰

 

 

 

İşte beklediğim gün gelmişti.Bugün duruşma günüydü, heyecanla beklediğim gün... Hayatımın değişeceği gün , bugünden sonra herşey çok farklı olacaktı belki de.

3 saat sonra...

Defne ile Fırat mahkeme salonunun kapısında hazır bekliyorlardı.

Defne"aşkım kokma, heyecan yapma, çıkacaksın inşallah "dedi.

Fırat" savunmamızı çok iyi bir şekilde yapacaz, gerisi hakimin kararına kalmış bir şey "dedi.

Fırat ile Defne pek umutlu değil gibilerdi.

Hakim" sanık Öykü yıldız ve müdafii av. Fırat Ateş'in duruşma salonunda ,tanık Berk Kaya'nında duruşma salonunun kapısında bulunduğu saptanmıştır. ...........................

Duruşmayı başlatıyorum! " .................................

Fırat"Sayın Hakim, aleyhe olan hususları kabul etmiyoruz. Müvekkelim, eski sevgilisi Berk Kaya tarafından, borçlarına karşılık, Tarık Yılmaz 'a götürülmüştür, Tarık Yılmaz ve adamları tarafından zorla tutularak günlerce işkenceye , tecavüze uğramıştır. Müvekkilimin ailesi olay duyulmadan Tarık Yılmaz'dan para istemişlerdir, susmak için. İlk duruşma da Tarık Yılmaz'ın yalan beyanlarıyla sahte tanıklarla,tutuksuz yargılanmasıyla, müvekkilim yaşadıklarının verdiği çaresizlik ve boşluk hissiyle Tarık Yılmaz'ı vurmuştur. Müvekkilim geleceği, hayalleri şahıs tarafından, elinden alınmıştır, müvekkilim çok ağır baskılar altında kalmıştır, alıkonulduğu süreçte... Müvekkilimin beraatini talep ediyorum.

.......................

karar"sanık Öykü Yıldız'ın kasten adam öldürme suçundan 10 yıl hapsine karar verildi. "

İçimin paramparça oluşunu hissediyordum, adalet benim için neden sağlanmamıştı. Tecavüzcüm serbest bırakılmıştı ama bana yaptıklarının intikamını alıp onu vuran ben, ceza almıştım. Ben artık, yaşayamazdım, yaşamak istemiyordum.

Defne'nin o koridorda kendini yere atıp ağlamasını, Fırat'ın utançtan yüzüme bakamaması...

Ağlayamıyordum bile, hiçbir tepki veremiyordum, sadece Defne'nin o perişan halini, Fırat'ın çaresizliğini görebiliyordum.

Galiba tecavüzcülere ceza verilmiyordu, ama tecavüzcünü öldürmeye, veriliyordu. Tarık'ta katil oysa ki,çünkü bende ölüydüm, geleceğim, hayallerim, umutlarım ,ruhum katledilmişti. Nefes alıyordum diye, yaşıyorum sanıyorlardı, ama Öykü o gece o bodrumda ölmüştü, onların gördüğü boş bir bedenden ibaretti...

Loading...
0%