Yeni Üyelik
10.
Bölüm

NEFES ALIYORUM DİYE YAŞIYOR MU SANDIN

@umutsuz

Mahkeme salonundan, ellerim kelepçeli çıkarıldım. Beni böyle gören Defne "hayır hayır ne oluyor Fırat, hani serbest kalacaktı! Fırat bir şey yapsana! " diyerek ağlamaya başladı. Sıkıca sarıldı boynuma "hayır izin vermiyorum, götüremezsiniz, nolur götürmeyin kardeşimi, o masum lütfen bırakın..." dedi.

Fırat"Öykü affet beni... "diyebildi sadece.

Fırat " Berk 'in duruşmada gerçekleri anlatacağına inanmıştı, ama Berk bütün iddaları reddetti. Berk'i karşımda görünce içimden bişeyler kopuyor gibi hissettim. Ne oluyordu bana...Onu gördüğümde geberteceğim diyordum. Allah kahretsin, en güzel yıllarımı, hayallerimi geleceğimi canavarların eline bırakan oydu, pişmanmıydı acaba, üzülmüş müydü bana...

Gelmişini, geçmişini sk.... pişman olacak olsaydı, beni kurtarırdı.

Defne "Berk'i görünce saldırdı" hepsi senin yüzünden hepsi senin yüzünden duyuyormusun! Bak eserine dön bak Öykü 'ye ne hale getirdin! O neşeli, cıvıl cıvıl kızdan geriye ne kalmış dön bir bak! Şeref... , ad., or.....Ço...., a. k dön bir bak!

Berk"ben öyle olsun istemedim! Mecburdum, Tarık öldürecekti beni ödeyemeseydim, çokk pişmanım, ertesi gün geldim seni almaya Öykü, ama vermedi! Öldürürüm kızı dedi korktum ben... "

Ben"geldin mi bide almaya, haklısın Tarık işini bitirmiş, keyiflenmişti, seninde borcun ödenmiş oluyordu bide utanmadan geldin mı almaya!!! Lan ben senin beni kurtaracağını, beni bulacağını düşünürken, beni sattığını öğrendim!! Tarık'ın beni öldürmesinden mi korktun bide! Lan başıma gelenlerden sonra, nefes alıyordum diye yaşıyormu oluyorum! Öldüm ben öldüm! O gece o bodrumda kaldı Öykü! Öldü o öldü sen öldürdün sen! Beni geleceğimi, hayallerimi öldürdün! Sen pişmansın diye geri geliyormu tüm bunlar... "

Loading...
0%