Yeni Üyelik
13.
Bölüm

UMUT

@umutsuz

Görüş günlerinden biri daha, bu 5 aylık sürede hem Fırat'la hemde Defne yle görüşmüştüm.

Fırat her gelişinde sadece dava hakkında konuşmuştu Defne'de mahalleden,flörtlerinden...

Bugün tekrar Fırat gelecekti. Duruşmayada az kalmıştı, daha çok heyecanlanmama sebebiyet veriyordu. Görüş salonuna geçtiğimde Fırat oturmuş bekliyordu.

Karşısına oturdum, duruşma günü hakkında konuştuktan sonra"senle konuşmam gereken bir şey var" dedi.

Fırat "bak Öykü, herşeyi öğrendim, bebek mevzusunu da, ailem hakkındaki düşüncelerini de.... "

"Defne söyledi dimi, bişeyi de demeseydi şaşardım. "

Fırat "evet o söyledi ve iyiki de söyledi, yoksa beni neden istemediğini bilemeyecektim. Bak Öykü, sen ne eksiksin ne de kusurlu bu olanlar,senin hatan değildi. Kendini suçlamayı bırak! Sen benim bu hayatta gördüğüm en temiz insansın, sırf başına bunlar geldi diye, kendine haksızlık edip eksik kusurlu göremezsin!Sen böyle yaparsan,böyle şeylere maruz kalan başka kadınların,kızların sesi olamazsın. Sen avazın çıktığı kadar bağırıp,başına gelenleri anlatabildin,binlerce kadına umut oldun.Şimdi böyle davranman,onları da eksik,kusurlu gördüğün anlamına gelir. Benim ailem de düşündüğün gibi insanlar değil, o konuda gönlün rahat olsun.Hem annemin sana olan desteğini görsen...Benimde öyle düşüncelerim yok, çocuk olmasın, ne olmuş sanki, seni çocuğum gibi severim, hem bir yuvaya ihtiyacı olan çocuklar var bizde onlara bakarız onları severiz. Ben seni çok seviyorum Öykü, bana sadece bir şans tanı, başka bir şey istemiyorum"dedi.

"Ben bilmiyorum Fırat korkuyorum,aynı şeyleri yaşamaktan,hayal kırıklığına uğramaktan..."

Fırat elimi sıkıca tutup"bana güven, ben hep senin yanında olacam, bana haksızlık etme ne olur. "

Utancımdan sadece"Tamam o zaman" diyebildim.

Fırat ayağa kalkıp sıkıca sarıldı bana"seni asla pişman etmeyeceğim" dedi.

İçimde inanılmaz bir mutluluk vardı, Fırat bana iyi gelecekti inanıyordum, umarım bende ona iyi gelirim diye geçirdim içimden...

 

Loading...
0%