Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@uysal_nehirx

Uyuyuyup uyanmıştım işte hayat bu kadar hızlı geçiyordu. Daha bir hafta önce hayatımın büyük bir kısmını kapsayan dedem ve anneannemi kaybetmiştim. Kapı çaldı. Bir mektup gelmişti.

Sayın Sarah Young;

Size bir iş teklifi ile gelmekteyiz.

Eğer bu iş teklifini düşünüyorsanız detaylar için;+567 *** ** **

numarayı tuşlayıp adresi aldıktan sonra gördüğünüz konuma geliniz.

Saat: 12.00

Başvuru süresi: 2 gün

"L.Wilson"

Wilson? Bu isim bir yerden tanıdık geliyordu. Her neyse düşün Sarah! Odaklanamıyordum. Odaklandığımda tek hatrımda kalan şey geliyordu. Ölüm. Anneannem ve dedemin ölümü. Onlar sadece manava gitmişlerdi. Ve sonucunda onların nasıl öldürldüğünün videosu gelmişti. Ve ben polise haber verdiğimde yine aynı şey olmuştu. 'Üzgünüz Sarah young ama bu "Mafya" şirketine bulaşamayız, Onlar çok büyük bir teşkilat. Bu yüzden size bilgilendirebileceğimiz bir konu değil.' Ben çok hevesliydim çünkü mafya şirketine hatta teşkilatına bulaşmaya annemde de bu cevabı vermişlerdi. Ama birazcık aklım varsa bu iş teklifini kabul etmeliydim her ne olursa olsun. Ayaklarımın üzerinde durmak için.

...

Aynı günün sabahı

....

 

Dün kendime verdiğim sözü tutup uyandım. Ve yüzümü yıkayıp hazırlanmaya başladım. Annemden kalan beyaz gömlek, yeşil etek ve ceketli takımı giydim. Sonrasınd cebimdeki son parayla taksiye binip konumu taksiciye söyledikten sonra, taksici birden konuşmaya başladı "Nasılsın Sarah? Ayrıldıktan sonra çok yıkılmıştın, Şimdi ise bütün aile bireylerin pert olmuş zaten o anneannende ve dedende çok dayanacak bir tip yoktu. Bana sığınırsın sanmıştım ama sığınmayınca bende seni böyle buldum ha güzelim?" Eski sevgilim. Siktir. Dylan. Başka yere sürüyordu konumun sesi açıktı ve çok başka bir yere sürüyordu. Ben de tek yapabileceğimi yaptım Direksiyonu tuttum ve bir ağaca çarpmasına neden oldum. Ama akıllıydım ki kendime zarar gelmemesi için arka koltuğun tavanında bulunan tututmak için yapılan kola tutundum. Ve kendimi firenlemek için Dylan'ı kalkan olarak kullandım. Daha ilk dakikadan sicilimi kirletmiştim. En azından konuma yakın bir yerde kaza yapmıştık. Kaza. Neyse ne! Ben koşmaya başlamalıydım. Çünkü buluşma saatine çok az vaktim kalmıştı

....

Bir süre sonra

....

Koşmamın ve reflekslerimin ödülü tam zamanında köşkün karşısında olmamdı. Güvenlik sordu "Merhabalar hanımefendi.Ne için gelmiştiniz?" "İş teklifi." Adamın yüzü anlamaz gibi buruştu "Sarah Young." "Buyrun Sarah hanım." Adam ismimi öğrendikten sonra bilmiş ve ciddi bir tavır takınmıştı. Şimdiden tuhaf bir yere geldiğimi anlamıştım.

Loading...
0%