Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@vampiling

Arkadaşlar merhaba bu benim ilk kitabım olucak o yüzden umarım beğenirsiniz

herkes bir şansı hakeder umarım kitabıma bir şans verirsiniz ❤️

sizi çok seviyorum ❤️🩵🥹🤪🤪

--------------------------------------------------
Merhaba ben Sedef Arslan 24 yaşındayım bir tasarım şirketinin sahibi , ARSLAN HOLDİNG in varisi mafya dünyasında çok saygı duyulan birinin kızı ve çok başarılı biriyim . Sabah 04:30 uçuşumla 4 yılın ardından tekrar Türkiye'ye dönmüş anne ve babamı görmeye gelmiştim. Babam mafya olduğu için çok fazla ya kaçırılıyordum yada herkes beni öldürmeye çalışıyordu her seferinde babam sözde beni kurtarmaya geldiğinde hep izliyor "kızım bu sefer 6 dakika sürdü geçen sefer 5 dakika sürmüştü "diye kendi babam beni zorbalıyordu . Ben de hep "ay yeter bu memenetsizlerle uğraşıyorum yeter ya yeter zaten hiç bir bok beceremiyorlar daha çok sinirim bozuluyo geçen sefer yüzümde maske varken kaçırmışlardı zaten iyice nem maskesi kaptım " diyordum . Sonra babam onlara karşı gelebildiğimi bildiği halde bana zarar gelmesinde korkuyor bu yüzden beni Amerika'ya göndermiş ti . Aslında ilk önce kzım gitmek ister misin diye sormuştu ama ben hayır demiştim ardından bir saat sonra kaçırılmıştım . Herkesi hallettikten sonra tırnağım kırılmıştı deliye dönüp kalan son kişiyi esir alıp babamı aramıştım ." Baba sana atıcağım konuma gelir alır mısın beni, bide gelirken 4 kutu takma tırnak bide oje kurutucu istiyorum " babam beni direk anlamıştı çünkü bir kez daha bu olay yaşanmıştı . " tamam kızım 5 dk ya ordayım " aslında kendi arabam vardı ama kaçırıldığım için tabi yanıma alamıyordum . Tam 5 dakika sonra babam gelmişti elinde gratis poşetiyle elinden koşa koşa poşeti alıp esirimi yanıma çağırdım tabi ki benden ölesiye korkuyordu bu yüzden ben çağırdıktan 1 salise sonra geldi .oturmasını işaret ettim

ağzına tüm tırnakları sokmaya başladım sonra ağzına kurutucuyu döktüm sonra " Allah belanızı versin sizin yüzünüzden 6 ay düzelmiyor bu tırnak " diyip kafasına sıktım sonra ise babam direk beni Amerika'ya yollamıştı zaten .

Evet havalimanındaydım özel jetimden inmiş karşımdaki 4 kişiye bakıyordum canlarim benim . Annem Seda, babam Ali ,can dostlarim aşklarım böceklerim Elif ile sudeyi karşımda görmüştüm . Biz çok iyi bir takımdık hepimiz birlikteyken sürekli her şeyi babamla ve annemle arkadaşlarımla yapıyordum bazen annem arkadaşlarına gidiyordu babam mafya olduğu için sadece dışına ciddi biri gibi gözüküyordu ama annem gitmesin diye bazan ağlıyordu bazen ayağına yapışıyor gitme diyordu ama annem Tabikide gidiyordu bu yüzden arkadaşlarım babam sudemm ve elifim ile bakım yapıyor hepimiz yüzümüze maske yapıyor dedikodu yapıyorduk bazen müzik açıp roman havası oynuyorduk babam yıllarca bu anı beklermiş çesine göbek atıyordu biz çok güzel bir aileydik .

Hemen gidip hepsine sarıldım ve öpüp koklaştık sonra eve gittik ve ben kalıcı olarak geldiğim için önemli olan tüm eşyalarımı getirmiştim ben çok hızlı biriydim bir saat içinde odamı temizleyip tüm eşyalarımı dizmiş bitclerimle Alışveriş çıkmıştım . Elif: iyiki geldin gerizekalı yoksa ben seni kulaklarından çekip türkishe getircekt... oyyyy şuna bakın taş gibi ya kaslara bak"

elif her zamanki gibi dakika içinde tam yüz kere ya " oyy taş gibi yiğide bak kızlar hoşçakalın ben nikah salonuna gidiyorum bay " diyordu içimden ona sen iflah olmazsın diyordum.

sude: ya kuzum yeter erkek sineğe bile aşık oluyorsun ya yeter nedir bu erkek aşkı " dedi yandan yandan sanki onun ondan bir farkı vardı ben hemen " ya kızlar akşamki partiye ne giyicez " demiştim akşam babam için düzenlen bir konferans vardı ve ben ve bitcshlermle gidiyordum Tabikide çünkü biz partide eğlenip yakışıklı koruma kesiyorduk çünkü başka yakışıklı yoktu . Ve sonra yüzümü kızlar dönmüştüm yine ben bişey söylerken kaybolmuşlardı ben tabiki erkek kestiklerin biliyordum bu yüzden onlara " haydi evli evine köylü köyüne " demiştim ama kimseden çıt yoktu ve nereye baktıklarını anladım . Yandaki çocuğu kesiyorlardı. " tabi tabi görüşürüz sedefciğim sen merak etme biz uslu uslu birilerini kesip ... şey yani aman eve gidicez dimi elifciğim"

Elif: evet evet uslu uslu kesicez yani eve gidicez diyip beni koşa range Rover ıma bindirmişlerdi bende onları bir anne sevdasıyla öpüp makas almıştım. " tamam hadi bay " diyip eve gitmiştim biraz uyuyup kalmıştım ve saate bakmıştım konferansa 2 saat kalmıştı. Hemen ayağa kalkıp duş almıştım aman şimdi 1 saat 30 dakikam kalmıştı hemen yüzüme biraz allık ve eyeliner sürmüştüm .kıpkırmızı bir ruj ve lip glos sürmüştüm üstüne.

üstüme ise göğüs ve sırt dekolteli çok kısa bir siyah mini etek ve üst giymiştim siyah en sevdiğim renkti bu yüzden genelde her şeyim simsiyahtı ve yine tabiki her parçamı siyah seçmiştim 😈

içimdeki sude ve Elif : kızim sen utanmıyormusın götünü başını açmaya demişti ciddiyetle sonra şaka lan şaka ağlama kuzum aşırı seksi olmuşsun seni hote giril demişti .

Sonra saate baktım tam tamına 20 dakika vardı hemen topuklu Beyaz ayakkabılarımı ayağıma giyip siyah range Rover ime atladim ve konferansa gittim . Tabi olacakları bilmeden ......

İki saat sonra

 

 

Bir odada uyanmıştım ellerim bağlıydı üstümde ise sadece intikam ve üzüntü vardı .
sonra içeriye uzun boylu yakışıklı mavi gözlü adam girdi ve bana

" Uyandınmı sevgilim " dedi

Ben ise şuan o adamdan nefret ediyordum, ediyormuydum ? Yoksa sadece korkuyor muydum ?

sonra ise zaten uykunun Tatlı kollarına kendimi bıraktım ...

 

 

Evet aşklarım ilk bölüm nasıl olmuş bi oy ve yorumlarinizi alirim aşklarim ❤️❤️❤️

 

Loading...
0%