Yeni Üyelik
12.
Bölüm

11. Bölüm

@vanilyab2

Helööö yeni bölümle karşınızdayımm oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınnnn

 

Hapishane :

hapishanedeki hücresine eski yatağına oturmuş gelecek ziyaretçisini bekliyordu Cavit alton.

bu hücrede olmaktan nefret ediyordu ama tam tamına yirmi bir yıldır bu hücrenin içindeydi bu hücreden de onu bu hücreye kapatan Oğlundan da nefret ediyordu. Hücrenin için leş gibi lağım kokuyordu hücrenin içinde eski bir yatak bir tane sandalye, bir tane musluk vardı camı bile olmayan bu hücrede Cavit Alton tam tamına yirmi bir yıl geçirmişti.

Cavit yatağında oturmuş tek tek Aklındaki planlı düşünüyordu her şeyin kusursuz olmasını istiyordu oğlunun acı çeke çeke pişman olmasını istiyordu.

hücrenin kapısı açıldı ve içeriye gardiyan girdi" Cahit Alton Hadi çabuk çık Ziyaretçim var kimse görünmeden görüşmeni yap yoksa başım belaya girer"

Cavit Alton karşısındaki adama baktı korkudan titriyordu resmen kim olsa korkardı gerçi çünkü asla bu hücreden çıkması yasaktı .Cavit her kiminle görüşecekse gardiyana yüklü miktarda Para verirdi para karşılığı çıkardı hücrenin içineden.

Cavit Alton yavaşça yatağından kalktı ve hücreden dışarı çıktı.

" Biraz acele et" Cavit Önden Giden Gardiyana baktı haklıydı ama elinden bir şey gelmiyordu .Çünkü bir bacağı sakatta topalla'ya topalla'ya yürüyordu bu duruma düşmesinin sebebi de oğluyla bir kere daha kinlendi oğluna İntikam ateşi bir kere daha yaktı yüreğini .İçinden yine yeminler etti intikam almak için.

​​​​​​ Cavit Alton içinden yeminler ederken bir odanın önüne geldiler biliyordu burayı Cavit defalarca kez gelmişti çünkü. Gardiyan kapıyı açıp kenarı çekildi. Cavit gardiyana son kez bakıp içeri girdi onun girmesiyle de kapı kapandı.

Cahit gelen kişiye baktı ve sırıttı her şey bu adam sayesinde olmuştu zaten bu adam olmasaydı oğlundan asla İntikam alamazdı.

Cavit yavaşça sandalyeye doğru ilerledi ve oturdu karşısındaki adama baktı korkağın ve salağın teki şu an karşısında otururken bile korkuyordu. Cavit bunu biliyordu ve bu zayıf yönlerini kullanarak istediğini yaptırıyordu.

" Hoş geldin Murat Görüşmeyeli epey bir zaman oldu bir an beni unuttun sandım"

Murat korkarak kafasını kaldırdı ve karşısındaki adam'a baktı. Caviten çok korkuyordu bu adamın kuklası olduğu için çok pişmandı . Ama iş işten geçmişti.

"Yok unutmadım sadece şu aralar biraz meşgulüm "

"Anladım anladım sende haklısın tabi "

Cavit arkasına yaslandı "Eee geldimi benim oğlan aldımı kızını "

"Evet geldi başta kız gitmek istemiyordu ama sonradan kararını değiştirdi bu sabah çıktılar. Zaten onlar çıkınca bende hemen yanınıza geldin "

Cavit kafasını ağır ağır saladı yavaş yavaş hazırladığı intikam pilanı gerçekleşiyordu.

"iyi siz sakın arayıp sormayın unutsun sizi "

"Tamam "

"Çok az kaldı Murat intikamımızı alıcağım Akif'in canını öyle bir yakıcam ki "

Mırat korka korka o soruyu sordu.

"Nasıl bir intikam alıcaksınız'ki "

Cavit'in yüzün'de korkutucu bir gülümseme oldu "Yeşim ne zaman on sekizine gırıyo "

Murat anlamayarak karşısındaki adama baktı "on yedi Ağustos'ta giriyor'da Yeşim in doğum günü ne alaka "

"Tam tamına beş ay var bu beş ayda iyice bir birine alışıcaklar sonra bam tam yeşimin doğum gününde sen yeşimi öldüreceksin "

Murat buz kesti ne diyordu bu adam.

"Sen ne dediğinin farkında mısın "

Cavit gayet rahat bir tavırla "Evet gayet farkındayım. Sana dediğim şeyi vakti gelince yapıcaksın "

Murat gayet net bir tavırla "Ben asla böyle bir şey yapmam Yeşim her ne kadar benim kızım olmasada ona böyle bir şey yapmam "

Cavit bir hışımla yaslandığı yerden doğruldu yüzünde korkutucu bir gülümsemeyle karşısındaki adama baktı.

"Eğer sen yeşimi vakti geldiğinde öldürmesen ben senin karını ve kızını öldürtürüm "

Muratın bu sefer kalbi sıkışmaya başladı Yeşime kıymazdı ama onu öldürmese bu seferde kızı ve karısı ölücekti.

Murat kızı ve karısını seçicekti tabi . Her ne kadar bunu yapmak istemesede karşısındaki adamı tanıyordu . Biliyordu eğer dediğini yapmasa kızını ve karısını öldürürdü.

"Nasıl olucak bu iş he diyelimki ben öldürdüm Yeşimi sonra ne olucak sence Akif Çakır beni yaşatırmı dünyayı bana dar eder "

"Sen merak etme ben her şeyi ayarlıyorum sen kızı öldürdükten sonra Akif kızının acısından ne yaptığını bilmez o ara kafası karışık olur. Sizde bu durumdan yararlanıcaksınız "

"Nasıl yararlanıcagız "

"Tanıdığım biri var seni ve aileni yurt dışına çıkarıcak "

Murat karşısındaki adamdan bir ker daha korktu ve bu adama bulaştığı için bir kez daha pişman oldu. Sırf olıcağı intikam için torununu gözünü kırpmadan öldürmek istiyordu.

On yedi yıl önce yaptığı hatanın bedelini fazlasıyla ödüyordu ve bu daha iyi günleriydi daha agır bedenler ödüyecekti.

Cavit yavaşca oturduğu sandalyeden kalktı "Bana bak Murat hiç bir hata istemiyorum ben sana detaylı bir şekilde pılanı anlatıcam şimdi git ailenin yanına doya doya vakit geçir eğer bir hatan olursa bedelini sana çok güzel bir şekilde ödetirim"

Cavit arkasını dönüp odadan çıktı geri deyse ne yapıcağını bilmeyen ikilemde kala ve korkak bir Murat bırktı.

Murat her ne kadar Yeşimi öldürmek istemesede Cavit'in dediğini yapıcaktı.

 

YEŞİMDEN :

O kadar güzel uyuyordum'ki resmen hayatımın en güzel uykusu ola bilirdi uyanktım ama gözlerimi hiç açasım gelmiyordu . Yorgunluktan mı nedir bilmiyorum ama çok güzel uyumuştum şimdi kalkmam lazım biliyorum derse okula gitmem lazım ama yataktan kakasım gelmiyordu.

Yorgana biraz daha sarılıp tekrar uykuya dalıcaktım'ki duyduğum gümbürtüyle neye uğrdığımı anlamadım nasıl korktuyasam ne ara yataktan sıçrayıp yer düştüğümü anlamadım.

Kafamı kaldırıp kapıya baktığımda tüm sinirimle Barlası boğa bilirdim. Çünkü şu an elide davula odanın içinde davula vura vura geziyordu.

"haydi sabah oldu haydi sabah oldu kalksana Yeşim tavadaki melemen soğduuu"davula bir kez daha vurdu salak.

Gerçekten şaka gibi hayatımda hiç davula uyandırılmadım demem artık.

Barlas yerdeki bana bakıp bir kez daha davula vurdu ama daha çok davula işkence ediyor gibiydi.

"Haydi Yeşim haydi Yeşim haydi menemen soğdu Yeşim haydi ,herkes seni bekliyor haydi "

Benim hiç kıprdamadan oturduğumu görünce bu sefer daha çok çalmaya başladı. O kadar gürültülüydüki kulaklarımı katıp yerden kalkmaya çalıştım ama sadece çaıştım. Çünkü Barlas o kadar dibime kadar girmişti'ki davulun sesinden hareket bile edemiyordum . Ellerimle kulaklarımı kapatığım için Barlas salağınada vuramıyordum.

Barlas tepemde davul çalarken onun arkasında ne ara geldiğini görmediğim Karan bir anda barlasın elindeki tokma alıp Barlasın kafasına vurdu.

Barlas böyle bir şey beklemiyor olucak'ki neye uğradığını şaşırdı arkasına dönüp ona vurana bakınca davulu aceleyle çıkartıp odanın içine fırlatı zavalı davul ikiye bölundü.

Barlas tam kaçıcaktı'ki Karan onun kulagından yakalayıp önüne çekti. Ellerimi kulaklarımdan çekip Karanın Barlasa yaptıklarını izlemeye başladım. Normalde Barlasın abisine kıvranarak kendini anlatmaya çalışmasına kah kahkahalarla gülerdim ama yataktan nasıl düştüysem artık sırtım ve kolum acıyordu ve bu yüzden hiç gülücek havamda diğildim.

Ne ara yanıma geldiğini bilmediğim Cihan beni bir bebek mişim gbi koltuk altarımdan tutup kucağına aldı . Yavaşça yatağa ilerleyip beni yatağın üzerine bıraktı.

Şu an tüm aile benim odamdaydı Mert ve Murat kapıya yaşlanmış Karanın Barlası tokmakla dövmesini izliyorlardı. Neslihan hanım ve Can Barlası kurtarmaya çalışıyordu. Akif bey ise elindeki tavayla Karan'a taktik veriyordu.

Kafamı yana çevirip benim gibi olayı sesizce izleyen Cihan'a çevirdim aynı saniye oda bana baktı artık ona nasıl baktıysam ailesine döndu ve bagırdı.

"YETER "

"Ağbi bırak Barlası kızı korkutuyorsunuz "

yoo hiçte korkmuyorum sadece biraz sırtım ağrıyor o kadar yoksa şu ortam o kadar eğlenceliki.

Barlas Karan durunca hemen kalkıp annesinin arkasına saklandı. Karan burnundan sert bir nefes verip Barlasa baktı.

"Lan oğlum seni bize paraylanmı verdiler he . Sabahın köründe davula ne yapıyraun. Ödümüzü kopardın lan bir şey oldu sandık "

Barlas gayet rahatı sanki biraz önce abisi tarafından davul tokmayla dövülen o değildi "Alt tarafı kardeşime şaka yaptım ne abartınız ya"

Bu sefer Cihan bagırdı "Böyle şakamı olur lan geldiğimde kız yataktan düşmüştü ya bir şey olsaydı. Sen hiç mi düşünmüyorsun bunları . Ama suç bizde sen anneme kardeşimi ben uyandırmak istiyorum diye yalvardığında engel olucaktık "

Barlas bana bakıp "Kusura bakma yeşom sadece şaka yapıyım dedim"

"Önemli diğil ama bir daha yaparsa bu sefer Karan yerine seni ben tokmakla döverim " Sonra diğerlerine baktım .

"Üzerimi değiştiricem de siz en ricam odadan çıkarmısımız "

Hiç kimse birşey demeden tek tek çıktılar bir tek Neslihan hanım kalmıştı. Neslihan hanım yanıma gelip elleriyle yüzümü avuçladı.

"İyi misin kızım, sen barlasın kusuruna bakma aklınca sana şaka yapmak istemiş "

"İyim Neslihan hanım ayrıca Barlasın yaptığı şaka gayet iyidi tek sorun bunu bana yapması. Mesala Karan yapsa dah iyi olurdu "

Bu dediğime küçük bir kah kahkahayla güldü.

"O zaman Barlas söyle Karanada aynı şakadan yapsın "

"Aklımda olucak "

Yanagıma bir öpücük bırktı. "Çabucak hazırlan kahvaltı yapalım sonra baban seni okuluna bırakır "

"Tamam "

Neslihan hanım odadan çıkıp bana son kez bakıp kapıyı kapatı. Onun gitmesiyle komidinin üzerindeki telefonumu aldım bizim kızlar ve yağmur aramış.

Bizim kızlara okula gelicem diye mesaj atım. Yağmura ysa müsait olmadığımı onu sonra arıyacagıma dair mesaj atım.

Yataktan kalkıp banyo olduğunu tahmin ettiğim yere girdim. Gayet büyüktü hata benim İzmir'deki odam kadar vardı, dolabın kapaklarını açıp karıştırdığımda ise şaşırıp kaldım, resmen beni kulandığım, maskeler, cilt bakım ürünleri, şampuanlar, hata diş macunum bile vardı.

Daha fazla oyalanmadan hızlıca bir duşa girdim.

🫧

Aynada son kez kendime bakıp hazır olduğuma kanat geriedim. Siyah bol pantolon uzrimeyse mavi bir gömlek giymiştim yanıma telefonumu alıp odadan çıktım.

Benim okulda önce yurda uğramam lazımdı bütün eşyalarım ordaydı çantam, Bilgisayarım, ve en önemlisi makyaj mazemelerim ordaydı.

asansörün yanına gelince dügmesine bastım ve açılmasını bekledim, asansör açılınca içeri geçtim ve birinci kat tuşuna bastım, asansörün kapıları kapandı ve aşagıya inmeye başladık.

Birinci kata gelince asansörden indim ve dün yemek yediğimiz odaya doğru ilerledim anlaşılan her kes burdaysı sesler bu odadan geliyordu çünkü.

Odaya girdiğimde tahminleri doğru çıktı her kes masadaydı oturmuş sohbet ediyorlardı. Daha dogrısu barlas konuşuyor herkes dinliyordu, kimsekahvaltıya başlamaıştı beni beklemişlerdi anlaşılan.

Neslihan hanım bana dün gösterdiği sandalyeye ilerliyip oturdum.

"Nerde kaldın be yeşomm açlıktan öldüm, öldüm "

Barlasa bakma gerçi bile duymadım ona kızgındım onun yüzünden sırtm morarmış.

"Afiyet olsun " Akif beyin sesiyle herkes kahvaltısına başladı Akif Bey bir taraftan karısının tabağını dolduruyor bir taraftan da benim tabağımı dolduruyordu, ama ben sbahları bir şey yemiyordumki.

"Bak bu menemeni baban yaptı kızım eminim tadına bayılıcaksın "

"Bak bu salamları ben doğradım Yeşom bi tadına bak byılacaksın, nedenmi çünkü benim elim değdi "

Evet baya beli oluyordu, birisi aşırı kalın, birisi aşırı ince, birisi yamuk, tam barlasın ypıcagı bir işti .

Neslihan hanımı kırmamak için çatlın ucuyla tavadaki menemenden aldım ve tadına baktım. Gerçekten baya lezetliydi kahvaltı yapmayı sevmeyen birisiyim ama ben bu menemeni tek başıma oturur yerim.

"Nasıl olmuş kızım "Akif bey bana merakla bakıyordu.

" Çok güzel olmuş elinize sağlık "

"Afiyet olsun"

"Yanlız abla sen çatalın ucuyla yiyorsun menemen dediğin ekmekle yenir " Can elindeki ekmeği menemene bandırıp ağzına atı.

"Hayatında ilk defa doğru konuştun aferim benim gereksiz kardeşim " Dedi Barlas.

" Bence en gereksizimiz sensin"Dedi Murat arkasındansa herkes.

"Bencede"

"Bencede"

"Bencede "

"Bencede "

"Bencede"

"Bence Barlas aranızdaki en tatlı kişi olabilir Ve tabii ki de en komiğiniz"

benim sesimle Barlas dışında herkes şaşırarak baktı Barlaın resmen gözlerinden kalp çıkıyordu.

"Aman allahım kardeşim ilk bana iltifat eti " Sonra abilerine döndü.

" çatlayın da patlayın ezikler demiştim size en çok Beni sevecek diye"

"En çok seni sevdiğimi söylemedim. Senin aralarında en komik ve en tatlı olanı dedim "

"Aynı şey"

ağzıma son kez Barlas'ın doğradığı salamlardan attım ve ayağa kalktım Neslihan Hanım Kaşlarını çatarak bana döndü.

" Kızım daha hiçbir şey yemedin nereye"

"Çok şey yedim Neslihan hanım hem ben sabahları bir şey yemeyi sevmiyorum "

Bu sefer bakışlarım Akif beye döndü "Siz kahvaltınızı yapın ben sizi dılarda beklerim "

Arkamı dönüp salondan çıktım koridorda ilerleyip dışarı çıktım. Temiz havayı içime çektim.

Arkamda da birinin geldiğini hisetim. Arkamı dönüp baktığımda Akif beyin geldiğini gördüm.

"Kahvaltınızı yapsaydınız ya ben beklerdim sizi "

" ben kahvaltı hazırlarken yeterince yedim Hadi bir an önce gidelim de geç kalma okuluna"

sonrasında her şey çok hızlı gelişti birlikte arabaya binip önce Yurduma sonraysa okuluma gittik araba yolculuğu her ne kadar sessiz geçse de dinlediğim müzikler sayesinde gayet güzel geçmişti.

Akif Bey önce Yurda gidip Bilgisayarım çantama ve gerekli olan eşyalarımı aldım Akif Bey Bana Kalan eşyalarımın Korumalar tarafından alınıp Eve geleceğini söyledi Ben de hiç itiraz etmeden kabul et tim.

okuldaysa günüm aşırı yoğun geçmişti gelmediğim günlerin acısı bugün Fena halde çıkarmıştı benden hocaların yanına gittim Ders notlarını aldım Kütüphaneye gittim derken akşam olmuştu.

kızları bile bugün görememiştim bu yüzden onlarla telefonda konuşup Yarın derslerimiz olmadığı için buluşma kararı almıştık.

kafam gerçekten çok karışıktı onları her şey anlatsam mı anlatmasam mı diye onlar benim ilk ve tek arkadaşlarım ama anne babamdan sonra birine güvenmek Benim için çok zor.

Evet doğru yürürken bir taraftan da bunları düşünüyorum onlara Baştan sona her şeyi anlatsam mı yoksa sadece hastanede karışma olayım oldu desen bilmiyordum.

Onlara güveniyordum ama bu yolda tek başımaydım bu yüzden bir süre onlara tamamen gerçekleri anlatmayacaktım.

büyük villanın önüne gelince iki koruma bana dış kapıyı açtı Anlaşılan eve tek başıma geleceğimden Haberleri vardı herkes beni tek tek arayıp okuldan almak istediklerini söylemişti ama eğer kabul etmemiştim Hatta Barlas tam tamına 20 kere aramıştı en sonunda numarasını engellemiştim.

eve doğru ilerleyip dış kapının yanına geldiğimde Zile bastım ve kapının açılmasını bekledim Çok geçmeden de kapı açılmıştı karşımda 20 yaşlarında bir genç kız vardı.

" Hoş geldiniz eşime Hanım"

içeri geçtim ve çantam kızı uzattım" Hoş bulduk Herkes nerede"

kız elimdeki eşyaları alıp konuşmaya başladı" Akif Bey'in ve Neslihan Hanım'ın arkadaşları geldi herkes dışarıda Neslihan Hanım Yeşim gelirse dışarı bahçeye gelsin demişti"

kıza baktım ve gülümsedim" teşekkür ederim ve bana lütfen Hanım demedeme"

tekrar dış kapıdan çıkıp evin etrafında dolandım sesler bayağı yoğun geliyordu ilerledikçe Onları gördüm Akif Bey ben Esra Hanım'ın karşısında bir kadınla bir erkek vardı dışarıdaki koltuklara oturmuş sohbet ediyorlardı.

sonra benim abi tayfasını gördüm Benim yaşlarımda bir sarışın kız vardı ve tam abi tarlasının ortasına oturmuş gülerek sohbet ediyorlardı.

Benim Abi tayfasının yanında ne işi vardı?

VE NEDEN GÜLEREK KONUŞUYORLARDI

 

 

 

 

Bölüm sonu oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Bana sokak istediğiniz her şeyi yorumlarda sora bilirsiniz hepsini seve seve cevaplarım :)

Sonraki bölüm görüşürüz...

 

Loading...
0%