Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@vasoniacmp

BÖLÜM 4 - İSYANCILARIN DOĞUŞU

______________________⚜️______________________

 

Kalktığımda hiçbir şey hatırlamıyordum. Sadece yere düştüğüm anı. Sonrasını hatırlamıyordum. Nixie başımda dikiliyordu. “İyi misin Scarlett?” İfadesi tedirgindi. “İyiyim Nixie. Bana ne oldu???” “Sen kafanı çarpmadan arkanda Jaden olduğu için seni tuttu. Revire kadar seni o taşıdı. Daha sonrasında revir iyi olduğunu söyledi ve seni buraya getirdik.”

Jaden harbiden bana musallat olmuştu, her yerde o vardı. Derin bir nefes aldım. “Leconia nerede?” “O şu an derste. Ben boştum o yüzden başında bekledim. En azından ders kaçırmadın. Senle aynı dersimiz var biraz sonra.” Nixie gülümsedi. Bende kendimi zorlayarak gülümsedim. “Hadi gel, ders başlayacak!” “Ee.. Nixie ne dersimiz var..?” “Kıyafet provası! Zaten sonra yemek var.” “Ben hala hastayım derse katılamayacağım!” Kıyafet prova dersi en nefret ettiğim dersti. Gerçi danstan daha çok nefret ediyordum. Nixie kıkırdadı.

Beni kaldırdı ve peşinden sürükledi. 1 erkek öğretmenimiz vardı. O da müdürdü. Salona vardığımızda çok şaşırdım. Salon kocamandı. 2 platform vardı. 1 eş için. Yani 1 prens ve 1 prenses için. Tam salonun ortasında bir perde vardı. Sanırım giyinirken prens ve prensesleri ayırmak içindi. Kıyafet provalarında 6 kişi oluyordu. 3 prens ve 3 prenses. Derste olan prensler Antonio, Levi, ve Sebastian’dı. Prensesler olarak ise Nixie, ben ve … “Leydi Lively nerede?!” Bu Leydi Dakota’ydı. En sevdiğim 2. hocaydı ancak dersinden nefret ediyordum.

Konuşan kişi Nixie oldu. “Birkaç gündür ortalıkta yok Leydi Dakota.” “Hmm… 3 prens 2 prenses ders yapabileceğimi pek sanmıyorum. Ancak her neyse, Leydi Miller, siz hem Vâris Levi ve Vâris Sebastian’la yapacaksınız. Leydi Vasonia, siz Vâris Antonio ile yapacaksınız. Perde kapanabilir mi?” Ortadaki perde kapanmıştı. Leydi Dakota’nın nasıl bu kadar sakin olduğunu anlayamamıştım. Nixie Estelle’nin birkaç gündür olmadığını söylemişti ancak o hiçbir tepki vermemişti.

"İnan bana ben de aynı şeyi düşünüyorum Scarlett". Nixie'ye bakakalmıştım. "Leydi Dakota'nın neden tepki vermediğini ben de anlamadım.

BÖLÜM 3 DEVAMI GELECEK! ÜZGÜNÜM HER GÜN YAZAMIYORUM!

Loading...
0%