Yeni Üyelik
16.
Bölüm

12.BÖLÜM:KAOS HİÇ BİTER Mİ?

@veba_serce

Ben geldimmm valla bende çok heyecanlıyım o yüzden hemen bölüme geçiyorum😁

Eve girdiğimde kendimi direk yatağıma attım. Allahım,takdirinden sorgu olmaz ama, noluyordu ya? Neden her seferinde karşıma çıkıyordu Murathan? Ayrıca görevim demişti. Beni kurtarmak mı onun görevi? Ay kızım ne saçmlıyon yaa. Adam polis ya ondan öyle dedii. İnşallah öyledir iç ses.

Kalktım kendime güzelce soğuk kahve yaptım. Of çok seviyorum şu kahveyi.

Biraz sonra Aylin geldi. Aslında ona anlatıcaktım ama eğer anlatırsam gider camiye imamı getirir bize nikah kıydırırdı. Evet yapardı bunu. Hele murathanın o sarılışını anlatsam, benim bile nikahı basasım geliyordu. Tövbe tövbe ne diyom ben. Benden uzak Allaha yakın olsun o dağ ayısı.

Bu arada moladan sonra işe gitmediğim ve haber vermediğim için ya azar yiyecektim ya da en kötü ihtimal kovulacaktım. Zaten bahaneye bakıyolardı benden kurtulmak için. Neyse, o lanet yere gidesim de yoktu zaten. Çokta unrumdaydı yani.

Aylinle oturup sohbet ettik. Ona olanları şimdi değil daha sonra anlatacaktım. Şu anda başım kaldırmazdı onun çemkirmelerini.

Biraz sonra Derya da geldi. Ve bu sefer yüzü gülüyordu.

"Hayırdır deryoş yüzünde güller açıyo"

"Valla kızlar çok güzel bir haberim varr"

"Ya noldu çatlatma insanı"

"Ay ben iş buldum hemde büyük bir şirkette. "

Sevinç çığlıkları attık beraber. Sonunda kendine layık bir iş bulmuştu derya. Çok şükür Allahım.

"Senin için çook sevindik deryam tebrik ederim inşallah hayırlısıyla çalışmaya başlarsın. "

O sırada aylin atladı söze:

"Ya zaten seni kabul etmeyen şirketlerin senin ardından bir bardak soğuk su içmeleri lazımdı canım. Senin gibi başarılı ve çekici bir hanımefendiyi kaçırdıkları için. "

Aylin yine yapmıştı yapacağını. Bu sözler üzerine gülmeye başladık.

Biraz daha sohbet ettikten sonra odalarımıza çekildik. Günün yorgunluğuyla hemen yatağıma girdim. O sırada bizim balkon kapısının açık olduğunu gördüm. Rüzgar açmıştır herhalde dedim ve kalkıp kapattım.

Gece bir sesle açtım gözlerimi. Tam kendime gelememişken başımdan aşağı bir şey geçirildiğini hissettim son gördüğüm şey ise bana doğru uzanan bir bez parçasıydı.

(...) 

Vaaov yine harika bir yerde kestim sjskskskskslsld. Merak etmeyinn diğer bölüm çok gecikmezz🙃🙃

Loading...
0%