Yeni Üyelik
7.
Bölüm

4.BÖLÜM:YAKIŞIKLI MANYAK

@veba_serce

SELAMM biraz geç te olsa geldim dün biraz hastaydım bölüm atamadım bugün inşallah 2 bölüm birden gelicek. İyi okumalar💕

Ben bunları söylerken komiser alaylı gözlerle bana bakıyordu. Allahım ben nasıl bir manyağa bulaştım??

"Peki tamam adamlarla beraber seni o yola göndericem ama eğer kamera falan ortaya çıkmazsa kim olduğun çıkana kadar gözetim altında olacaksın" Dedi. Oh kurtuldum galiba? Allahım nolursun kamerayı bulayım ben mapuslarda çürümek için çok gencimmm!

yanındaki telefondan birini aradı:

"Murathan adamları hazırla misafirimizle beraber ****yolunda arama yapıcaksınız. "

Yaklaşık beş dakika sonra kapının açıldığını duydum ve ayağa kalktım. Manyak komisere dönerek:

" Bu şansı verdiğiniz için teşekkür ederim komiserim"

Komiser başını tamam dercesine salladı. Kapıya döndüm tam ilerlicekken kapıdan giren kişiye takıldı gözlerim. Bu Murathan dediği adam olmalıydı. Ohaaa olum analar ne doğuruyo ya. Hoy maşallah! Kaslı kolları ve göğsünü saklamayı başaramamıştı giydiği üniforma. Yüzüne baktığımda ise bal rengi gözleri ve simsiyah saçları zıtlaşırken yerleştirdiği sert ifade tam oturmuştu görüntüsüne. Lan ben iki dakika ciddi kalamıyom adamdaki surata bak. Ama baya iyi bir surat ehe:) öylece durmuş adamı incelediğimi fark edince hızla başımı çevirdim. Yüzüm yanıyordu. Ay ben adamı pazardan patates seçergibi incelemiş miydim? Of aptal kafam!

Murathan bana eliyle kapıyı gösterdi. Kapıdan çıktım ve yürümeye başladık. Kapının önündeki polis aracına bindik ve yola koyulduk. Benim geldiğim yola girdiğimizde arabadan indik ben Murathan ve iki polis memuru kamerayı aramaya başladık. Yol boyunca arama yapıyorduk. Motorun hızla dönüş yaptığı yola geldik. Eğer düştüyse böyle bir virajda düşmüştür herhalde dedi yanımdaki polis. Virajı arıyorduk. Allahım biliyorum bugün çok yalvardım sana ama nolurdun kamera ortaya çıksınn. Tam o sırada çalıların arasında parlayan bir şey gördüm ve hızla oraya yaklaştım. EVETT! KAMERAYI BULMUŞTUM! hızla içindeki görüntülere baktım. Allahım bin şükür görüntülerin hepsi duruyordu! Kamerayı havaya kaldırıp "buldumm" Diye bağırdım. Murathan ve iki polis bana doğru gelirken arkada beni takip eden siyah arabayı gördüm.Tam ben eğilin diye bağırırken Camdan bir el çıktı ve ateş etmeye başladı. Ben çığlık atarken belimde bir kol hissettim ve bir iki saniyelik uçuştan sonra bir ağacın arkasında buldum kendimi. Sırtım birinin göğsüne yaslanmış dururken yanımdaki kişi silahını çıkarmış karşılık veriyordu adamlara. Başımı hafif çevirdiğimde Beni sımsıkı tutup göğsüne yaslayan kişinin Yakışıklı Manyak Murathan olduğunu gördüm...

Loading...
0%