Yeni Üyelik
10.
Bölüm

7.BÖLÜM:AYLİN VE GELEN SİNİRLERİ

@veba_serce

selam ben geldimm umarım beğenirsiniz bölümü. iyi okumalarr💕

Eve geldim. Ev yine tüm sessizliğiyle karşıl- dıcektım kiii manyak ruh hastası arkadaşım Aylin'in üstüme atlaması bir oldu. Salonun ortasında tepiniyordu üstümde. Ben çığlık çığlığa kurtulmaya çalıştım ama nafile. Kız da shrek gücü var resmen ya

"Aylinnn bırsk beni manyakk mısın kızım aaa"

" Asla bırakmam sabahtan beri arıyorum açmıyorsun! tam 59 kere aradım lan seni! Sana bişi yaptılar diye içim içimi yedi! Polisi de arayamadım mapuslara girersin diye! Allah belanı vermesin nerdeydin sen çabuk hesap ver!! "

Bir nefeste bu cümleyi kurmak bir tek ayline yakışırdı zaten. Tepinmeyi bırakmış her an yine dövecekmiş gibi bakıyordu ki yapardı da.

" Aylin aşkım çok özür dilerim ama işler bildiğin gibi değil. Nolursun sakinleş azcık da sakince konuşalım. zaten kafamın içinde filler tepiniyor. Bir de sen üstümde tepinince iyice bittim"

Aylin tıp okuyordu. Bu sene son senesiydi. İnşallah mezun olup atanacak ve çalışmaya başlayacaktı. Çok tatlı bir kızdı ama kötü özelliklerinden biri fazla anaçtı. Yani bizi onun çocuğuymuşuz gibi azarlar, sorguya çeker az önceki gibi dövmekten çekinmezdi. Aslında pek kötü bir özellik değildi ama bazen rahatsız ettiği oluyordu. 4+1 evde üç arkadaş yaşardık. Birde deryamız vardı. O da iç mimarlık bölümünden mezun oldu ama hala çalışacak iyi bir iş bulamadı. Derya ise aramızda en sakinimizdi.olaylara farklı yönlerden bakabilir, bizim görmediğimiz ayrıntıları görüp bizi uyarabilirdi... İşte böyle bir dostluğumuz vardı.

Aylinle beraber odamıza geçtik. Benim yatağıma oturduk ve ona olan biteni tüm ayrıntılarıyla anlattım. Kız her anlattığımla kalp krizi geçiriyordu. Hele murathanın beni göğsüne çekiş sahnesini anlattığımda kalkıp iki tur göbek attı. Manyak ya. İki dakikada telli duvaklı gelin etti beni emi. Hatta ikinci çocuğumuzun ismini o koyacakmış onun sözünü de istedi benden.

" Ya aylin beni duymuyor musun adam resmen bana bağırdı hatta bağırmak ne kelime kükredi. Ben birdaha onunla karşılaşmak bile istemiyorum sen ne diyorsun "

Aylin beni hiç takmamıştı. Yine konuşmaya başlayacakken kapı çaldı ve ben mutluluktan secdeye kapanacaktım resmen. Derya gelmişti. Aylin susmak bilmez çenesiyle deryaya olanları anlatacakken deryanın suratının çok kötü olduğunu fark ettik. Nolmuş bu kıza yav sabah iyiydi?

" Derya canım birşeyin var senin noldu gel anlat"

" Yok kızlar sadece aliyle kavga ettik biraz o kadar"

Ali deryanın sevgilisiydi. Aslında çok yumuşak kalpli biriydi hiç kavga edecek birine benzemezdi noldu acaba?

Aylin konuşmayı uzatacakken ben araya girdim:

"Derya güzelim sen odana geç dınlen ne zaman anlatmak istersen biz buradayız. Yeterki daha fazla üzme kendini. Sana birşey olursa kiminle dedikodu yapıp sonra dedikodu günah günah diye kimden dayak yiyeceğiz? Hadi geç dinlen sen bize lazımsın bebek. "

Kızlar bu dediğime güldüler. Derya odasına geçince bizde yorulduğumuz için kendimizi yataklarımıza attık. Ve derin bir uykuya daldık.

 

Loading...
0%