Yeni Üyelik
12.
Bölüm

8.BÖLÜM: EX SORUNSALI VE ÖKÜZLER

@veba_serce

Seelammmm sizin için çabucak iyileşip geldim. İnşallah bölümü beğenirsiniz. İyi okumalarrr😘

Bugün İş yerinden izinli olduğum için geç uyandım. Aylin ve Deryanın evde olmadığını gördüm.Aylin okuluna Derya da iş aramaya çıktı büyük ihtimalle. Dünkü konuştuklarımız geldi aklıma. Acaba aliyle neden kavga etmişlerdi. Neyse anlatmak istediği zaman anlatır. Kalktım kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. En sevdiğim şey olan kahvemi de içtikten sonra dedim tamam, ben bugünü mutlu bitireceğim. En sevdiğim diziyi açtım. Patlamış mısırla beraber keyif sürerken kapı çaldı. Ah evet, dilara hanıma bu rahatlık çok görülmüştü değil mi?Kapıyı açmak için elimde mısır kovasıyla beraber ilerledim. Kapıyı açtığımda karşımda eski sevgilim sameti gördüm. Hey Allahım ya! Bir günüm de olaysız geçse şaşırıcaktım!

"Ulan ne işin var senin burda? Sana demedim mi bir daha karşıma çıkma diye? "

" Dilara lütfen dinle beni, koskoca bir yıllık ilişkimizi böyle bitiremezsin! "

" Bitiremem öyle mi? Ulan beyni yıkık angut! Eve hergün kız atıyorsun, ve seninle olan ilişkimi devam ettirmemi bekliyorsun öyle mi? Şimdi çek git şurdan yoksa evde olan fazladan oklavayı kafanda kırmaktan hiç çekinmem! " Vaov çok iyi tehdit ettim ama dimi:)

Tabii karşımda hiç birşeyden anlamayan gerizekalı armut kafalı bit beyinli öküzün teki olduğu için bunları anlar mıydı hiç? Estağfurullah, öküzlere hakaretti bunlar.

" Hiç bir yere gitmiyorum dilara! Sen benimsin, beni öylece bırakabileceğini mi sandın? Şimdi benimle geliyorsun" Allahım çattık yaaa

Benim birşey dememe bırakmadan kolumdan tutup çekiştirmeye başladı. Mısır kovası elimden düştü.ah canım mısırlarım.ne diyom ben ya? Resmen kaçırılıyorum ulan! Bağırdım çağırdım ama yanımızdan geçen kimse bakmaktan başka bir şey yapmadı. Ee bu devirde yardım edende suçlu bulunduğu için onlara kızamıyordum.

Beni arabasına doğru götürürken umudum tükenmişti. Kurtulamıyordum.

Tam o sırada beni çekiştiren eller bir anda havalandı ve samet afedersiniz tabiri caizse sümük gibi yere yapıştı. Bir adam sametin üstüne çıktı kollarını çevirerek kelepçeledi. Ben o anın şaşkınlığıyla öylece durmuş aval aval bir adama bir samete bakarken beni kurtaran adam sameti polis arabasına tıktı ve bana doğru döndü.Aman Allah'ım Rüyada mıyım ben? Karşımda öfkeyle bana doğru yürüyen kişi Murathın ta kendisiydi!

 

 

Loading...
0%