Yeni Üyelik
13.
Bölüm

9.BÖLÜM:MURATHAN VE KETTLE

@veba_serce

Murathan tam karşımda durup sinirle solumaya başladı. Noluyor lan bu adama? Benim kettle mdan daha çok buhar çıkarıyo resmen. iç sesim bunu söylediğinde gülmeye başladım. Murathanın yüzündeki sinir yavaşça şaşkınlığa bıraktı yerini. Sonra kızardı, ardından morardı. Gökkuşağına döndü mübarek. Bununla beraber kahkaha atmaya başladım. Kollarımdan tuttu ve beni sarsmaya başladı.

"Dilara, kendine gel! Ne diye gülüyorsun? Be gelmeseydim adam alıp götürecekti seni! Bu nasıl bir rahatlık!"

Gülmemi durdurabildiğimde yüzüne baktım. Harbi sinirliydi lan. Yeni mi anladın salak.

" Evet yardımınız için teşekkür ederim ama bu iki oldu, beni sürekli sorumsuz ve rahat biri olmakla itham ediyorsunuz. Beni tanımıyorsunuz bile buna ön yargı denir."

" Ne denirse sensin, ben gördüklerimi söylüyorum. Her neyse, o adam kimdi ve senden ne istiyordu? Bunu bir polis olarak söylüyorum yine bağırıp tepemi attırma"

Allah allah biri bu adama bağıranın şu an bile kendisi olduğunu söyleyebilir mi? Of neyse, hayatımda bir daha görmeyeceğim biriyle fazla bile konuştum.

"Bu adam eski sevgilim. Bana takıntı yapmış, evime geldi gel konuşalım dedi, ben kabul etmeyince olanlar oldu. Böyle işte, başka bir şey yok, lütfen beni daha fazla bu olaya karıştırmayın bu adama ne olduğu beni hiç ilgilendirmiyor. "

Sözlerim bittiğinde murathana baktım. Yüz ifadesi aynıydı ama bakışları biraz yumuşamıştı sanki. Eh, buna da şükür. Adam az önce ateş saçıyordu lan.

(... )

Murathan sameti alıp gittiğinde evime girdim ve yerdeki mısırları toplamaya başladım. Bir yandan da samete sövüyordum. Arkam kapıya dönük yere eğildim ve mısırın yağlarını temizlemeye başladım. O sırada kapı son hızla açıldı ve popoma çarptı. Ben öne doğru savrulurken Aylin'in çığlığını duydum. Yerde aylinle bakışırken bir anda patlattık kahkahayı. Aylin eli karnında yere çöktüğünde zar zor konuştu:

" Kızım ne işin var... Senin kapının ön-önünde"

Karnımız ağrıyana kadar güldük. En sonunda kendimize geldiğimizde yerden kalktım. ikimizde birbirimizin yüzüne bakmamaya çalışıyorduk. Çünkü bakarsak bir kahkaha daha atardık. Ve bu sefer apartmanda olay çıkardı.

En sonunda kendimizi koltuğa attık. Derya da gelince olanları anlattım. Üçlü kombo bir şekilde samete küfürleri sıralarken Murathan kısmına gelince aylin yine ben demedim mi bakışlarını attı. Ne var ya allah allah sanki adam evlilik teklifi etti.

Kızlarla konuşmak iyi gelmişti. Aylin'i bir süre patakladıktan sonra birbirimize iyi geceler diledik ve odalarımıza geçtik. Yine ve yine yorgun bir gün olduğu için hemen uykuya daldım.

Loading...
0%