Yeni Üyelik
3.
Bölüm

İntikam Vakti

@veronika

Yeni bölüm ile herkese merhabalar umarım beğenirsiniz ❤️‍🔥

 

*

 

*

 

*

Birkaç hafta geçmişti ve kendimi toparlanmıştım ama Kerem sadece onu dövmüştü ve ben hala o pisliğe kinliydim intikamımı almam veya hiç yoktan ona olan sinirimi ondan çıkarmalıydım.

Herkese bişey sezdirmeden gidip adamı kaçırdım(bayıltıp)sonra tam dövmüştüm ve onu tam öldürecektim ki Kerem arkamdan hızlı ve endişeli bir şekilde silahı elimden çekip aldı bı bana baktı bir de adama baktı ve ben:

- Kerem neden beni durduruyosun bırak öldürelim onu nolur bak şu silahı geri ver hem sen beni ne diye durduruyosun sıksaydım kafasına geberseydi sonuçta elinde sonunda ölecek bu pislik , dedim.

 

- kızım sen delimisin elinde eldiven yok herhangi bir koruman yok birşeyin yok adam kendine gelse silahı elinden alıp tetiği çekse ne yapacaksın Kaldiki böyle gizli gizli gidip adam kacirmalar yok silah dogrultmalar kızım sen kafayı mı yedin?

(Diye bağırdı)

 

Ben ise

- Delirdim ya Delirdim !!! beni delirttiler tamam mı ben aylarca yaşadığım şeyleri hazmetmeye çalışıyorum bunun gibiler sayesinde geceleri korkuyorum onu bırak adım dahi atmaya korkuyorum BEN HAK ETMEDİĞİM ŞEYLERİ DÜŞÜNMEKTEN YORULDUM BENİ ANLIYOMUSUN KEREM !!!

 

BUNLARI DUYDUKTAN SONRA KEREMM Bİ ANDA BANA SARILIP "ANLIYORUM GÜZELİM AMA SENİN ELİNİ KİRLETMENE İZİN VEREMEM"DEDİ.

 

BENİ ORADAN UZAKLAŞTIRIP EVE GÖTÜRDÜ ben sakinlesmiyordum bı türlü ve bana şaşkınlıkla bakıyordu ben ise "biraz hava alicam" diyip evden çıktım başıma geliceklerden habersizdim aradan 1-2 saat falan geçmişti ve ben hala eve gidememiştim çünkü sakinlesmiyordum tam o sırada 4-5 adam gelip beni bı arabaya bindirdi ve biri kafama silah dayadı ve "mert nerde ? konuş!"dedi ama benim konuşmak gibi bir niyetim yoktu sustum konuşmadım en sonunda bana "konuş lan !!!" Diye bağırdı ve o an "baygın bir halde yüzü tanınmaz hale gelene kadarda dövdüm ayrıca onu kaçırdığım yeri söylemem belkide ölmüş bile olabilir" dedim büyük bir rahatlıkla.sonra benim telefonum çaldı ve arayan kişi KEREM di adamlar telefonu açtı ve ben konuşuyordum

- Efendim kerem (dedim titreyen sesimle )

- Nihal iyimisin kim var orda noldu

- kerem o dövdüğüm adamın arkadaşları beni bı yere goturuyo korkuyorum yardım et

- Nihal Nihal ordamısın Nihal cevap ver

-sssss sakin ol Mafya bey sevgilin biraz can cekisecek o kadar

- ne diyorsunuz lan siz nereye götürüyorsunuz Nihali

-allah bilir.....

 

 

BU BÖLÜMDE BU KADARDI MERAK ETMEYİN HEMEN YENİ BÖLÜMLER İLE DONUCEM 🥹👀

Loading...
0%